The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2009, 20:15
z ostatnich 4 wyjazdów przywieźliśmy zaledwie 2 punkty
jutro Lech wygra w Zabrzu i jest po wszystkim

widzieliście statystyki meczu? to dramat nie wygrać takiego meczu
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
RecordAble
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 14.03.2009, 20:15
Brak typowego rozgrywającego, który mógłby rozrzucić piłkę, podać w uliczkę, na wolne pole itp.. Marcelo jak profesor. Zieńczuk dramat. Skorża gra zbyt asekuracyjnie.
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 14.03.2009, 20:16
Aimable napisał(a):Wyświetl post
Cuul ma rację... !00% pewność co się dzieje w kolanie daje wyłącznie artroskopia czyli wejście do kolana. 2 w kolejności wiargodności badanie to rezonans.
Po co otwierać kolano jeśli punkcja, usg czy rezonans nic nie wykażą...?

Nie ma co dywagować oni już lepiej wiedzą co i jak a nam pozostaje trzymać kciuki by to nie było zerwanie.

Co do meczu, kolejny raz nie wykorzystujemy okazji zbliżenia się do Lecha. Bez Pawła nasz atak nie istnieje a i pomocnicy jakoś zapomnieli jak się strzela bramki...
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 14.03.2009, 20:16
4 sytuacje 20
4 strzaly 19
2 strzaly celne 12

jak sie takich sytacji nie wykorzystuje to sie mistzra nie zdobywa panowie. szkoda wielka Pawła
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 14.03.2009, 20:17
Cóż, teraz chyba jedynie gramy o puchary... Jak wygląda nasza skuteczność widzieli wszyscy, a teraz bez Pawła będzie tylko gorzej...
Odpowiedz cytując
cuul
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 14.03.2009, 20:17
ja_ka_ napisał(a):Wyświetl post
O czym Ty piszesz? Wystarczy punkcja czyli wbicie igły i ściągnięcie płynu (jeśli będzie krew to coś urwał, jeśli płyn to tylko naciągnięcie). Rezonans może ale nie musi jednoznacznie odpowiedzieć co się stało, podobnie jak usg. Doktor Urban jest znany raczej od dobrej strony w tych sprawach więc trzeba poczekać do jutra na badanie. Sam zerwałem więzadło przednie i dużo mniej groźnie to wyglądało. Bądźmy dobrej myśli ale przyznam że strasznie to wyglądało...
Wystarczy sprawdzić stabilność kolana po kilku dniach jak opuchlizna zejdzie... Urban się zna na kolanach, bo to akurat jego konik, ale nie wiem czy jest aż tak dobry. Nie wiem ile w tym prawdy, ale coś słyszałem że np. z Dawidowskim to On dał plamę. Mecz zremisowany, odrabiamy punkt do iti, ale amica może nam odjechać jeszcze bardziej. Obym się mylił i w poniedziałek okaże się że Paweł tylko coś naciągnął.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 14.03.2009, 20:18
Pawełek 5
Pi. Brożek 5
Marcelo 6
Głowacki 5
Baszczu 6
Zieńczuk 2
Diaz 7
Sobolewski 2
Ćwielong 5
Boguski 1
Pa. Brożek 3
----
Beto 4
Łobo 2
Małecki 1
(1-10)

Dawno nie widziałem tak słabo grającej drużyny jak Bełchatów... Strata 2 punktów na własne życzenie. Ambicji nie zabrakło ale umiejętności to na pewno :/
Odpowiedz cytując
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

Po dzisiejszym meczu powiem tylko tyle za co niektórzy mnie tu zjada ze na 90 procent mistrzem zostanie Lech.
Dzisiejszy mecz pokazał ze brakuje nam totalnie wykończenia akcji jedyne za co należy pochwalić naszych piłkarzy to walka do końca. Przed derbami martwilismy sie o kartki dla obronców a tu mamy taką minę w postaci kontuzji Brożka powiem ze mam obawy przed derbami i chyba nie jestem osamotniony w tych obawach cóż pozostaje liczyć na Super Doping a to juz zalezy tylko od nas kibiców !!!
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

