The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2010, 22:00
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Ten mecz to jest początek eliminacji Ligii Mistrzów i tym meczem można zmazać to wszystko, co w tym sezonie zostało spieprzone.

Mówi się, że mistrza wygrywa się nie meczami z Legią czy Lechem tylko z Koroną czy Arką, ale tym razem to mecz z Legią będzie TYM meczem.

Jeśli przegramy czy zremisujemy to Lech poczuje naszą krew i już nie puści, jeśli wygramy to śmiem twierdzić, że Lechowi trochę para zejdzie i może coś a Cichej stracić.
Drogi Kominku, Lech poczuł naszą krew po meczu z Koroną...
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 02.05.2010, 22:11
tofik napisał(a):Wyświetl post
Brakuje takich chłopów w ofensywie jak Kosa, Uche, Szymek, Żuraw takich co mają umiejętności i mentalność zwycięscy.
Obecnie to tylko Sobol został, reszta to albo jakieś marudy bez formy, albo przypadkowi ludzie nie pasujący umiejętnościami do mistrza Polski.
Dlatego mam obawy.

tez o tym pomyslałem

u nas musi byc mega mobilizacja i kazdy z pilkarzy musi byc przekonany na 100% ze Wisla moze obroic tytuł.

Wystarczy tylko wygrac 3 mecze.

Ten mecz pokaze czy ci pilkarze mają jaja i udowodnia ze porazkiz z Amika ,Legia w Sosnwocu czy w derbach cos ich nauczyly i beda spragnieni rewanzu.

jelsli tego nie pokazą przynamniej nie bedzie placzów,na Mistrza wobec tego nie zasluzylismy.....
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 03.05.2010, 00:28
Wojtas......hmmm sama nie wiem czy na mistrza zasłużylismy?
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 03.05.2010, 00:54
Popieram przedmówcę Wojtasa, jakby nie było jesteśmy wciąż liderami rozgrywek. Teraz wszystko w nogach i umysłach naszych zawodników. Limit potknięć został wyczerpany. Prosty rachunek, jeśli wygrają 3 ostatnie (ciężkie) mecze zasługują na mistrza. Jeśli znów im się noga powinie tytułu nie będzie. Nie ma co dogłębnie analizować tematu. Od dłuższego czasu gramy piach...ale nie można wciąż liczyć, że psim swędem da się wszystko osiągnąć. Motywacja powinna być, bo jest o co grać. I jakby na to nie patrzeć to wciąż Lech ma o ten jeden punkt większy problem niż my w drodze do tytułu.
What's new?

