The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2010, 19:55
Meczu nie widziałem i chyba dobrze, bo zakłóciłby on błogi stan odpoczynku i relaksu
Ale kolejna porażka w rozmiarze 1:0...chyba jasne jest, że nie potrafimy odwrócić losów spotkania.
Za mało amunicji. Z przodu - pomoc niekreatywna, atak nieskuteczny i jest jak jest.
Mistrza jeśli się uda wygrać, to jak zwykle będę uradowany, ale to chyba maximum na co stać tę drużynę. W pucharach czeka Levadia, czy inne FBK Kaunas.

PS. Tak podejrzewałem, ze w temacie płacz i lament hehe.
..
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 01.05.2010, 20:38
HEDu napisał(a):Wyświetl post
Ba. Chudy i długi garbusekco sie ciagle przewraca. Ale co najwazniejsze, umie zrobic przewage czy to minieciem czy otwierajacym podaniem (ale niektorym i tak nie chce sie do nich wychodzic bo nikt nie biega). Malo mamy takich pilkarzy.

Ba preferuje bardziej techniczny futbol a w naszej ekstraklasie w nie których meczach gra się mocno, zdecydowanie i nie ma tu miejsca na ładną techniczna grę.

tofik napisał(a):Wyświetl post
Meczu nie widziałem i chyba dobrze, bo zakłóciłby on błogi stan odpoczynku i relaksu
Ale kolejna porażka w rozmiarze 1:0...chyba jasne jest, że nie potrafimy odwrócić losów spotkania.
Za mało amunicji. Z przodu - pomoc niekreatywna, atak nieskuteczny i jest jak jest.
Mistrza jeśli się uda wygrać, to jak zwykle będę uradowany, ale to chyba maximum na co stać tę drużynę. W pucharach czeka Levadia, czy inne FBK Kaunas.

PS. Tak podejrzewałem, ze w temacie płacz i lament hehe.
Nie do końca:
Wisła Kraków - Polonia Bytom 1-1 przy prowadzeniu Polonii
Ruch Chorzów- Wisła Kraków 1-3 przy 1-0 dla Ruchu
Polonia Bytom - Wisła Kraków 1-3 przy 1-0 dla Polonii

więc w jakimś stopniu potrafimy wyjść z opresji.

Choć wiadomo więcej było meczy kiedy nie daliśmy rady odrobić 1-0
Legia, Cracovia, Arka, GKS, Korona, Lech

Nie którzy to już rozdali medale na koniec sezonu, stwierdzając że zarówno Lech i Legia wygrają wszystko jak leci a Wisła nie.
Zostało 3 mecze więc spokojnie jesteśmy liderem i to od nas zależeć będzie czy dalej nim będziemy.

JarTSW faktycznie, masz rację nie zauważyłem.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 02.05.2010 o godz. 10:40.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 01.05.2010, 22:45
Cytat:
No to jak w końcu chudy czy gruby.
Ślepy!
Tam pisze garbusek, a nie grubasek
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 01.05.2010, 23:00
Tenzen napisał(a):Wyświetl post
Ba... nie spodziewał się tak agresywnej gry. Ktoś musi z nim pogadać ale myślę, że przyzwyczai się do agresywnej gry.

.
Ba dobrze wiedział jaka będzie gra tylko nie przewidział że tym razem sędzia powie nie dla przewracania się przy każdym starciu.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 01.05.2010 o godz. 23:03.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 02.05.2010, 08:40
Sędzie bardzo dobrze prowadził mecz, przykro mi, że w większości przypadków to Wiślak leżał po delikatnym kontakcie, ale to jest jedyny sposób, by piłkarze zaczęli grać, a nie tylko szukać okazji do przewrócenia się.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.05.2010, 09:51
dokladnie jakby tak kazde spotkanie bylo prowadzone to symulanci by z siebie kretynow nie robili i nie robili z sedziego debila bo jak widac Siejewicz jak chce to z siebie debila nie da zrobic. Super prowadzony mecz, malo przerw a dzieki temu bylo ogolnie mysle mniej fauli bo juz sie znudzilo wszystkim nurkowac co chwile, a dzieki temu tempo szybsze i ciekawiej sie oglada takie cos a nie jak co 30 sekund jet przerwa
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Eberk
Member

Od: 04.2010

Stary 02.05.2010, 11:06
Issa jako defensywny pomocnik więcej buduje akcji z przodu ( i to niezłych ) niż dwaj nasi ofensywni ( np. Jirsak ).
Widać,że nie jest przygotowany fizycznie na cały mecz i dlatego go Kasperczak wpuścił w drugiej połowie.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.05.2010, 16:35
http://i43.tinypic.com/357fxbm.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=q3LvFVgS8OQ

Ktoś kojarzy pysk tej parówki śpiewającej razem z Kubusiem Puchatkiem hymn Cracovii?
Imię i nazwisko.
Żeby z typem rachu ciachu i do piachu w razie gdyby Wisła chciała go zatrudnić jako magazyniera.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 03.05.2010, 21:10
Alvarez i nasze zdania odrębne...

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...ebne,id,t.html
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 03.05.2010, 21:45
element napisał(a):Wyświetl post
http://i43.tinypic.com/357fxbm.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=q3LvFVgS8OQ

Ktoś kojarzy pysk tej parówki śpiewającej razem z Kubusiem Puchatkiem hymn Cracovii?
Imię i nazwisko.
Żeby z typem rachu ciachu i do piachu w razie gdyby Wisła chciała go zatrudnić jako magazyniera.
Na moje oko Robert Dziuba - trener bramkarzy.
Odpowiedz cytując
mrawczu
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 04.05.2010, 16:01
farben napisał(a):Wyświetl post
Alvarez i nasze zdania odrębne...

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...ebne,id,t.html
na normalnym poziomie? Oj Pablo, Pablo skoro tak wygląda normalny poziom to ja nie chcę wiedzieć jak wygląda ten słabszy.

tyle dni po meczu a ja dalej nie mogę patrzeć na tą radość: http://kiks.tv/2010/05/wisla-na-wstecznym/
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 04.05.2010, 21:47
Pablo jest ligowym średniakiem jaki wielu. Moim zdaniem nie jest wart wykupienia go za 400.000 euro. Tym bardziej, że w koncepcji Kasperczaka, boczny obrońca ma grać ofensywnie i dośrodkowywać. A jak Pablo dośrodkowuje, to chyba nikomu mówić nie trzeba...
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 05.05.2010, 06:09
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Pablo jest ligowym średniakiem jaki wielu. Moim zdaniem nie jest wart wykupienia go za 400.000 euro. Tym bardziej, że w koncepcji Kasperczaka, boczny obrońca ma grać ofensywnie i dośrodkowywać. A jak Pablo dośrodkowuje, to chyba nikomu mówić nie trzeba...
Radzę przygotować się na ewentualność odpuszczenia Alvareza i nie pozyskania w jego miejsce innego zawodnika. Przecież Singlar wraca do zdrowia, a w odwodzie jest Burliga. Od dłuższego czasu wszędzie w klubie szuka się oszczędności, a jakby nie patrzeć dwóch zawodników na prawą obronę będzie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów