regan napisał(a):

Poza tym ślepy.
Tak nie było żadnej flagi " Ukochane miasto lwów" tylko flaga " Wilno - Lwów", o ktorej już pisałam w innm temacie.
GW podchwyciło. Tak się rodzą legendy.
Kłamstwo powtarzane odpowiednią ilość razy staje się prawdą :]
Cytat:
Co Do GW... Jeśli wszystkie grupy i organizacje kibicowskie nie połączą sił, i wspólnie z klubami nie zawiążą jakiejs akcji przeciw tym po.......eńcom z GW to się wkońcu okaże, że faktycznie zakażą nam nawet spiewać, nie mówiac o oprawach flagach i staniu na meczu...
Jeszcze jest jedna sprawa: Byla kiedys taka akcja ostrzegawcza zwiazana z zamykaniem trybun za race, że kibice opuszczali młyn w 35 minucie do konca przerwy... Jeśli dalej chcą takie coś praktykować za pare petard i rac, to może wartoby do niej wrócić, i pokazać debilom, że jak chcą sobie zamykać trybuny, to niech to robią, tylko niech nie płaczą potem, jak zrobią się one puste. Dla mnie to jest debilizm...
|
Tekst a propos " połączenia sił " :
Cytat:
Bracia kibice z całej Polski! K...a, czytajcie i bijcie na alarm! To jest, k...a, skandal! Żeby, k...a, włoska, ped...a, k...a, policja skazywała prawdziwego kibica na trzy lata puchy! Pikniki pierd...e, k...a ich w d...ę wyjeb...a mać! Ja p...ę, k...a, jak w ogóle można, k...a, wpier...ć za kraty za coś takiego! To się, k...a w ch...u nie mieści! Ped...y jeb...e! Włoskie p...y! Za kilka rac, k...a! Przecież gdyby, k...a nie te race, to ta pierd...a piłka już by dawno w p...u poszła!
K...a, wszyscy na najbliższych meczach wywieszają, k...a, płachty :„Ivan, pozdrowienia do więzienia”. I nie ma, k...a, że się ktoś wyłamuje. I, k...a, śpiewamy na wszystkich stadionach! „Ivan, jesteśmy z Tobą!”, A jak, k...a, jakiś ch...j, k...a, nie będzie śpiewał, to mu, k...a, masowanie pier...o ryja zrobić! Niech, k...a, pikniki widzą, że, k...a, kibicowska brać, k...a, żyje.
K...a! Futbol to my!
|
http://ligoblog.blox.pl/2011/03/Ka-w...icja-jeba.html
Są na bieżąco