FredzIo napisał(a):Wyświetl post
Do dzis mialem jeszcze nadzieje, jednak po tym meczu nie mam zludzen, ze mistrzostwa nie bedzie.
Z mistrzostwa to ja sie "wyleczylem" juz w zasadzie po meczu w Bytomiu.
Gorsze jest to, ze teraz mamy ogromna szanse stac sie druzyna remisow.
Bez napastnikow sie nie wygrywa, a cos czuje ze z Beto i Cwielongiem to my sobie goli nie postrzelamy. Jestem o tym przekonany niemal w 100 %.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Walczyli, grali jakoś tak bez pomysłu i atutów z przodu.
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Dani napisał(a):Wyświetl post
No i stracilismy 2 punkty , pozostaje trzymać kciuki jutro za Górnik
No tak ale co z tego że wszyscy zagraja dla nas jak my nie potrafimy zagrać dla samych siebie? Wygrane Jagi z Legią i ŁKS z Polonią to wyjątkowe dary od losu. K... jak można było tego nie wykorzystać
Odpowiedz cytując
SuperTSW
Junior Member

Od: 03.2009

Nie chce sie narazac na smiesznosc ,ale takich kelnerów jak dzis grali kolesie z GKS ,to Wisła Kasperczaka by powiozła 5-0 .Juz naprawde nie ma co tego meczu robijac na czynniki pierwsze i pisac o tym ze wystarczylo siasc na Belchatowie porzadnie przez 20 minut i 2-0 lub 3-0 pewno . Takto nasi pilkarze kolejny raz pokazali jak im zalezy w tym sezonie .Mam ich gdzies po tym meczu ,tak sie nie gra
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 14.03.2009, 20:19
SuperTSW napisał(a):Wyświetl post
Naszym piłkarzom moge tylko powiedzieć jedno: "PO CO WY GRACIE ,JAK WY AMBICJI NIE MACIE"
Leże!

Jak tego nie wygraliśmy? Bez sensu troche pod koniec dalej robić ten atak pozycyjny. Ostatnie 10 minut to juz powinny byc szybkie akcje, a nie klepanie piłki przez minute.

Najbardziej wkurzają takie mecze, które sie powinno wygrać z palcem w dupie a niestety punkty uciekają.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 14.03.2009, 20:19
Powiedzmy sobie szczerze, nie mamy szans na mistrza bez Pawła Brożka. Boguski był najgorszy na boisku, dalej Zieniu oraz Mały z Łobem. Bardzo dobra gra Brożka (Piotra) Diaza, w ogóle całej defensywy, Ćwielong również przyzwoicie, ale czemu on z prawej nogi strzelił w tamten róg :(. Beto niestety powiedzmy sobie już to teraz: on nie strzeli w Wiśle więcej niż 2 bramki, panować nad piłka panuje dobrze, ale czemu nie strzela?
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 14.03.2009, 20:20
Ambicji może i nie brak, ale jak ja patrzę na marnowanie 100% sytuacji przez Beto, Ćwielonga, Sobola, kompletny brak jakiejkolwiek techniki, zero finezji, jak patrzę jak Boguski przyjmuje piłkę (albo raczej jej nie przyjmuje), jak widzę nieporadność Łobo, który przy każdej próbie przyspieszenia wygląda jakby się miał zaraz połamać, jak widzę balony wrzucane przez Zieńczuka w pole karne, wywalanie piłki na oślep przez obrońców bo nie wiedzą co z nią zrobić, to żałuję, że nie zostałem piłkarzem, bo na pewno nie odstaję umiejętnościami od tych panów na boisku.
Odpowiedz cytując
kuba181819
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 14.03.2009, 20:20
Ogladalem ten mecz i mi sie plakac chcialo. Jak mozna przy 19 strzalach i 12 celnych nie strzelic zadnej bramki?
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 14.03.2009, 20:21
Nie chce sie narazac na smiesznosc ,ale takich kelnerów jak dzis grali kolesie z GKS ,to Wisła Kasperczaka by powiozła 5-0 .Juz naprawde nie ma co tego meczu robijac na czynniki pierwsze i pisac o tym ze wystarczylo siasc na Belchatowie porzadnie przez 20 minut i 2-0 lub 3-0 pewno . Takto nasi pilkarze kolejny raz pokazali jak im zalezy w tym sezonie .Mam ich gdzies po tym meczu ,tak sie nie gra
To sobie miej gdzies. Podziekowal, junior Member z data rejestracji 3.2009...

