The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 14:39
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Można fanatycznie i fantastycznie kibicować w ramach ogólnie przyjętych norm społecznych.

Problem z w tym, że bandy kiboli lecą sobie w gumy z wszystkimi normami, srają we własne gniazdo narażając swoje własne kluby na straty i jeszcze mienią się jedynymi właścicielami tych klubów.

Można tańczyć, śpiewać, drzeć się, robić flagi, widowska, oprawy. Można szaleć i jeździć za swoją drużyną. Można na prawdę dużo zgodnie z akutalnie obowiązującym prawem. Można być naprawdę zajebistym fanatykiem i Ultrasem.

Ale nie... kibolstwo ZAWSZE przegina, ZAWSZE leci gumy, kpi sobie z prawa obowiązującego w Państwie Polskim.
Taki Staruch lży umarłych, a jak to wyprowadza z równowagi jego przyjacół, rodzinę i zwykłych uczciwych ludzi i usuwają go ze wojego otoczenia zakazem stadionowym, to pi.erdol.i uśmiechnięty do kamery, że jego powinno chronić PRAWO, bo on wtedy nie przeklinała, a w ogóle to Rzeźniczak sam się nadział na jego ręke. To jest .....a kpina!
A Litar pewnie na rozprawie za splucie i poszarpanie kibica powie, że taśma jest złej jakości i nie może być dowodem, i w ogóle to nie on pluł ale deszcz padał a tamten się przewrócił. A ponieważ PRAWO przewiduje zasadę domniemania niewinności... hej! prawo może naskoczyć Litarowi!

Da się kibicować bez wbiegania na murawę?...da się
Da się kibicować bez kominarek?...da się
Da się kibicować bez haseł antysemickich, obraźliwych czy politycznych?...jasne że się da
Da się kibicować bez burd...?
Da się kibicować bez awantur, bez wyrywania krzesełek, bez atakowania policji?
Da się kibicować bez niszczenia, demolowania i bicia?

Skoro kibole lecą ewidentnie w chuja z PRAWEM, kluby kibica temu przyklaskują ("my nie wiemy kto wbiegł na murawę, to nie nasza sprawa"), Kluby też to tolerowały, bo chciały mieć spokój, to w końcu ktoś musi posprzątać tą Stajnie Augiasza.

Wiecie, że chyba PIERWSZY raz odkąd otwarto nowe trybuny na stadionie Wisły, podczas sprawdzania biletów, sprawdzanp twarze meczu z Lechem?!

Nie zdziwie się, jak teraz Tusk będzie zamykał w piz.du KAŻDY stadion za nawet palenie w miejscu niedozwolonym, albo jak ptak nasra na murawę a kibice nie udowodnią że ten ptak to nie jest kibic. I bardzo kur.wa dobrze! Zobaczymy czy Kluby dalej będą kryły bandytów jak za każdy zamknęty mecz będą musiały wybulić 0,5-1 MLN w plecy. Skończą się popierdułki i omijanie prawa.

I żeby nie było - ja jestem kibolem od 20 lat. Kiedyś siedziałem na X jak jeszcze była ziemna, na II lidze nie opuściłem ani jednego wyjazdu, sam sie szarpałem z gamoniami co za cicho spiewali a łeb mam cały pokiereszowany w osiedlowych walkach z żydami. I nikt mi nie będzie mówić, że Wisła to nie ja, bo teraz jestem stary i siedze na E, i śpiewam mniej niż nastolatki.

Ale mnie ten wczorajszy mecz w....ił...
Najpierw się brzydzisz kibolami, a za chwile piszesz ,że sam nim jesteś o_O
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów