|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Tak sobie czasami myślę, z jakimi numerami grali nasi obecni i byli piłkarze. Myślę sobie że najlepszą "jedynką" był Sarnat, a "dwójką " Kałużny...
Żeby wszystko ograniczyć, to skupmy się tylko na Erze Telefoniki. Jakie numery zarezerwowalibyście danym zawodnikom,tak żeby nikt już nie grał więcej z tymi numerami na plecach? Ja pamiętam: 1.Sarnat 2.Kałużny 5.Kosowski 8.Pater 9.Żurawski 10.Czerwiec 20.Cantoro 21.Frankowski ![]()
Więc dlatego z punktu mając na uwadzę iż ogólna krytyka może być,tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było,tylko aplauz i zaakceptowanie... (Rejs)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
1.Sarnat
2.Szymkowiak 4.Baszczu 5.Kosa 6. Głowa 7. Sobol 9.Zuraw 10.Uche 20.Cantoro 21.Franek |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Abstrahując od nieracjonalności tego tematu to jedno zdanie sprawia, że całkiem nie ma on sensu...
Długo tu pewnie nie przetrwa |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
...
![]() 9. Żuraw 21. Franek 11. Kula 6. Głowa 7. Kaziu Moskal 4. Baszczu Tylu według mnie zasługuje na zastanowienie się nad taką koncepcją. |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Chodziło mi o to,że trend z wybieraniem sobie numerów, jest obecny od połowy lat 90. Wcześniej zawodnik dostawał numer z zakresu 1-22 (to tylko przykład). Oczywiście były wyjątki Poza tym, kto z Was widział jak grał Reyman, Balcer, Gracz, Jurowicz, Kmiecik, Szymanowski, Motyka, Lipka ![]()
Więc dlatego z punktu mając na uwadzę iż ogólna krytyka może być,tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było,tylko aplauz i zaakceptowanie... (Rejs)
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Za "zastrzeganie" numeru dla Uche czy Dolhy - ban. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
2 Szymkowiak
4 Baszczu 5 Kosowski 6 Głowa 7 Moskal 8 Pater 9 Żurawski 10 Czerwiec 20 Cantoro 21 Frankowski ![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Padłem Pozwole sobie delikatnie powkurzać 7 kotów, mam nadzieję że nie przegne A co ze Svitlicą czy Dawidowskim? A tak na serio: 21 - Franek 10 - Czerwiec 9 - Żuraw 6 - Głowa I tak jeszcze mi przyszło coś na myśl Marek Penksa - 99 Nie ze względu na zasługi, ale na oryginalość ![]()
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 17.12.2009 o godz. 17:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Pozastrzegajcie se każdy od 1 do 23, to potem będziemy wyglądać jak drużyna futbolu amerykańskiego.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Svitlica koniecznie. Dodałbym jeszcze Lantame Ouadje i Temple Omeonu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
A z zastrzeganiem numerów to poczekajmy, aż nasz jakiś kapitano wprowadzi do LM. Jeśli by się udało tego lata (czyli najpierw trzeba wywalczyć 13 mistrzostwo), to możemy zastrzec nr. Głowy. x) A jak już zastrzegać, to niby czemu tylko z "ery TeleFoniki" ? To jest jakiś totalny żart :roll: ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A niejaki Bellotte
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
a tak na poważnie to Baszczu- 4, Głowa-6 i Pater-8 (wychowanek ,któremu w TF chyba udało się osiągnąć najwięcej no i dwa gole z Barcą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
4 - Baszczu
6 - Głowa 7 - Moskal Sezon ogórkowy trwa... ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja bym zastrzegł numery wszytskich zawodników co grali chyba w najlepszym meczu 100 lecia Wisły czyli w Gelsenkirchen przeciwko Schalke ( 4-1 dla Nas było).Na taki następny wystep chyba będzie trzeba dłuuugo czekac.Oczywiście pominąłbym numer dla Uche za jego dezercje przed meczem Anderlechtem.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 17.12.2009 o godz. 17:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Pawełek 81
tylko niech nam jeszcze wybroni awans do Lm to bedzie mial na pewno zastrzezony. Głowa - 6 Żuraw 9 ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jedyny numer jaki powinien być zastrzeżony to1=Cupiał!
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
idealny temat do kontynuacji "goracych" wątków typu "Franek-szczur i zdrajca " "Uche to samo " itd
nie ma co poruszac tych spraw bo kazdy ma swoje zdanie Pater ,Moskal,Kulawik ......to chyba ostatni ludzie ktorzy grali w ostatnich latach dla ktorych Wisla byla czyms wiecej niz miejscem gdzie zarabiają pieniadze. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
86 - Ćwielongi
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ja zastrzegłbym nie numery dla zawodników, zwłaszcza tych ostatnio, ale numery przed nimi...
no bo jak się czuje Iwan, Kmiecik, Motyka czy Lipka jak widzi take łajze co z jego numerem po boisku zaiwania i celuje z metra w oświetlenie ....? teraźniejsze wyrobniki powinni Ich w pomeczowych wywiadach przepraszać raczej że się numerologią podpierają, a nie w szranki z prawdziwymi Wiślakami stawać... ..... ![]()
semprini, klancyk i części niesforne....
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
4- Baszczu
6- Głowa 7- Sobol 9- Żuraw 10- Czerwiec 11- Kulawik 21- Frankowski ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
4 - Baszczyński
6 - Głowacki 7 - Sobolewski 16 - Błaszczykowski 11 - Kulawik 9 - Żurawski 21 - Frankowski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Popieram apel. Dlatego każdy nowy piłkarz powinien dostawać numer z zakresu 89 - 99. Niech znają swoje miejsce.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Banem częstowałbym też za kogokolwiek z obecnej kadry.
Na siłę szukają co poniektórzy gwiazd, "symboli". Zastrzec numer to sobie moze Real Raulowi, czy Milan Maldiniemu. Wielkie nazwiska, wybitnie uzdolnieni, charyzmatyczni i wierni barwom piłkarze. A nie te nasze kopaczki, których to "wierność" wynika raczej z braku poważnych ofert... Sobolewski, Głowacki ? przeciez takich w historii ponad 100 letniej Wisły biegało mnóstwo. Cantoro to już z kolei jajca...
Ostatnio edytowane przez felipe : 17.12.2009 o godz. 23:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
2.Szymkowiak
4.Baszczyński 9 Żurawski 16 - Błaszczykowski ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Słusznie, ja też mam tam zastrzeżony.
Tylko mi się na koszulce nie mieści. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
21 Frankowski
9 Żurawski |