|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Jak gra która wychodzi w 2010 praktycznie roku może mieć grafikę na poziomie roku 2000? Gra na full detali i full rozdziałce nie dość że klatkuje na dobrym sprzęcie to w dodatku wygląda na fifę 2000... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A co powiecie o najnowszym NFS Shift ? Opinie w internecie są raczej nieprzychylne, ale kupiłem i całkiem mi się podoba
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
grafika na wysokim poziomie, szczegółowość, detale, i wszystko to tak dopracowane ze o dziwo duzo mozna wyciągnac na slabszym sprzecie, ale niestety nie ma tego co przykuwa na godziny, GRID potrafil mnie zainteresowac, jezdzilem jak opentany, a w NFS prowadzenie pojazdu irytujace, niby blizsze symulacji, a pojazdy sie slizgają na asfalcie nawet na prostym odcinku, na badz jakim zakrecie wpadam w poslizg [to wcale nie jest efektowne, a pewnie do tego zmierzali tworcy] w dodatku caly ten system gry jakos nie zaciekawia, wchodze, jade i wychodze, wchodze jade i wychodze do menu, nie czuje sie ze to wyscig, ze zaraz sie trzeba zmierzyc z dwudziestką kierowców jednym slowem, grafika to nie wszystko |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Przed momentem skończyłem Dark Sector. Gra po prostu miażdżąca i polecam wszystkim, którzy lubią gry akcji/TPP. Zastanawia mnie tylko czemu nie osiągnęła sukcesu w naszym kraju. Gry co najważniejsze nie trzeba ściągać bo ukarze się w październikowym CD Action (nie wiem czy jest ten nr już w kioskach) w pełnej wersji i do tego PL!
Gra jest rosyjskiej produkcji Łączy w sobie klasyczną strzelankę, survival horror odraz nutkę sf. Druga którą mogę polecić to Resident Evil 5. Miałem trochę wachań przed zagraniem, bowiem w pamięci pozostawało niewygodne sterowanie z 3 oraz niedorobione konwertowane wersje konsol, ale się nie zawiodłem. Przeniesienie gry z konsoli wyszło bardzo udanie, sterownie jest intuicyjne (poza zmianą broni), gra jest dynamiczna i trzyma niezły poziom. Fanatycy Zombie będą troszkę zawiedzeni bo Resident ewoluował bardzo. Nie ma już klasycznych, głupich i nieruchawych umarlaków. Coraz bardziej podoba mi się praca CAPCOM (producent Residenta). Niedawno grałem w inną grę od nich. Bionic Comando, bo o nim mowa również bardzo przyzwoita gra. Kiedy ją odpaliłem, pomyślałem że to jakaś kaszana. Graficznie nie najmocniejsza, sterowanie też trochę nie dopracowane, ale z biegiem minut wciągnąłem się i na końcu pozostał, żal że taka krótka była Gra zdecydowanie pozostanie w pamięci, zwłaszcza po akcji w bibliotece Kto grał ten wie, a kto nie grał niech zagra . Mogę ją (tą bibliotekę) porównać do więzienia w Half-Lifa 2.A teraz temat rozpalający to forum. Czyli Fifa i PES. W PESa nie grałem jeszcze. Fifa natomiast w tym roku wyszła bardzo przyzwoita, by nie powiedzieć że dobra. Akcje w końcu stały mniej przewidywalne, choć po kilku godzinach pewne schematy są odczuwalne. Graficznie jak zawsze bardzo dobrze. Po zmianie starowania na takie z edycji bodaj 2006, w końcu ten aspekt nie irytuje. Do plusów zdecydowanie można zaliczyć detale. W końcu boczni sędziowie nie są tylko statystami, a zaczęli machać chorągiewkami. Programiści natomiast nie popisali się jeśli chodzi o twarze zawodników, czy sędziów. Są po prostu ochydnie wykonane i nie pasują do reszty oprawy wizualnej. Modele twarzy w ogóle nie przypominają tych z rzeczywistości. Może tych największych piłkarzy świata są ładne, nie wiem bo gram Wisełką i innych drużyn prócz ligowych jeszcze nie widziałem. kilka lat temu były bardziej dopracowane. Patrzeć na rendery z PESa, można odnieść wrażenie, że pierwszy raz Japończycy w tym aspekcie, górują nad EA. PS. Nie ma to jak derby z Zagłębiem Lubin , które na dodatek gra w czerwonych koszulkach. lol
Ostatnio edytowane przez Gordian : 02.10.2009 o godz. 20:16.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla zabicia nudy, jakby ktoś był w potrzebie
Póki co mam 4400 metrówhttp://www.cda.pl/gry-online/3/kopnij.php ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
http://totebo.com/mko.php?c=qporrros...sFoIONbSmoutFs ![]() ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Witam
Szukam spolszczenia do gta 4 Mam ale tylko 50% gry przetłumaczone |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() http://totebo.com/mko.php?c=qporrros...sBoIONbSmoEpUs |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pytanie do tych, którzy rozegrali już kilka meczów - czy rzut wolny dla przeciwnika w okolicy pola karnego tak jak w FIFIE09 jest niemalże równoznaczny z rzutem karnym? Przynajmniej jak ja grałem w 09 to przynajmniej 75% wolnych dla komputerowego rywala z okolic 16-23 m kończyło się golem. I to wcale nie strzelali Ronaldo czy Juninho, a przeciętni kopacze. Strasznie mnie to irytowało...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A jak ja gram w 09 od kilku miesięcy tak nie wiem czy kiedykolwiek straciłem bramke z wolnego. I strzeliłem też aż jedną...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
haha dostałem baty..
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Grafika moim zdaniem jest gorsza niż w 09, takie mam odczucie.
Tak średnio zadowolony jestem z tej fify, gram na kompie i nie odczuwam zadnej diametralnej roznicy. Zmienione składy, menu - to wszystko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak wygląda tryb online (EASO) ? Jakaś różnica w stosunku do ostatniej wersji, czy dalej to samo. Jeśli gra kosztuje dalej 7 dych, to waham się czy kupić, więc napiszcie coś o trybie online.
![]()
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
witam i pytam ma ktoś namiary na Master Chiefa tzn na Halo Combat Evolved
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
od siebie polecam gre Prototype.
Jeżeli ktoś lubi naprawde porządną sieczke to nie ma sie nad czym zastanawiać do tego dochodzi wielka swoboda sterowania, nie mogłem sie oderwać ![]()
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jeśli chcecie naprawdę prawdziwą symulację piłki nożnej, to zagrajcie w Fife 10 na ps3/xbox 360.
Komentarz jest nie z tej ziemi, tak żywy, tak prawdziwy. A i sama gra jest bez porównania nawet z serią Pro Evolution Soccer. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Genio a ta wersja do której podałeś linka jest tylko do multi playa czy da rade grac single playa też
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 04.10.2009 o godz. 18:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A grywa ktoś w Starcrafta ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Genio dzięki ci Panie tylko zapodaj jeszcze hasło bo bez hasła nie idzie tego ściągnąć hasło dj1sly nie działa
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 05.10.2009 o godz. 15:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pass is dj1sly
tak podpisal pod linkami, innej propozycji nie mam sprawdz czy nie kopiujesz przez przypadek spacji która mogla sie ukryc za slowem http://www.youtube.com/watch?v=83oN2PejIIg jak nazwya sie gry tego typu? nie mam na mysli czy to strzelanka, strategia, czy cos w tym rodzaju tylko dokladną frazę ktora opisuje gry tworzone na taki wlasnie widok, taką charakterystyczną grafike? [na przyklad Commandos 1 i 2] o ile ciekawa bylaby nawet zwykla pilka nozna w takiej perspektywie nie wspominajac o strategi pozbawionej dziecinnej kolorystyki i magii
Ostatnio edytowane przez Genio : 05.10.2009 o godz. 20:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Genio dzięki ci Panie pół dnia sie bawiłem z hasłem ale jakoś dałem rade i ściąga więc powinno być KO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak tak czytam Wasze komentarze to chyba pozostanę przy serii PES...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |