Titto napisał(a):

Wilk w spotkaniu z Koroną pamiętał miał też obowiązki gry do przodu i to mu słabo wychodziło tzn. miał dużo strat poza tym potrzebujemy zawodnika który potrafi zagrać prostopadłą piłkę do napastnika Wilk tej umiejętności nie posiada.
Oceniam jego umiejętności bardzo wysoko ma naprawdę spory potencjał i duże ambicje w przyszłości będzie z niego najlepszy defensywny pomocnik ligi.
|
Podczas gry w Koronie był chwalony wielokrotnie między innymi za grę do przodu. Może rzeczywiście nie jest wirtuozem jeśli chodzi o rozdzielanie piłek do napastników, z tym się zgodzę ale posiada dalekie celne podanie co pokazał w Koronie oraz namiastkę tego w Wisełce. Przed chwilą czytałem jego bografie na wiki i tam jest napisane że rzekomo w wieku juniorskim często grał z rocznikami starszymi co nie pozostało bez wpływu na jego dalsze ukształtowanie jako zawodnika. To by tłumaczyło jego twardą grę w odbiorze. Tym mi zaimponował. Nie oszczędza się, pomimo tego że wygląda podobnie jak Justin Bieber jednak na boisku gra jak młody Sobolewskii. Zresztą Sobol ostatnio powiedział że jak był w jego wieku to nie był taki dobry jak Cezary aktualnie. Ja będe z zainteresowaniem śledził jego występy, licze na niego jak na mało którego zawodnika Wisły. Moim zdaniem powinien znacznie częściej przebywac na boisku. Przecież on ma już 24 lata. To już jest w pełni ukształtowany zawodnik.