Odpowiedz cytując
Shamie
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 03.05.2010, 07:02
obejzalem wczoraj mecz lecha ,nic takiego nie pokazali a i tak wygrali 0-3 , cwielag trafil w poprzeczke....
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 03.05.2010, 09:01
Widać, że pomału Paweł Brożek wraca do formy co może cieszyć Niestety nasi napastnicy ( Brożek, Boguski) mają wyraźne braki techniczne ( przyjęcie piłki, podanie na 5 metrów). Kolejny problem to nasza bramka, gdzie nadal ta pozycja nie wróży dobrze przed meczem z Legią. Cieszy fakt, że Mucha to już nie ten Mucha z wiosny. Moim zdaniem Piotr Brożek powinien usiąść na ławce, bo to jak ostatnio gra pokazuje, że chyba powinien odpocząć. Pozostaje mieć nadzieje, że Ba będzie wstanie rozegrać 70 minut
Odpowiedz cytując
Telus
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 03.05.2010, 09:11
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Widać, że pomału Paweł Brożek wraca do formy co może cieszyć Niestety nasi napastnicy ( Brożek, Boguski) mają wyraźne braki techniczne ( przyjęcie piłki, podanie na 5 metrów). Kolejny problem to nasza bramka, gdzie nadal ta pozycja nie wróży dobrze przed meczem z Legią. Cieszy fakt, że Mucha to już nie ten Mucha z wiosny. Moim zdaniem Piotr Brożek powinien usiąść na ławce, bo to jak ostatnio gra pokazuje, że chyba powinien odpocząć. Pozostaje mieć nadzieje, że Ba będzie wstanie rozegrać 70 minut
Po czym wnioskujesz, że forma wraca? Chyba, że masz na myśli innego piłkarza albo ja się kompletnie nie znam na piłce i w meczu z Koroną zagrał dobrze, tylko ja tego nie zauważyłem ; ] Jeśli chodzi o formę w dotychczasowych spotkaniach tej rundy, powiedziałbym, że jest w beznadziejnej formie i myślę, że nie tylko jest takie moje zdanie ; ]
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 03.05.2010, 09:25
Bo taka prawda , że gra straszną kichę ; ] Ale ostatnio coś się starał, a ostatnio tylko stał
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.05.2010, 09:35
Widać, że pomału Paweł Brożek wraca do formy co może cieszyć
z Koroną Broziu chyba nawet nie doszedł do sytuacji bramkowej, więc byłbym ostrożny z powrotem do formy.Już prędzej bym do ataku przesunął Małego albo nawet w drodze rozpaczy Marcelo.Boguski-Mały -tak bym zestawił atak.Pomoc w tej sytuacji Diaz-Sobol,Jirsak-Łobo
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 03.05.2010, 09:53
AYALA napisał(a):Wyświetl post
z Koroną Broziu chyba nawet nie doszedł do sytuacji bramkowej, więc byłbym ostrożny z powrotem do formy.Już prędzej bym do ataku przesunął Małego albo nawet w drodze rozpaczy Marcelo.Boguski-Mały -tak bym zestawił atak.Pomoc w tej sytuacji Diaz-Sobol,Jirsak-Łobo
Już trener Skorża przesunął Marcelo do ataku w rewanżowym spotkaniu z Tottenhamem i ostatnio Kasperczak też w geście rozpaczy przesuwa go do ataku w meczu z Koroną.
Czyżby Kasperczak chciał zasugerować właścicielowi że dalej nie ma wysokiego napastnika.

Pomoc prawie idealna tylko Diaz na obronę a Piotrek Brożek na pomoc.
Chyba, że kierujesz się zagęszczeniem środka pola a Diaz miałby taką rolę spełniać
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.05.2010, 10:01
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post

Pomoc prawie idealna tylko Diaz na obronę a Piotrek Brożek na pomoc.
Chyba, że kierujesz się zagęszczeniem środka pola a Diaz miałby taką rolę spełniać
Pietia chyba za długo już gra na obronie żeby go przesuwac do pomocy,Diaz chyba lepiej sie do tego nadaje.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 03.05.2010, 10:04
W moim odczuciu Brożek ma lepsze dośrodkowania niż Małecki, przesunięcie go na jego macierzystą pozycję sprawdziło się już w meczu z Polonią Bytom, ma ciąg na bramkę a to może być nasza szansa.
Tym by się bardziej kierował przy ustawieniu drużyny ale zobaczymy jak będzie.
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 03.05.2010, 10:10
Generalnie przed meczem z Koroną myślałem, że obrona mistrzostwa będzie sprawą może nie łatwą, ale zdecydowanie w zasięgu Wisły. Wydawało się wtedy, ze Wisła może sobie pozwolić na jedną porażkę w czterech meczach i być mistrzem, a to jeszcze przy założeniu, ze Lech wygra komplet spotkań, co wcale w kontekście meczarni z Lechią w kolejce wcześniej) nie było takie pewne. Jeżeli Lech nie zdobyłby kompletu punktów, Wisła mogłaby sobie pozwolić nie tylko na jedną porażkę (np. z Legią), ale również na remis, który mógłby po prostu wypaść.
Jak bardzo 90 minut na Suchych Stawach (w połączeniu ze zwycięstwem Lecha na Oporowskiej) zmieniło sposób mojego myślenia, nie potrafię tego pojąć... Wisła przegrała mecz, w którym jej zwycięstwo było obowiązkiem, ale co gorsza styl tej porażki napawa potężnym pesymizmem w kolejnych meczach.
Dla mnie opowiadania, że wszystko w nogach Wisły, podobnie jak to, ze Brożkowi wraca forma to mówiąc kolokwialnie dyrdymały i farmazony.
Jestem niemal pewien, że Lech od następnej kolejki będzie liderem. Strata ich punktów u siebie z Bytomiem jest niewyobrazalna. Forma Wisły (szczególnie mam tu na mysli formę strzelecką, kreatowność formacji ofensywnej) wypada blado w zestawieniu z akurat solidną defensywą Legii. Ponadto,doświadczenie poprzednich spotkań uczy, że to Legia w meczach z Wisła ma mentalność zwycięzcy, nastawienie pozwalające walczyć o zwycięstwo. Przewiduję, że Biała Gwiazda zremisuje na Łazienkowskiej. Nie wykluczam nawet nudnego 0-0. Trzeba jednak wyjść na boisko i wywalczyć ten remis. Brak zwycięstwa Legii praktycznie oznacza wyrzucenie ich za burtę pucharu UEFA! Oni naprawdę mają o co grać. My również, ale jak już wcześniej napisałem, moje nastawienie, wizja mistrzostwa uległa zmianom po końcowym gwizdku meczu z Koroną.
Kolejny mecz to nasze derby i Ruch-Lech. Zakładam, ze do tej kolejki Lech przystąpi jako lider z jednopunktową przrewagą. Uwazam, że Lech nie wygra w Chorzowie. Ruch gra teraz najładniejszą piłkę w Polsce, ponadto walczy o pełną pulę w lidze w kazdym meczu i ma szanse na mistrza. Ucieka równiez Legii. Zwycięstwo Wisły w derbach, oprócz tego, że jest jej obowiązkiem, może przywrócic ją na fotel lidera. Później mecz z Odrą... Nauczyłem się po meczu z Koroną nie dopisywać Wiśle trzech punktów przed meczem, ale tą przeszkodę muszą pokonać sami, nawet kosztem wyrzucenia Odry z ligi.
Co do samego meczu z Legią.... W Wiśle nie ma ani jednego napastnika. Mecz z Koroną pokazał, że zawodnicy o ofensywnych inklinacjach są po prostu w słabej formie. Trzeba więc zneutralizować środek Iwański-Rybus-Radovic, zagrać na zero z tyłu ( z Juszczykiem to będzie wyzwanie) i liczyć na stały fragment gry, gdzie albo bezpośrednim strzałem, ale strzałem głowa obrony wypracujemy przewagę bramkową... Ja bym chyba dał Małeckiego do ataku. Para Boguski-Brożek nie gwarantuje nawet strzału na bramkę. Ba i Sobol do środka, Diaz i Pietia na lewej, Kirm i Alvarez na prawej i para naszych żelaznych środkowych obrońców. Problemem jest bramkarz i partner Malego w ataku... Z resztą jakim zestawieniem byśmy nie rozpoczęli, trzeba pamiętac, że Wisła po prostu nie ma formy fizycznej (co widać po wolniej biegających piłkarzach, niedokładnościach, błędach w przyjęciu piłki), co jest poparte brakiem mentalnosci zwycięzcy (słabość psychiczna, negatywne nastawienie po stracie gola, brak szczęścia). Trzeba naprawdę wznieść się na wyżyny zeby ograc tą słabą przecież Legię. Chyba spędzę czas nie na ogladaniu tego meczu, a w kościele na odmiawianiu różańca za zwycięstwo...
Powód: Literówki
Ostatnio edytowane przez Adenalix : 03.05.2010 o godz. 10:15.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 03.05.2010, 11:13
Bo taka prawda , że gra straszną kichę ; ] Ale ostatnio coś się starał, a ostatnio tylko stał
Ciężko zrozumieć, co tu napisałeś...

Wracając do tematu...

Jeśli Wisła na Łazienkowskiej nie zaatakuje od pierwszej minuty, to nie mamy co liczyć na korzystny rezultat. Przede wszystkim nie możemy sobie pozwolić na zepchnięcie nas na własną połowę, co miało miejsce w meczu na Suchych Stawach z Koroną w pierwszych 45 minutach. Musimy zagrać ofensywną, odważną piłkę, bo jedyna rzecz jaka nam pozostała to postawić wszystko na jedną kartę i nie oglądać się na innych. Faktem jest, że Lech ma spotkanie z Ruchem, w którym bardzo prawdopodobne jest, że może zgubić punkty, ale jak już wcześniej wspomniałem - Wisła nie powinna liczyć na innych. Ostatnie kolejki to ciężka przeprawa - będą błyskiem Białej Gwiazdy, lub całkowicie obnażą wszystkie nasze słabości. Nie pozostało nam nic innego jak wierzyć w drużynę i dobre przygotowanie wyjściowej 11 przez trenera. Będzie dobrze Panowie.
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 03.05.2010 o godz. 11:17.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 03.05.2010, 11:28
mecz o wszystko, wiec bedzie sie kopanie po czole jednej i drugiej drużyny.
Dużo fauli, walki, o wiele mniej gry nie mowiac juz o składnych akcjach.
Z Lechem nasi bali sie zaryzykowac, bo lepiej pewny remis. Tutaj juz remis nie wchodzi w grę.
Czy uda sie wygryzc te punkty w warszawie...
Zadecyduje dyspozycja dnia, chociaz ogladajac mecze Legii, graja dla mnie mega pyte z 2 przebłyskami na meczu. No ale ten mecz bedzie inny.
Wynik 0-1
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 03.05.2010, 11:34
Simao1 napisał(a):Wyświetl post
Marcinnno napisał(a):
Ciężko zrozumieć, co tu napisałeś...
Nie narzekaj, zaprzeczył sam sobie tylko dwa razy w jednej linijce

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 03.05.2010, 11:49
Ja podejrzewam, że do będzie coś w stylu mecz z Lechem. Tak jak ktoś napisał, dużo fauli, gra w środku pola. Zadecyduje jedna bramka. Wynik prawdopodobnie 1:0. Nie spodziewajmy się wielkich emocji. Brzydki mecz się zapowiada. Mam nadzieję, jednak że wygramy ten mecz i zmierzymy po Mistrzostwo.
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split
Odpowiedz cytując
STARY WIŚLAK
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.05.2010, 12:18
Obstawiłem w typerze 1:2!!!

Serce STAREGO WIŚLAKA wciąż wierzy...choć gdzieś tam daleko w duszy pojawia się niepokój...czy uzasadniony?

Panowie piłkarze z Białą Gwiazdą na piersi, do Was teraz się zwracam...w jakiej formie i dyspozycji jesteście to wszyscy widzimy...ale mistrzostwo jest jeszcze w naszym zasięgu!!!

Trzy mecze...9 punktów...i wszystko jasne!!!
Pytaniem jest jak zagramy MY jak zagra Legiajak zagra Lech jak zagra Cracovia z nami

Jeszcze trochę i wszystko będzie jasne... ale to w głowach i nogach naszych gwiazdeczek!!!

Bo My Kibice Białej Gwiazdy Nigdy Nie poddamy Się!!!
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 03.05.2010, 13:17
STARY WIŚLAKU krzepisz serca, jednak zostalismy w tym sezonie tyle razy wystawieni na ciężką próbę w najmniej oczekiwanym momencie (Leviadia, Arka, Bełchatów, Korona) i przegraliśmy wszystko co najbardziej prestiżowe (Lech, Legia, Cracovia), że ciężko o optymizm... Oczywiście my kibice nie poddamy się, ale najwazniejsze, żeby piłkarze Wisełki wzięli przykład z nas - kibiców i wyszli z wiarą w końcowy sukces i co ważne - we własne umiejętności.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
Romek92
Junior Member

Stary 03.05.2010, 13:38
http://www.youtube.com/watch?v=qcymE...eature=related taki bedzie wynik
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.05.2010, 13:56
Romek92 napisał(a):Wyświetl post
Kapitalna kompilacja, powinni to sobie przed meczem oglądnąć!!!
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 03.05.2010, 14:03
jesli mieliby cos obejrzec to,
http://www.youtube.com/watch?v=RyDG5g5ZCmY
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Stary 03.05.2010, 14:06
Nic nie mają oglądać! Mają wyjść na boisko, nie odstawiać nogi w ŻADNEJ sytuacji i strzelić więcej bramek niż Legia. Mecz ten i z parchami pokaże kto jest godny wychodzić na boisko z BIAŁĄ GWIAZDĄ na piersi,a kogo trzeba po prostu wy****ć.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Stary 03.05.2010, 14:44
Romek92 napisał(a):Wyświetl post
A ja mysle ze taki bedzie: http://www.youtube.com/watch?v=5tsxEcX9sJk

Co do samego meczu, jakos po wyczynie naszych gwiazdeczek w Chorzowie stracilem cisnienie na ten mecz i w sumie wsio ryba jaki bedzie wynik 8 maja. Jednak napewno zwyciestwo nad Wisla troche mi poprawi humor, wiec licze ze sie gwiazdeczki przedostatni raz w sezonie sie zepną(wypadalo by jeszcze ograc Polonie w derbach) i nie dadzą sie w Warszawie przez Wisle opykac

3:1 dla Legii
Odpowiedz cytując
Wujor
Member

Od: 05.2008

Stary 03.05.2010, 14:50
Faktycznie dla Legii mecze z Wisłą to jakieś szczególnie ważne wydarzenia. Jak pamiętam, to zawsze Legia się maxymalnei spinała na te mecze, a nasz gwiazdy ....no cóż raczej kiepsko z tym bywało.
Odpowiedz cytując
Junior_Battle
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 03.05.2010, 15:05
najwyższy czas to zmienić.
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 03.05.2010, 15:18
Niech sobie wyjda skoncentrowani na 70% jak zwykle, a najlepiej niech sie poloza plazowicze. A moze Cupial za malo placi?

50% skladu powinno wyleciec, a moze niech zmienia profesje. Niektorym w Wisle sie wydaje, ze mecz sie zaczyna w 45min i laskawie ruszaja dupy jak juz jest po meczu. Inna sprawa, ze przygotowanie kondycyjne jest zenujace, nie wiem za co niekotrzy zgarniaja po 40tys PLN. Petrescu powiedzial prawde o polskiej lidze, a od jego odejscia kompletnie nic sie nie zmienilo

Czekam na Legia, a zwlaszcza derby i zobaczymy ile kto jest NAPRAWDE WART, a nie kto ile potrafi klapac. Kazdy kto sie okaze ciota w tych meczach - rozwiazac kontrakt
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Stary 03.05.2010, 15:22
3rider napisał(a):Wyświetl post
Czekam na Legia, a zwlaszcza derby i zobaczymy ile kto jest NAPRAWDE WART, a nie kto ile potrafi klapac. Kazdy kto sie okaze ciota w tych meczach - rozwiazac kontrakt
Panowie, jak dobrze pamiętam 9 lat temu, po bramkach Patera i Żurawskiego, Wisła wygrała 2:0 na Łazienkowskiej i wtedy zapewniła sobie mistrzostwo Polski.

Zaczekajmy ze spekulacjami i ocenami do sobotniego meczu. Nie pozostaje nic innego jak uwierzyć i Wam też to radzę.
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 03.05.2010 o godz. 15:24.
Odpowiedz cytując
Fan Lecha
Member

Od: 03.2004

Stary 03.05.2010, 15:57
killzone napisał(a):Wyświetl post
Co do samego meczu, jakos po wyczynie naszych gwiazdeczek w Chorzowie stracilem cisnienie na ten mecz i w sumie wsio ryba jaki bedzie wynik 8 maja. Jednak napewno zwyciestwo nad Wisla troche mi poprawi humor, wiec licze ze sie gwiazdeczki przedostatni raz w sezonie sie zepną(wypadalo by jeszcze ograc Polonie w derbach) i nie dadzą sie w Warszawie przez Wisle opykac

3:1 dla Legii
Pozostaje mi nic innego jak tylko się zgodzić z kolegą Legionistą hehe ;D
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Stary 03.05.2010, 16:02
Fan Lecha napisał(a):Wyświetl post
Pozostaje mi nic innego jak tylko się zgodzić z kolegą Legionistą hehe ;D
A no bo o własną opinię to raczej trudno. I tam przed "pozostaje" chyba miało być "nie". ;]
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów