The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2010, 21:59
Petrescu trochę nam tutaj szrotu naściągał.Radovanovicie,kangury czy inne Vargi.Najlepszy bramkarz jakiego mieliśmy w ostatnich latach za jego kadencji grzał ławę.Kogo teraz by przytaszczył,bo z pewnością Cupiał musiałby mu pójść na rękę i z pół tuzina grajków wg uznania pana Dana sprowadzić.
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 12.08.2010, 22:04
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Petrescu trochę nam tutaj szrotu naściągał.Radovanovicie,kangury czy inne Vargi.Najlepszy bramkarz jakiego mieliśmy w ostatnich latach za jego kadencji grzał ławę.Kogo teraz by przytaszczył,bo z pewnością Cupiał musiałby mu pójść na rękę i z pół tuzina grajków wg uznania pana Dana sprowadzić.
a miałeś jakieś uwagi wtedy do gry Pawełka , nie miał chyba w tym okresie nawet oferty z Trabzonu

nie ma takiej opcji że Petrescu dostalibyśmy 4 bramki z Azerami np.
alejasienieznam
PanPlamka
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.08.2010, 22:05
Smiem twierdzic, ze Dolha dopoki gral w Wisle byl duzo lepszym bramkarzem od Pawelka. Tylko te jego problemy z psychika...
pablooki
Junior Member

Od: 04.2006

Stary 12.08.2010, 22:06
a tak na poważnie co to mnie obchodzi kogo trafi szlag? niech przygotują nosze i znoszą nierobów. Kiedyś WISŁA grała na jeden kontakt, jak to nie pomagało to włączała 2 bieg i wszyscy oglądali plecy Kosy, Franka, Żurawia, Kuźby czy innych. A DZIŚ? Zastanawiamy się którego trenera kopacze nie zwolnią albo który ich nie zabije treningami, a w tle bierzemy w dupę od Kamerunu to cała prawda...
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 12.08.2010, 22:09
Varga, Burns - ja wiem czy są to słabsi zawodnicy od Jirsaka czy Wilka?
Varga był cały czas kontuzjowany, to ciężko ocenić. A Jacoba dziś chętnie widziałbym w składzie Wisły. Nogi nie odstawiał.

Radovanović był pół roku, a od takiego Beto, zaserwowanego przez Skorżę był zdecydowanie lepszy.

Chiacu potwierdził w lidze rumuńskiej że potencjał posiadał.

Thwaite się nie sprawdził, ale i tak zrobił na mnie lepsze wrażenie niż na razie Bunoza czy Kowalski(choć po dwóch meczach ciężko ich ocenić).
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 12.08.2010, 22:10
akurat te wynalazki były darmowe, dlatego ich dostaliśmy, nie powiedziałby, że Dan ich chciał

Cytat:
nie sądzicie że nowy trener dajmy na to Simeone przychodząc do Wisły tak na prawde nie wie w co się wpakuje
wszystko będzie wyglądało ok na papierze gość jest przyzwyczajony do profesjonalizmu w klubie będzie miał aspiracje cele a potem okaże się że nie ma kasy na transfery jakich oczekuje a ponad to trzeba
Wyluzuj - skoro bierzemy takiego trenera to świadczy o tym, że transfery będą. Cierpliwości, najprawdopodobniej w zimie...

Gdyby im nie zależało, wzięli by jakiegoś figuranta.
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 12.08.2010, 22:11
Czy ja wiem czy szrot ?
Chiacu i Rado - faktycznie nie ten kaliber.
Ale Varga, Dolha - bardzo ok. Thwaite zdecydowanie za malo szans dostal.

Nie zapominajmy ze PRAWIE mielismy Galamaza i Stefana Grigorie.

Ale Petrescu nie chce.
Powroty sa kiepske zazwyczaj.
Boia chi molla !
pablooki
Junior Member

Od: 04.2006

Stary 12.08.2010, 22:13
moce napisał(a):Wyświetl post
nie sądzicie że nowy trener dajmy na to Simeone przychodząc do Wisły tak na prawde nie wie w co się wpakuje
wszystko będzie wyglądało ok na papierze gość jest przyzwyczajony do profesjonalizmu w klubie będzie miał aspiracje cele a potem okaże się że nie ma kasy na transfery jakich oczekuje a ponad to trzeba sprzedać jakiegoś grajka bo jest dobra oferta i skończy się na niczym wszyscy wiemy że czarować i obiecywać gruszki na wierzbie u nas w klubie potrafią
a taki Petrescu już wie co jest trąfem i jak rozmawiać z prezesem aby mieć jakąś gwarancje i możliwości ugrania czegoś poza ligą na pewno się nie da wyrolować po prostu nie da się oszukać
Nie wiem jakim desperatem i naiwniakiem będzie nowy trener, ale chyba nie na tyle dużym żeby przychodzić do polskiego klubu i liczyć na transfery rangi tych dokonywanych przez kluby hiszpańskie, angielskie itp
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 12.08.2010, 22:16
warto przypomnieć, że Petrescu wymienił praktycznie całą kadrę w unirei zanim osiągnąl sukces, więc możliwe, że nas czeka również rewolucja
pibitox
Member

