|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
U mnie też...Będzie się działo :/
Rozbroiła mnie ta gościówka w 2 zadaniu,co gadała o niemieckiej kiełbasie,bo patrzę na odpowiedzi,a tam mi nic nie pasuje. Wogle to zadanie było jakieś beznadziejne i ten tekst o butelkach też jakaś paranoja. Gramatykę na pewno poprawiłam co do próbnej,ale też poczekam na odp,bo to wystarczy nie mieć głupiego 'a' i już pół pkt leci. No i czemu ja nie wpadłam,że tam chodziło o 'put up with' to się chyba nigdy nie dowiem Teraz tylko w piątek polski ustny,a od przyszłego poniedziałku dopiero się zacznie... dobrze,że Manchester dzisiaj gra,to się trochę odprężę po tych 2 dniach
Ostatnio edytowane przez unpredictable_wislaczka : 05.05.2009 o godz. 13:53.
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
sorry, ale ni ch. nie mogę znaleźć pytań z angielskiego dzisiejszego.
nie korzystam na codzień z interii, a napisali, że o 15;00 będą pytania..i coś nie ma ich :| ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
32/35 z ang ,w sumie tak jak liczyłem ,jednak gorzej niż na próbnej bo tam 35/35 ,więc tak średnio ,ale może nadrobię trochę w liście i notatce ...
http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,...ielskiego.html odpowiedzi Powód: pojebało mi sie
Ostatnio edytowane przez South : 05.05.2009 o godz. 14:43.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
34/ 35 pkt ( słuchanie i czytanie )
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
zawalilem z ta gra 2/5 ;/ w sumie wyszlo mi 29/35 ;/
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
to samo mam, jezeli dobrze zapamietalem wyniki oczywiscie,
no ale coz, najwazniejsze ze angielski prawie napewno zdany, teraz trzeba tylko czekac z jakim wynikiem ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Panowie powiecie mi jak można znaleź swoje grupy ?bo spisałem same odpowiedz na karcie a nie pamiętam co zaznaczłem wie ktoś ? jak coś to wkleje swoje z karty może ktoś ma podobne >hmm
Kto miał Africa gretting w podpunkcie A i animals w 6 również w ponpunkcie A bo wtedy taka sama grupa raczej |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
32/35 więc nie najgorzej
pisemne mi dobrze poszły także jest dobrze ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() A afera pod hasłem "matura z polskiego była karygodnie prosta" trwa nadal, w mediach... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
To ja już wiem, że z gramatyki uciułałem całe 0,5 / 5 pkt ;]
True/False - 4/5 drugi listening - nie pamiętam w ogóle trzeci listening - 1 lub 2 / 5 pkt pierwszy reading - co najmniej 3/5 drugi reading - nie pamiętam trzeci reading - 1,5 lub 2 / 3 wypracowanie liczę, że dostanę 8-10/18.. czyli minimum jest.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ma ktoś inne arkusze z rozwiązaniami ?Bo inaczej miałem poukładane odpowiedzi a mam same cyferki spisane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Też miałam inny arkusz,więc do końca nie pamiętam,ale...
po przeczytaniu odp.powiem jedno masakra!! i tyle;/ wszystko przez to durne słuchanie i uzupełnianie luk;/ liczę,że dostanę maksa za rozprawkę ![]() ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ja jestem zadowolona. Spokojnie licząc mam z części listeningu/readingu koło 23 punktów na 27.
Gramatyka zwalona bo 2,5 / 5. Licze na okolo 85%, zalezy jak ocenią rozprawke. Tylko wos.... ;/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
33/35 pkt
Jest gicik, tym bardziej, że mi się na studia liczy Pozdrawiam |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
to czym sie az tak przejmujesz? jezeli bedziesz mial powiedzmy te 13 to z dwóch ostatnich zadan napewno powinienes uzbierac te wymagane jeszcze 2 ptk
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Są jakieś studia, gdzie angielski nie ma znaczenia, albo ma dosłownie minimalne?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ma ktoś inny arkusz z podanymi odpowiedziami , Mi wobec tego drugiego jak liczę i pamiętam wychodzi 16 pkt . ale pewnie się w którymś pomyliłem to wychodzi 15 , 14 tamte 2 ostanie napisałem ale jestem przekonany że po 0 pkt będzie bo Anglik to ze mnie nie jest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wyszło mi,że na 35 pkt mam 17..jak dla mnie wynik nie najgorszy do tego wydaje mi sie,że w miare przyzwoicie napisałem list i wiadomość także zdane chyba bedzie ;P..
Mam ogromną prosbe do tych którzy juz zdawali mature,jutro mam ustną z polskiego jak wygląda sytuacja z zadawaniem pytań przez komisje,te pytania są ciężkie czy bez problemu da sie na nie odpowiedzieć?,strasznie boje sie ustnych bo sie denerwuje w takich sytuacjach dlatego juz lekka spina mnie ogarnia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja jestem ciekaw co dadzą na geografii rozszerzonej: zadania z czasu, mapy, górowania słońca - co jeszcze może być ? Bo mam wrażenie że za mało umiem tych zadań.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() Czy jest możliwość lub będzie obejrzenia wszystkich wersji matury? Bo przepisałem tylko literki a nie pamiętam wszystkich odpowiedzi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pamięta ktoś chociaż układ podpunktów w pierwszym zadaniu o tych speakerach? z tej drugiej grupy? bo jestem w stresie
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Palikot ja miałem na pewno w 1 zadaniu w D ten przykład :
I have started to tell lies. a na odpowiedziach jest w B a TY ? Tak samo miałem Affrica Greating w poppunkcie A jestem przekonany i Animals również w podpunkcie A a TY JAK MIAŁEŚ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z tego zadania mam 1 punkt... załamsko
prawdopodobnie... bo rozkminiłem jak oni to zmienili... popprostu zamienili kolejność 1 grupa miała ABCDEF to druga analogicznie FEDCBA czyli najprosciej od tyłu są podane odpowiedzi przynajmniej do pierwszego. ja zjebałem to zadanie i bede miał ok 20 pkt z tych zadaniań... + list z tym drugim i ok 33 będe miał... to jakies 65-67 % tak mi sie wydaje... chujoza. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:23.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co na WOS przeczuwacie?
Zola - angielski zdawałeś podstawowy? |
|