Titto napisał(a):

Chciałbym abyśmy na mecz wyszli w takim zestawieniu
Pawełek - Cikos, Chavez, Bunoza, Piotr Brożek - Kirm, Sobolewski, Garguła(Boukhari) - Paweł Brożek, Żurawski(?)
lub
Pawełek, Cikos, Chavez, Bunoza, Piotr Brożek - Kirm, Sobolewski, Wilk, Garguła(Boukhari) - Paweł Brożek, Żurawski(Małecki)
Nie podoba mi się gra tym jednym napastnikiem i piłki na osamotnionego Brożka. Żurawski strzelił bramkę z Widzewem w sumie możemy dać mu szansę. ew. do ataku można wziąć też Małeckiego iż nie mogę patrzeć na jego nieudane dośrodkowania.
|
Wciskajcie nawet Boukhariego do składu, który oprócz wczorajszej bramki i paru zagrań (które można policzyć na palcach jednej ręki) nic ciekawego nie zrobił w Wiśle, ale błagam was, NIE Maćka !
ok, strzelił bramkę Widzewowi. A byłeś na tym meczu? bo grał tyle czasu co Marokańczyk wczoraj, a oprócz bramki zdążył zrobić wiecej błędów niż Kirm przez cały mecz. On teraz ma nawet problem z dobrym przyjęciem i odegraniem piłki w tępo.
Ja chciałbym zobaczyć parę napastników Brożek - Małecki.
I niech ktoś z Wisły pokaże Holendrowi mecz Zagłębie - Wisła z zeszłego sezonu w Lublinie, własnie z wyżej wymienioną parą napastników, bo ja chciałbym żeby Wisełka grała tak jak wtedy !
i nie wiem, Brożek chyba fałszuje swoje dane i pisze że ma 195 cm i 100 kg wagi, ze każdy trener widzi w nim osamotnionego napastnika. Bo kończy się to później tak jak wczoraj że każda górna piłka do niego - stracona, a jak dostanie dołem zastawi sie i musi czekać bo nie ma do kogo odegrać !