Od: 02.2009

Stary 12.08.2010, 22:16
Zbyychu napisał(a):Wyświetl post
jakoś mnie to nie dziwi. Odchodząc z Wisły powiedział kilka cierpkich słów o mentalności polskich piłkarzy, profesjonalizmie prezesów, organizacji klubów oraz o tym, gdzie będziemy za kilka lat, jeśli to się nie zmieni. Wtedy wszyscy patrzyli na to jak na ujadanie psa, którego na bok odkopnięto, ale jednak. Jesteśmy dokładnie tam, gdzie przewidział Petrescu. A on w Lidze Mistrzów rozjeżdżał znane europejskie firmy.
I to właśnie jest dowód na to, że Petrescu wie w czym tkwi problem i gdyby podjął tu prace wiedziałby co i jak zmienić. Tak sądzę.
Ostatnio edytowane przez pibitox : 12.08.2010 o godz. 22:23.
Seb@.
Member

Od: 08.2007

Stary 12.08.2010, 22:19
W niedziele okolo 20 bedzie juz na 100% wiadomo czy ewentualny powrot Petrescu jest brany po uwage.

Dlaczego tak sadze? Otoz jezeli nasi zawodnicy zuca sie na Ruch niczym wyglodniale sepy na padline to znaczy ze jest to mozliwe acz jeszcze nie przesadzone a pilkarze beda bronic Kulawika jak niepodleglosci byle tylko ten zly krwiopijca z transylwani znowu sie na Remonta nie pojawil.
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 12.08.2010, 22:19
A ja tak troche z innej beczki, patrząc na "możliwy" sklad Wisły: Jovanić-Chavez,Bunoza,Diaz,Cikos-Palijć,Kirm,Sobolewski,Wilk-Rios,Małecki....to jest szansa że pozostałych "leni" spokojnie można wysłać do ME..

żeby nie bylo O.T- jak dla mnie to trener BATE byłby jak najbardziej si.
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.08.2010, 22:27
Naprawdę tak tęsknicie do tego stylu Petrescu? Pod okiem Gullita w Chelsea miano grać tzw.sexy football w czym uczestniczył Dan.Ja głupi myślałem jak przychodził do nas,że będziemy mieć tu nieustającą orgię z wieloma wytryskami co kolejkę ligową,a mieliśmy tylko widowisko impotencji,lub jak kto woli impotencję widowiska.A tak poważnie,to chyba każdy trener skazany jest przy tym potencjale zawodniczym na chwilową impotencję.
Ostatnio edytowane przez rozarian : 12.08.2010 o godz. 22:31.
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 12.08.2010, 22:27
kto to jest Krzoske i skąd wiadomo kogo chce Petrescu a kogo pan Cupiał w sztabie szkoleniowym czyżby ustalali warunki kontraktu z Petrescu?
Wisielak
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 12.08.2010, 22:29
http://www.futbol.pl/artykul/91498.html
widzę żę mamy nowego faworyta na objęcie posady trenerskiej arka
hahahahaha
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
Zbyychu
Senior Member

Stary 12.08.2010, 22:30
Seb@. napisał(a):Wyświetl post
W niedziele okolo 20 bedzie juz na 100% wiadomo czy ewentualny powrot Petrescu jest brany po uwage.

Dlaczego tak sadze? Otoz jezeli nasi zawodnicy zuca sie na Ruch niczym wyglodniale sepy na padline to znaczy ze jest to mozliwe acz jeszcze nie przesadzone a pilkarze beda bronic Kulawika jak niepodleglosci byle tylko ten zly krwiopijca z transylwani znowu sie na Remonta nie pojawil.
http://www.futbol.pl/artykul/91466.html
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 12.08.2010, 22:35
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
kto to jest Krzoske i skąd wiadomo kogo chce Petrescu a kogo pan Cupiał w sztabie szkoleniowym czyżby ustalali warunki kontraktu z Petrescu?
Jaroslaw Krzoska. Kierownik druzyny...
Najlepsze jest trzecie nazwisko na liscie. Bakero...
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 12.08.2010, 22:36
Naprawę tak tęsknicie do tego stylu Petrescu?
ja nie tęsknie bo aż tak dobry nie jest jak jest teraz tu wielbiony co nie zmienia tego że jest bardzo dobrym trenerem i ma racje co do naszych "dziewczyn" i własnie takim mamy potencjał aby tak grac jak DAn chciał to ustawić czyli bez fajerwerków ale solidnie zapie....

prawda jest taka że Azerów z Petrescu przeszlibyśmy jedną może dwoma bramkami i teraz wielu z tych co go tak kocha jechało by po nim równo

zresztą z Unioreą nie zrobił odrazu wielkiego wyniku tylko rok po roku , srodek tabeli, puchary , mistrz plus LM
alejasienieznam
Wisielak
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 12.08.2010, 22:39
Ja chciałbym żeby pierwszym trenerem był Jimenez a od przygotowania fizycznego był Petrescu (wiem nei realne)
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 12.08.2010, 22:42
Naprawdę tak tęsknicie do tego stylu Petrescu? Pod okiem Gullita w Chelsea miano grać tzw.sexy football w czym uczestniczył Dan.Ja głupi myślałem jak przychodził do nas,że będziemy mieć tu nieustającą orgię z wieloma wytryskami co kolejkę ligową,a mieliśmy tylko widowisko impotencji,lub jak kto woli impotencję widowiska.A tak poważnie,to chyba każdy trener skazany jest przy tym potencjale zawodniczym na chwilową impotencję.
http://www.youtube.com/watch?v=zMYA2...eature=related
Od 2:00.

A pamiętasz mecz w Poznaniu i 3:3? Pamiętam jak w przedmeczowym wywiadzie Kaziu Moskal mówił, że Wisła będzie grać ofensywnie. Nie chciało mi się wierzyć, biorąc pod uwagę wcześniejsze mecze Petrescu, ale IMHO był to jeden z lepszych piłkarsko meczów Wisły w Ekstraklasie w ostatnich latach.
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 12.08.2010, 22:44
Na szczędzie piłkarze mają tyle do powiedzenia w kwestii trenera, co żyd za okupacji.
Lepiej niech się nacieszą sielanką, jaką mają w tej chwili bo już zaniedługo zacznie się prawdziwe zapierdalanie.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Zbyychu
Senior Member

Stary 12.08.2010, 22:46
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Na szczędzie piłkarze mają tyle do powiedzenia w kwestii trenera, co żyd za okupacji.
tylko przy zatrudnianiu, niestety.
junior1906tsw
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 12.08.2010, 22:47
Petrescu jest już pewniakiem?
` Tylko jeden Klub kocham aż po grób... `
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 12.08.2010, 22:47
junior1906tsw napisał(a):Wyświetl post
Petrescu jest już pewniakiem?
Chyba jednak nie)).
lukas63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 12.08.2010, 22:48
Zbyychu napisał(a):Wyświetl post
tylko przy zatrudnianiu, niestety.
tak - juz pakuje walizki
junior1906tsw
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 12.08.2010, 22:49
Czemu jednak nie?
` Tylko jeden Klub kocham aż po grób... `
Zbyychu
Senior Member

Stary 12.08.2010, 22:52
lukas63 napisał(a):Wyświetl post
tak - juz pakuje walizki
nie do końca załapałem tę jakże błyskotliwą uwagę. Mam na myśli to, że zwolnienie trenera leży jak najbardziej w gestii piłkarzy, co ładnie wyłożone zostało, wraz z przykładami, w przydługawym cytacie na stronie 42 wątku u dołu.
seta
Socios Wisła Kraków

Stary 12.08.2010, 23:03
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Co do Dana, jeżeli ta informacja jest prawdziwa to pewnie wróci.Wróci dla nas, dla kibiców i w tym wypadku pewnie by kasa by nie grała,ale mogę się mylić
Oczywiście że wróci, specjalnie dla Ciebie, tylko musisz jechać za Krymskie stepy i powiedzieć mu jak bardzio go kochasz.

Zdecydowanie wolałbym zarówno Jimeneza jak i Simeone.
Lepiej siedizeć cicho i wyglądać na idiotę, niż powiedzieć jedno słowo i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 12.08.2010, 23:13
Przyjdzie ten co zgodzi się na pensję do 300 patyków. A do tego na warunki w postaci obowiązku MP i awansu do fazy grupowej pucharów...A kto się da tak wyrolować , co?
dragon
Senior Member

Stary 12.08.2010, 23:20
jak wróci Dan to mamy już nową przyśpiewkę na tę okazję:

"koniec wakacji, gwiazdorzy koniec wakacji ... "
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów