|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W 44 minucie walka o mistrzostwo się chyba dla nas skończyła. Jeśli się nie wykorzystuje tylu sytuacji w meczu i nie wykorzystuje przede wszystkim potknięć rywali to o mistrzostwie można zapomnieć. Ciężko mi to powiedzieć, ale my na to mistrzostwo po prostu nie zasługujemy....
Nie chce mi się wierzyć aby Lech tej całej serii potknięć rywali jutro nie wykorzystał. O dziwo zagraliśmy chyba najlepsze 90 min w całej rundzie. ALe zabrakło kropki nad i. Pozytywem jest poprawa jakości gry, minusem kontuzja Brożka. Oby Heniek i spółka pozwolił nam jutro marzyć ciągle o mistrzostwie.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 14.03.2009 o godz. 20:29.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
PO CO WY GRACIE JAK WY AMBICJI NIE MACIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Strata punktów, strata kluczowego zawodnika najpewniej do końca rundy.
Miały być 3 punkty w niezłym stylu, a jest dramat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Mizeria straszna, zwłaszcza z przodu. Fakt, że Bełchatów bronił się w 11 na własnej połowie, ale my raziliśmy nieskutecznością. Niby mieliśmy więcej z gry, niby mieliśmy więcej strzałów, ale... Statystyki nie grają. Miejmy tylko nadzieję, że Pawłowi nie stało się nic poważnego.
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie chce mi się nic pisać po takim meczu, ale coś skrobnąć trzeba. Walczyli, pod koniec pierwszej połowy wreszcie te akcje zaczęły się zazębiać i nagle, jak grom z jasnego nieba spadła na nas kontuzja Brożka, która totalnie nas rozbiła. Beto ładnie przytrzymywał piłkę, miał pecha w obu sytuacjach bo raz w ostatniej chwili wybiłl mu piłkę Gol, a poźniej za lekko strzelił i bramkarz złapał.
Nie chcę zwalać winy na jednego piłkarza, ale jak dla mnie winny straty punktów jest Sobol. 5 metrów do bramki, trzebabyło przyjebać po krótkim, albo pod poptrzeczke albo w ogole gdzies i tak by był gol, wszystko by się otworzyło i jestem pewny, że wygralibyśmy ten mecz. Poźniej fantastyczna interwencja Sapeli po strzale Ćwielonga.... Boli, bardzo boli strata tych dwóch punktów w obliczu kontuzji Brożka ale trzeba wierzyć w Górnika.Możebędą 4 punkty a może 5, a może niestety już 7 punktów straty do Lecha, ale trzeba jeszcze wierzyć... ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Piłka po prostu nie chciała wpaść widać nieporadność naszych pod bramką rywala, umiejętności to oni mają jednak w sytuacjach to nagle gorące głowy się robią. Następny mecz - derby tu musimy wygrać. Zobaczymy jak jutro Amica sobie poradzi bo znając życie taktyka Górnika będzie podobna jak dziś Bełchatowa
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Nie można odmówić im ambicji i zaangażowania. Stworzyli 4-5 setek, największy żal do Sobola, czemu nie zamknął oczu i nie huknął z całej siły?
Moje oceny Pawełek - bez oceny bo był bez roboty, chyba pierwszy mecz w sezonie bez kiksu (jedyny pozytyw )Baszczu - 6 Brożek - 7 - na prawdę, dziś forma blisko z tej z Beitaru Głowa - 6 Marcelo - 8 - dobrze że obrona bez kartek Ćwielong - 6 - próbował, dużo lepszy od Małego i Łoba Sobol - 5 (gdyby nie ta sytuacja dostalby 7) Diaz - 8 - z Marcelo byli najlepsi Zieniu - 2 - niestety, dzis nie umiał dograć dobrej piłki Boguski - 1 - on jest bez formy, najgorszy na boisku z naszych Brożek - bez oceny wiadomo dlaczego Beto - 4 zastawienie się i nic poza tym Łobo - grał za krótko, a ten jego piękny półwolej... Mały - 1 - kolejny zupełnie bez formy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cóż od dzisiaj walczymy w zasadzie o wyprzedzenie Polonii Warszawa. W zasadzie w PP już odpadliśmy i jeżeli nie powalczymy to może być katastrofa(brak pucharów). Mam nadzieję że jakimś cudem 4 miejsce da puchary(do tego potrzeba finału PP z uczestnikami z 1 czwórki). Po sezonie pożegnać Łobodzińskiego jak najszybciej i kupić ze 3 piłkarzy.
++++ są takie że pewnie Brożek zostanie na następny sezon(kontuzja) i że Garguły kontuzja jest poważna ale mniej poważna niż się baliśmy i prawdopodobnie na początku przyszłego sezonu wróci do treningów. TRZEBA WYGRYWAĆ U SIEBIE chociaż to już będzie coś. w przyszłym sezonie walczymy w Tarnowie w pucharze UEFA+ wywalczamy mistrzostwo, odbudowana forma Pawła Brożka i Garguły i już na nowym stadionie walczymy o Ligę Mistrzów. Viva Wisełka!!! Ostatnio edytowane przez Acapelo : Dzisiaj o godz. 20:29. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie było.Paweł zszedł oparty o Cantoro,Szymek powiedział,że odmówił mu wywiadu,zresztą trudno się dziwić
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Bardzo szkoda Pawła Brożka. Jeżeli Paweł nie zagra do końca sezonu z powodu tej kontuzji to przy takiej grze reszty zespołu miejsce z przedziału 4-6 będzie dla nas jak najbardziej realne.. Jak się patrzy na Ćwielonga czy Beto to można tylko zapłakać.... ale czy tylko nad ich grą
Ostatnio edytowane przez Bronex : 14.03.2009 o godz. 20:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Panowie, jak widziałem to co wyprawiają nasi kopacze w sytuacjach podbramkowych, to myślałem, że wy.......e telewizor przez okno. Ileż ****a moża partaczyć sytuacji. tam nikt nie umie strzelic oprucz Brożka, no chyba, że Boguskiemu zejdzie piłka z nogi. "gramy dobrze, tylko brakuje nam skuteczności", "byliśmy lepsi od przeciwnika, ale zremisowaliśmy" - czasami sie zastanawiam czy Baszczyński wie na czym polega piłka nożna. Żenada
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Płakać się chce...
Nie dość, że straciliśmy 2 bardzo ważne punkty, to jeszcze kontuzja Pawła. Niestety nie było mi dane oglądać tego spotkania, ale jak przeczytałem o kontuzji Brożka to po prostu mnie ścięło z nóg. Straciliśmy okazję na dojście Legii. Szkoda... Niestety, ale jeśli potwierdzą się najczarniejsze scenariusze, to uważam, że nie obronimy tytułu. Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce... EDIT: Ciekawe jak sobie poradzimy bez Pawła? Kto będzie strzelał bramki?
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 14.03.2009 o godz. 20:42.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Żal zmarnowanych szans przez Wisłę, niestety strata do Lecha jest duża jednak ja wierze jutro w Górnik Zabrze, a przede wszystkim wierzę w WISŁĘ KRAKÓW.
Co do GKS-u to widzimy jakim jest "dnem" bez Łukasza Garguły. Teraz najprawdopodobniej(niestety - osłabienie Wisły, albo stety - Brożek i tak zapewne odchodzi za pół roku z Wisły) zobaczymy jaką drużyną bez Pawła Brożka jest Wisła. btw. chciałbym zobaczyć Lecha bez np. Stilicia czy Lewandowskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
I po raz kolejny drużyny, które sa przed Nami tracą punkty, My tego nie potrafimy wykorzystac. Jeszcze znając życie jutro lech przegra. Co do meczu, to zaangażowania nawet im nie brakowało, sytuacje mieli żeby zdobyć zwycięską bramke, ale niestety nie strzeli. Zastanawia mnie tylko teraz, kto bedzie bramki strzelał, jezeli kontuzja Pawała okaże sie poważna
Co do Beto, po oglądnieciu paru meczy z jego udziałem, uważam ze na chwile obecną nie jest dla Nas żadnym wzocnieniem. Jedynie co potrafi to sie dobrze zastawić, kolejny mecz bez gola i strzału na bramke a z tego będzie sie go rozliczac. Którys z komentatorów C+ powiedział, że według statystyk Beto przez 4 czy 5 sezonów w Brazylii strzelił chyba 5 goli ( to pozsotawie bez komentarza, ale do Wisły był sprowadzany, z myslą o strzelaniu bramek). Jeden z większych plusów tego meczu to jest, że żadnen z Naszych stoperów nie dostał żółtej kartki i nie bedzie pauzował w derbowym meczu.
Ostatnio edytowane przez Nitrox : 14.03.2009 o godz. 22:50.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No nie, chyba inny mecz oglądaliśmy. Jak widziałem te zagrywki Brożka na wolne pole - do zawodników Bełchatowa, albo na aut to miałem dość. Baszczu podłączał się w akcje ofensywne, harował na całej lini. Coś mi się wydaje że jakby Paweł nie był taki dobry to na Piotrka nikt by nie spojrzał :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Uff..skręcenie....wiedzę medyczną mam kiepską...ale przynajmniej to nie więzadła..
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
mnie **** strzela jak widze Diaza na środku... ****a ten gosc jest dobry ale nie na środku kazda akcja spowalniana zero klepki, fajny gracz ale nie na swojej pozycji... nie da sie grac z ultradefensywą bokami skrzydłami ja widziałem ze srodkiem mozna bylo jechać cały czas. Czasem bylo tak ze tamci wogole srodka nie mieli... a my i tak do boku... Mógł Jirsaka za Zieńczuka i diaza na lewą... boguski dramat, po **** sciągnął cwielonga? beto fajny gosc ale on musi grac z brozkiem, bo on nie ma sie z kim uzupełniac
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Beto-człowiek nieporozumienie,koszykarz, chłopaczek wygrany w Lejsach on jest beznadziejny :/
Wystep dobry ale brak gola!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Taka mała dedykacja dla płaczków , nikt nie gwarantuje samych zwycięstw i mistrza co sezon bo jesteśmy Biała Gwiazda z Krakowa taką mamy drużynę na obecną chwilę i nawet Boguś Cupiał nie ma na to wpływu że mytlana z przeciętnymi kopaczami z Bełchatowa wyglada jak wygląda , mimo walki i zaangażowania .
Nam i tak nic innego nie pozostaje jak przyjść na mecz w dużęj ilości bez względu na ostatnie wyniki i pokazać dopingiem że jesteśmy z tymi co walczą o jak najlepszą pozycję naszego klubu . ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Przez jaki czas sie pauzuje po skręceniu stawu?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tego jeszcze nie wiadomo. Brożek przejdzie dokładne badania i dopiero wtedy będzie jasne na czym stoi i ile potrwa leczenie.
Czego Ty sie spodziewałeś? Ze wbiegnie i na wstępie 2 bramy walnie? Tak bardzo na bramkach i zwycięstwach Ci zależy? W tej rundzie ŁKS nieźle daje czasu jak na razie, więc może sie przerzuć- Ty będziesz szczęśliwy na pewno, a na forum będzie jednego płaczka mniej. Powód: zuo
Ostatnio edytowane przez fst : 14.03.2009 o godz. 20:48.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|