The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2013, 13:18
VanBasten napisał(a):Wyświetl post
Nie chodzi mi o udowadnianie wyższości jednych świat nad drugimi .....zwyczajnie nie moge znieśc tej idiotycznej nagonki na Smudę . A najbardziej mnie boli jak ktos na niego nadaje ale nie mówi nic mądrego ani konstruktywnego a tylko sra sloganami za TVN-em Smude lubie i uważam że dobrego trenera a w Polsce jednego z najlepszych ale to nie jest tez szczyt moich marzeń czy życzeń . A gadanie : "nie bo nie" tylko mnie w....ia .SMuda jest słaby ...a czemu ....bo jest słaby i nie umie mówic poprawnie .....no sorry ale to nie jest dla mnei żaden argument .DLatego sie troche udzieliłem z tym pisaniem A dodajmy do tego jeszcze obecna sytuacje finasową Wisły i prognozy jakie były przed sezonem . Wtym swietle Smuda odwalił jjż kawał dobrej roboty . Oczywiście że przyjdą i porażki i będzie jazda po Smudzie na całego . ALe w stosunku do tego co sie zapowiadałao moge tylko stwierdzić że jest bardzo dobrze . A jak słysze pieprzenie o pucharach to mi słabo sie robi . Ludzie sukcesem będzie załapanie się do gornej osemki !!! A jesli jakims cudem uda sie ugrać cos więcej to wspaniale ale....to już chyba jednak bardziej właśnie cud będzie
A my kibice jesli naprawde jestesmy kibicami a nie netowymi hejterami powinniśmy wspierać Smude w jego wysiłkach a nie napiaredalać na niego i to jeszcze bez żadnych podstaw .Widac że chłopu zalezy i chce ciagnąć tą drużyne .Chce ja odbudowac moze dla wlasnej satysfakcji , może na chwałe Wisły a może z sympatii dla Cupiała .....nie ważne ...wazne że chce ciagnąc ten wózek w dobrą stronę i jak widać raczej wie jak to robić .
O Tobie mógłby ktoś napisać, że jedziesz sloganami z Godlewskiego/PN.
Czyli np.-poszedł do Niemiec na prośbę przyjaciela (pomińmy milczeniem, że nie trenować chłopców z orlika tylko profesjonalny drugoligowy zespół z którym osiągnął wynik 13m/6pkt...)
Co do repry -wszystko było ok, nic by nie zmieniał.
Oczywiście można było przegrać to euro bo teoretycznie byliśmy najsłabsi ale nie w taki sposób, że gramy z Grecją 11 na 10, mecz się do przerwy układa, "ściany pomagają", niestety po przerwie Grecy zmieniają ustawienie, zyskują przewagę, strzelają gola, potem wylatuje Szczęsny, a trener patrzy na to z przerażeniem i nie robi kompletnie nic.
Z Czechami na mecz, który musimy wygrać wychodzimy defensywnym ustawieniem (bo udało się nim zremisować z Rosją i kraj się ucieszył.
Tu jest link do kariery trenerskiej:
wis.la/o7t1v
Kto interesował się piłką od lat 90-tych - może sobie na chłodno w całości przypomnieć gdzie były jakie wyniki i cały kontekst.
Ostatnio edytowane przez arti : 31.08.2013 o godz. 13:25.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów