[QUOTE=Xalax;1014988]
fanfan napisał(a):

Nasi zawodnicy rzeczywiście wyglądali jak na kacu. Paweł Brożek wg mnie przyzwoicie ale poza polem karnym przeciwnika a w nim wyglądał jakby pierwszy raz grał w piłkę albo nie chciał strzelić bramki . W środku brakowało nam jednego piłkarza który zrobiłby różnicę , rozegrał , minął jednego , dwóch przeciwników . Małecki - ten gość mnie wnerwia , wywalić go w zimie na zbity pysku, gra fatalnie a jak schodzi to wielki obrażony, klnie pod nosem i jeszcze nie śpieszy mu się ! Oczywiście jakby Mały odszedł to zaraz SKWK jechałoby na klub i trenera mówiąc że Mały jest prawdziwym Wiślakiem a Maskant nie i mógłby byś ostry konflikt ale jeśli chcemy zbudować mocną drużynę to w naszej kadrze nie może być takich elementów .[/QUOT
I moim zdanienm SKWK ma racje, bo niedlugo to nie bedzie ani jednego wislaka z skladzie. Wole zeby Maly gral przeplatajac gorsze z lepszymi mecze niz kolejnego obcokrajowca.
|
A moim zdaniem powinni grac obecnie najlepsi; nie interesuje mnie czy ktos jest wg. SKWK "prawdziwym Wislakiem" przy przyszywanym obcokrajowcem. Interesuje mnie to jak kto gra. W mojej skromnej opinii na Polonie Rios powinien wejsc za Maleckiego, poniewaz Argentynczyk ma przynajmniej 3 rzeczy ktorych nie ma Polak: technike, umiejetnosc zastawienia sie i dobre podanie.