Ja uwazam ze chlopaki dali z siebie wszystko ale jak zwykle bramka jak zaczarowana... Ja jestem z chlopakow dumny wrecz ze walczyli i normalnie tlamsili GKS.
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 14.03.2009, 20:21
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
z ostatnich 4 wyjazdów przywieźliśmy zaledwie 2 punkty
jutro Lech wygra w Zabrzu i jest po wszystkim

widzieliście statystyki meczu? to dramat nie wygrać takiego meczu
Statystyki nie grają...
Zobaczymy czy Amica jutro wygra.

tydzien temu Wisła była supe,r na mistrza, teraz nie udało sie strzelić bo mieli kompletnego niefarta i juz są mieszani z błotem

Mnie sie gra Wisły podobała tylko zabrakło bramek..Sapela dzisiaj zagrał fantastycznie.
Odpowiedz cytując
SuperTSW
Junior Member

Od: 03.2009

Stary 14.03.2009, 20:23
Nie wiem z czego sie tak cieszycie ,bo ja po dzisiejszym meczu czuje sie zrobiony "w chuja" przez naszych pilkarzy i niech sobie juz daruja te tlumacznia pomeczowe bo sa zenujacy,ze pilka nie wpadla itd .Taki Belchatów ,jakby sie sezon zaczynal to bylby murowanym kandydatem do spadku , parodia.
PO CO WY GRACIE JAK WY AMBICJI NIE MACIE
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

<Crasch> napisał(a):
;692513Sapela dzisiaj zagrał fantastycznie.
O kuuuuuurwaaaaaa <hahahaha>
Przeciez on ani jednego strzalu dobrze nie wyciagnal. A pilki wybijal po autacj, Pawelek przy nim to profesor. Jesli ty masz takie usprawiedliwienie to daj sobie spokoj z pisaniem bo sie osmieszasz tylko.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Wisła Kasperczaka to miała Żurwskiego, Frankowskiego i momentami Kuźbę.

My mamy (mieliśmy?) jednego skutecznego napastnika. Taka drobna różnica.

W poprzednim sezonie obok Brozia bramki strzelał seryjnie Zieńczuk. Teraz takiego drugiego strzelca brakuje.

Przecież sytuacje były, tylko skuteczność do bani.

Niestety, wydaje się że jest pozamiatane. A jeśli z Brożkiem będzie źle, to nawet o pudło może być trudno.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 14.03.2009, 20:24
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
tydzien temu Wisła była supe,r na mistrza, teraz nie udało sie strzelić bo mieli kompletnego niefarta i juz są mieszani z błotem
Dokładnie.
Ze skrajności w skrajność

Nie wiem z czego sie tak cieszycie ,bo ja po dzisiejszym meczu czuje sie zrobiony "w chuja" przez naszych pilkarzy i niech sobie juz daruja te tlumacznia pomeczowe bo sa zenujacy,ze pilka nie wpadla itd .Taki Belchatów ,jakby sie sezon zaczynal to bylby murowanym kandydatem do spadku , parodia.
Prosze przestań, brzuch boli ze śmiechu
Ostatnio edytowane przez Kamson : 14.03.2009 o godz. 20:26.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
ksych
Member

Od: 04.2006

GKS Bełchatów - Wisła Kraków
Xvid | 528x304 | Canal+ Sport L!VE

Kontuzja Brożka
Kod:
http://www.mediafire.com/?jyddmymt5zd
http://rapidshare.com/files/209230703/2009.03.14_Belchatow-Wisla_kontuzja_Brozka.avi
www.AllGoals.pl
Odpowiedz cytując
skrzynia1906
Member

Od: 01.2008

Qurwa jak ogladalem ten meczmnie chciala CH***** trafic !!! Sobolewski jak zwykle Qurwa marnuje bardzo wazna sytuacje cwielong wogole widac golym okiem ze ta druzyna potrzebuje klasowego rozgrywajacego....i wogole takie prezenty od losu ze ja pierdziele a my ich nie wykorzystujemy!!!!!!! do Ch*** waclawa!!!!! nie widzialem takeigo zaangazowania i wiary jak w meczu z Polonia...Co oni sobie Qurwa mysleli!!!!!!! ze to Belchjatow to po nich pojada jak chce bez zaangazowania?!!!!!! jak im wpojony do glowy ze mecz z polonia to walak o zycie to kazdy Qurwa zarl trawe wypruwal flaki...a dzisiaj!!!!!!!zero.....Qurwa tak wQurwiony to bylem 3 lata temu jak zajelismy 8 miejsce....amica wygrywa i mamy 6 pkt straty !!!! Qurwa no nic tylko isc sie dzisaj urznac jak swinia....i zaloze sie ze po tym meczu albo po nastepnym Skorza poleci bo Pan Cupial nie wytrzyma cisnienia....QURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 14.03.2009, 20:25
Teraz czekają nas chwile prawdy jak zareaguje drużyna na kontuzje Brozia i ile warci są następcy do gry w ataku, koszmarnie wyglądała jego kontuzja noga wygięła sie w kolanie do tyłu i na zewnętrzna strone a jego reakcja nie wrózy zbyt dobrze .Kolejny raz okazuje sie że są problemy ze strzelaniem bramek a mimo tej obrony Cżestochowy jaką prezentował Bełchatów coś powinno wpaść .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
ichigo
Senior Member

Był jakiś wywiad z Brożkiem po meczu? Bo przez ostatnie minut miałem istny pokaz slajdów i wyłączyłem zaraz po gwizdku
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

To nie kibicuj, nie interesuj się będziesz miał spokój....
Odpowiedz cytując
Natkan
Senior Member

Od: 02.2008

Wisła walczyła i widać było tą wściekłość gdy goli nie strzelili. Liczę na strate punktów Lecha i zostajemy w grze bo Wisła się rozkręca. Co do sytuacji to brakło szczescia np przy strzale Ćwielonga czy Beto który z kilkoma obrońcami ładnie sobie wypracował szanse bo sytuacja Sobolewskiego to już nie brak szczęscia a profesjonalizmu.
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 14.03.2009, 20:26
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Wisła Kasperczaka to miała Żurwskiego, Frankowskiego i momentami Kuźbę.

My mamy (mieliśmy?) jednego skutecznego napastnika. Taka drobna różnica.

W poprzednim sezonie obok Brozia bramki strzelał seryjnie Zieńczuk. Teraz takiego drugiego strzelca brakuje.

Przecież sytuacje były, tylko skuteczność do bani.

Niestety, wydaje się że jest pozamiatane. A jeśli z Brożkiem będzie źle, to nawet o pudło może być trudno.
ja wiem? Raczej brakło kogoś w stylu Szymkowiaka albo Ryśka Czerwca w pomocy. Mamy Sobola i Diaza którzy jak nie zagrają piłki na wysokości 1 piętra co najmniej to nie będą sobą. Wszystkie piłki w stylu "Długa!!!!".
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 14.03.2009, 20:27
A co ma do tego Wisła Kasperczaka , pozatym gratuluję tego że rejestrujesz się po to by takie bzdury wypisywać.Mi by się nie chciało.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów