|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
1. Zacznijmy od Wisły. Wygląda na to (pomimo tego że wciąż czekamy jeszcze na bramkarza) że jesteśmy na plus. Nie bardzo wierzę że przynjamniej w tej rundzie Genkow będzie w stanie zastapić w pełni Pa Brożka ale myślę że będzie w stanie wnieść do drużyny naprawdę coś nowego (w sumie mały minus). Biorąc pod uwagę że Clebi nie robił sie młodszy a pod koniec sezonu i tak nie grał to przyjście Kew ocenić chyba trzeba jako wzmocnienie (mały plus). Białorusin i Żyd za Pi Brożka to dwa plusy. Ciągle nie mamy jeszcze bramkarza ale moim zdaniem nawet gdyby nie było to wzmocnienie to Jovanić i tak daje radę (choć nie da się ukryć że z jakichś powodów RM ma do niego zastrzeżenia). Suma sumarum plus. Na papierze jesteśmy mocniejsi. I w tym kontekście wypada mi się pokajać za dwa ostatnie zdania mojej poprzedniej wypowiedzi: mówienie o oddaniu walkowerem walki o mistrzostwo to było czarnowidztwo. Podobnie jak nieporozumieniem było zestawianie Łysego i Staszka. Inne światy. Mea culpa. 2. Lech pozyskał w międzyczasie Murawskiego. Duże wmocnienie. Wygląda na to że w sparingach Ubiparip też daje radę. Pomimo utraty Peszki i Tchimamby wychodzą moim zdaniem na duży plus. Będą naprawdę mocni, tym bardzie że przygotowania w "stylu hiszpańskim" są jak wieść niesie naprawdę bardzo wymagające. 3. Jaga załawiła sobie w ciągu tego czasu chyba tyle że Czarnogórcy mają przyjść do nich od początku tej rundy. Wygląda na to że pomimo utraty Grosickiego będą mocniejsi. 4. Legia straciła Pączka. Niby mała strata ale jednak. Podobno jakieś kłótnie pomiędzy Beretem a Maciusiem. Na tle konkurencji nie wygląda to najlepiej. No ale to tylko teoria ...
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 01.02.2011 o godz. 00:52.
|
|
|