|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
M. Gancarczyk -swój chłop
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
A ja mam takie dziwne pytanie - nie wiecie czy kara za zółte kartki przechodzi na nastepny sezon ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
dziwne nie dziwne - nie przechodzi, zaczynamy grę od zera
![]() przechodzi za to, bodajże, kara dyskwalifikacji za czerwoną... Powód: zim zum pierwszy... :P
Ostatnio edytowane przez amauri1990 : 25.05.2009 o godz. 11:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Strasznie się obawiam o ten mecz ze Śląskiem.Mam nadzieje, że kopacze potraktują ten mecz poważnie .
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jeśli masz na myśli Śląsk to zapewniam Cię, że na pewno podejdą poważnie. Ważne jest czy nasi będą odpowiednio skoncentrowani - bo gonić wynik w meczu z WKS-em będzie znacznie ciężej niż w Gdańsku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
nie wydaje mi sie... ale prawdą jest, że chłopcy muszą podejść do tego meczu z pełną mobilizacją. Z drugiej strony trudno sobie wyobrazić lepszego rywala na ostatni, decydujący mecz, więc nie przesadzajcie... Sląsk - nasi przyjaciele, zespół, który nie może ani awansować ani spaść w tabeli... spokojnie ... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
To ostatni mecz i muszą wiedzieć że porażka w nim to nawet by nie było frajerstwo tylko mega frajerstwo, więc - skupienie, koncentracja i zagrać tak by po 45 minutach już wszystko było wyjaśnione. Śląsk gra o nic choć w dobie wszędobylskiej bukmacherki, różne rzeczy się zdarzają - jak choćby 'ściepa' drużyny która po kursie 14 stawia na siebie i gra o ekstra kasę.Wystarczy że 16tka złoży się po 1 tyś i mają ponad 200 tyś do wyjęcia ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Po drugie, bramka na 3:3 (zresztą jak wszystkie w tym meczu) dla Lecha była zdobyta jak najbardziej prawidłowo - jeśli uważasz inaczej to są od tego odpowiednie organy i do nich powinieneś się zgłosić, a nie siać bezpodstawnie ferment na forum. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
------ Co do tematu to ciekawe kto nam bedzie sedziowac mecz... Nie zdziwilbym sie gdyby byl to... Malek. Kiedy poznamy obsade sedziowska ?
Ostatnio edytowane przez mic : 25.05.2009 o godz. 14:23.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ta bramka była absolutnie NIEPRAWIDŁOWA i to podwójnie na co zwrócono uwagę w studio C+: po pierwsze - zawodnik Lecha na spalonym, po drugie przyjęcie piłki ręką. Określenie "gamoń" użyte przez trenera Grembockiego pod adresem bocznego sędziego było doprawdy łagodne
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Powtórki video i 2/3 kontrowersji zniknie ale jak kluby zupełnie się do tego nie zabierają to niech płaczą. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mic - ja wiem o co Ci chodzi - ogólnie sędziów zawsze staram się bronić bo to ludzie tylko a piłka jest bardzo szybka grą - ale pisząc sędziów , nie mam na myśli naszych bo za nich to nawet teraz, nikt o zdrowych zmysłach by nie poręczył.
Heban - mnie Wojciechowski o tyle śmieszy że obaj wiemy jak to się skończy.A sprawa z sędziami jest wd mnie nie do rozwiązania, bo z jednej strony trzeba im więcej płacić - wtedy mają o wiele mniej pokus, z drugiej jak takim kanalią więcej płacić Akurat watek bukmacherki podany przez Wojciechowskiego trzyma się kupy, bo w takim wypadku sędzia gra na siebie bądź 'swoich ludzi' i omija kluby - mniej ryzykując a nadal jest przynajmniej po części panem wyniku. Powtórki jak najszybciej bo inaczej to takie dyskusje będą co chwile od jednego przypadku do drugiego.A obaj wiemy jak to jest , dopóki to nas nie dotyczy - dopóty przymykamy na to oczy i tak to jest, dyskutujemy o sytuacji Lecha bo ten punkt komplikuje nam trochę sprawę a dopiero Arkę to przekręcono, jeśli już używać tej terminologii.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 25.05.2009 o godz. 14:50.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o sędziów naprawdę trzeba sie ich obawiac bo jak ktoś mówił ze w meczu ze Śląskiem Legia przez sędziego straciła Mistrza to ja jako obserwator tego meczu powiem że sędzie doliczył +1,2 minuty po to by Legia mogła przeprowadzic ostatnią akcje która mogła sie zakonczyc golem. Poza tym zobaczymy też co Lech pokaże który grając z Cracovią, która wiadomo że będzie walczyc o smierc i życie może narobic sporo zamieszania ale ważne aby nasi chłopcy pokazali klasę i zeby ten meczy wygrali czego sobie i wszystkim życze
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wstydem jest to co sie dzieje z dystrybucja biletów, kumple z zagranicy chcieli przyjechac na mecz i co ? Na D sie nie kupi , a na E juz nie bo .. <?>
Pytam sie SKWK , kiedy tak było ? Mecz przyjaźni jest rozumiem , ale ewentualna feta , przydział biletów dla Śląska jest ok ale powinni dostac po 500 biletów na D i po 500 na E . Bezsensowne działania z FC , rozumiem zeby kosmicie nie przyjezdzali ale granice powinny być rozsadne , ciekaw jestem kto reszte biletów zgarnie. bo dzieki moim obliczenia zostanie D sporo. I co jakbym sie chciał z kimś Wrocławia wymienić biletem ? Wogóle biletów prawie nie ma a o oragnizacji ani słowa . Musicie Panowie więcej i lepiej pomyslec o bielatach albo proponował bym na ulicy od Parku J postawic taras widokowy na zwyklym niskim rusztowaniu |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
O ile sie orientuje to dzis bilety byly tylko dla posiadaczy KK. Chyba ze koledzy maja takie karty? Jezeli nie to od srody dopiero bilety
![]() ![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie róbcie z Małka takiego diabła, pod jego czujnym okiem wygraliśmy z Legią 10 maja mecz o mistrzostwo Polski
![]() Warto zauważyć, że od początku sezonu 2002/2003 Wisła rozegrała równe 100 meczów ligowych przy Reymonta. Wygrała 81, zremisowała 16, przegrała 3. Przegrane mecze u siebie w ciągu ostatnich 8 lat: wrzesień 2008 Wisła Kraków 1:4 Lech Poznań maj 2007 Wisła Kraków 0:4 Groclin listopad 2006 Wisła Kraków 2:4 GKS Bełchatów Sezon po sezonie: W obecnym sezonie 12-1-1 W poprzednim 14-1-0 2006/2007 8-5-2 2005/2006 12-3-0 2004/2005 10-3-0 2003/2004 13-0-0 2002/2003 12-3-0 Oby tylko wiślakom nie przyszło do głowy powtarzanie scenariusza z zeszłorocznego meczu z ŁKSem (0:2 do przerwy). Warto dodać, że ostatni raz Wisła przegrała mecz w ostatniej kolejce... 11 lat temu. We Wronkach 0:2. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 25.05.2009 o godz. 17:20.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
dziwne, że bilety na E skończyły się dziś szybciej niż na legie, choć był warunek jednak karta jeden bilet, a o 11:30 na E już nie było! znowu koniki zarobią - brawo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Faul na Boguskim byl jego i kartka sie nalezala. Sobola zalatwil Roger. Zienczuk w 20 minucie mial 2 grozne wslizgi. Obie mogly sie zoltymi skonczyc. W 2. polowie jeszcze jeden wslizg pociagnal i zoltej tez nie zlapal. Nie ma juz co przesadzac, perfidnie nas nie przekreci, za duzo ryzykuje. Male bledy by sie mogly zdarzyc, ale Wisla jest silniejsza od Slaska, wiec nawet te ewentualne bledy nie bylyby zadnym wytlumaczeniem. Poza tym, sedziowie jeszcze nie wyznaczenia i nie sadze, zeby to Malek byl skoro sedziowal nam 3 mecze temu. Poza tym zwyciestwo bedzie wiec wogole o czym wy rozmawiacie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Gwoli ściśłości
![]() Re_set : chodziło mi tylko o to, że Diaz gra chaotycznie, a nie on i Sobol. Zwyczajny błąd składni ![]() FraMat : kiedy ja się nie czepiam, po prostu o wiele bardziej podoba mi się gra Jirsaka niż Diaza w środku pola Na dodatek wydaje mi się, że Diaz jest ostatnio w słabszej dyspozycji. Poza tym mam nieodparte wrażenie, że drużyna gra więcej piłką i przy tym trochę bardziej przemyślanie, gdy Jirsak jest na boisku.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 25.05.2009 o godz. 17:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję że Diaz nie zagra, to co pokazuje od dobrych kilku meczy to żenada. Ani z niego pożytku w ataku, w odbiorze piłki te jego zajebiste wślizgi wyprostowanymi nogami i to że każdy przechodzi go jak tyczke, no zero, zero pożytku. Jirsakowi to buty może czyścić, ten to nawet jak jest bez formy to chociaż świetnie dośrodkowuje czy dobrze gre rozciąga.
Strzelam 2:1 dla naszych ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Chłopie, czy ty nie widzisz, że ten post jest przesiąknięty sarkazmem i ironią w stosunku do innego posta, który oburzał się na decyzje że nie bedzie biletów na D.....
Boże, co za ludzie... ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Sam Małek sie wypowiedział ze popełnił błąd uznając bramke na 3-3 wiec kolego sympatyczny tym postem sie ośmieszyłeś.
![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
mnie też kiedyś jacyś dwaj menele piwnicę w bloku zaczęli obrabiać, akurat schodziłem na dół, skoczyłem, sąsiad był blisko, w krótkich wojskowych słowach i gestach zdusiliśmy akcję w zarodku.
Fajnie się tłumaczyli, że nie chcieli, że to tak jakoś samo wyszło, tak przez pomyłkę A i tak wyrwane skoble musiałem na dobre wymienić i jakoś dziurę w ścianie zacementować. Samo się nie chciało naprawić. To i Małek se może teraz gadać, że się pomylił. Wyniku i podziału punktów to już nie zmieni ani ani, obojętnie jakie by krokodyle łzy nie wylał. A taki zerwany skobel, pomyłkowo wyrwany da się naprawić, wyniku już nie.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie bo doszły mnie słuchy ze ewentualne Świętowanie powtarzam ewentualne bo wciąż nie jesteśmy Mistrzem !! odbędzie sie tym razem na Stadionie a nie na Rynku !!! Pytam osób które są tutaj może lepiej poinformowane ode mnie czy taka ewentualność jest w ogóle brana pod uwagę. Bo ja osobiście nie wyobrażam sobie nie Świetować na Rynku !!!!!
Prosze o odpowiedzi |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|