|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Meczu nie widziałem i chyba dobrze, bo zakłóciłby on błogi stan odpoczynku i relaksu
![]() Ale kolejna porażka w rozmiarze 1:0...chyba jasne jest, że nie potrafimy odwrócić losów spotkania. Za mało amunicji. Z przodu - pomoc niekreatywna, atak nieskuteczny i jest jak jest. Mistrza jeśli się uda wygrać, to jak zwykle będę uradowany, ale to chyba maximum na co stać tę drużynę. W pucharach czeka Levadia, czy inne FBK Kaunas. PS. Tak podejrzewałem, ze w temacie płacz i lament hehe. ![]()
.
. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ba preferuje bardziej techniczny futbol a w naszej ekstraklasie w nie których meczach gra się mocno, zdecydowanie i nie ma tu miejsca na ładną techniczna grę.
Wisła Kraków - Polonia Bytom 1-1 przy prowadzeniu Polonii Ruch Chorzów- Wisła Kraków 1-3 przy 1-0 dla Ruchu Polonia Bytom - Wisła Kraków 1-3 przy 1-0 dla Polonii więc w jakimś stopniu potrafimy wyjść z opresji. Choć wiadomo więcej było meczy kiedy nie daliśmy rady odrobić 1-0 Legia, Cracovia, Arka, GKS, Korona, Lech Nie którzy to już rozdali medale na koniec sezonu, stwierdzając że zarówno Lech i Legia wygrają wszystko jak leci a Wisła nie. Zostało 3 mecze więc spokojnie jesteśmy liderem i to od nas zależeć będzie czy dalej nim będziemy. JarTSW faktycznie, masz rację nie zauważyłem.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 02.05.2010 o godz. 10:40.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Tam pisze garbusek, a nie grubasek |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ba dobrze wiedział jaka będzie gra tylko nie przewidział że tym razem sędzia powie nie dla przewracania się przy każdym starciu.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 01.05.2010 o godz. 23:03.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Sędzie bardzo dobrze prowadził mecz, przykro mi, że w większości przypadków to Wiślak leżał po delikatnym kontakcie, ale to jest jedyny sposób, by piłkarze zaczęli grać, a nie tylko szukać okazji do przewrócenia się.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
dokladnie jakby tak kazde spotkanie bylo prowadzone to symulanci by z siebie kretynow nie robili i nie robili z sedziego debila bo jak widac Siejewicz jak chce to z siebie debila nie da zrobic. Super prowadzony mecz, malo przerw a dzieki temu bylo ogolnie mysle mniej fauli bo juz sie znudzilo wszystkim nurkowac co chwile, a dzieki temu tempo szybsze i ciekawiej sie oglada takie cos a nie jak co 30 sekund jet przerwa
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Issa jako defensywny pomocnik więcej buduje akcji z przodu ( i to niezłych ) niż dwaj nasi ofensywni ( np. Jirsak ).
Widać,że nie jest przygotowany fizycznie na cały mecz i dlatego go Kasperczak wpuścił w drugiej połowie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://i43.tinypic.com/357fxbm.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=q3LvFVgS8OQ Ktoś kojarzy pysk tej parówki śpiewającej razem z Kubusiem Puchatkiem hymn Cracovii? Imię i nazwisko. Żeby z typem rachu ciachu i do piachu w razie gdyby Wisła chciała go zatrudnić jako magazyniera. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
tyle dni po meczu a ja dalej nie mogę patrzeć na tą radość: http://kiks.tv/2010/05/wisla-na-wstecznym/ ![]()
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pablo jest ligowym średniakiem jaki wielu. Moim zdaniem nie jest wart wykupienia go za 400.000 euro. Tym bardziej, że w koncepcji Kasperczaka, boczny obrońca ma grać ofensywnie i dośrodkowywać. A jak Pablo dośrodkowuje, to chyba nikomu mówić nie trzeba...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Radzę przygotować się na ewentualność odpuszczenia Alvareza i nie pozyskania w jego miejsce innego zawodnika. Przecież Singlar wraca do zdrowia, a w odwodzie jest Burliga. Od dłuższego czasu wszędzie w klubie szuka się oszczędności, a jakby nie patrzeć dwóch zawodników na prawą obronę będzie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|