|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
z ostatnich 4 wyjazdów przywieźliśmy zaledwie 2 punkty
jutro Lech wygra w Zabrzu i jest po wszystkim widzieliście statystyki meczu? to dramat nie wygrać takiego meczu ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Brak typowego rozgrywającego, który mógłby rozrzucić piłkę, podać w uliczkę, na wolne pole itp.. Marcelo jak profesor. Zieńczuk dramat. Skorża gra zbyt asekuracyjnie.
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
Nie ma co dywagować oni już lepiej wiedzą co i jak a nam pozostaje trzymać kciuki by to nie było zerwanie. Co do meczu, kolejny raz nie wykorzystujemy okazji zbliżenia się do Lecha. Bez Pawła nasz atak nie istnieje a i pomocnicy jakoś zapomnieli jak się strzela bramki... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
4 sytuacje 20
4 strzaly 19 2 strzaly celne 12 jak sie takich sytacji nie wykorzystuje to sie mistzra nie zdobywa panowie. szkoda wielka Pawła |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cóż, teraz chyba jedynie gramy o puchary... Jak wygląda nasza skuteczność widzieli wszyscy, a teraz bez Pawła będzie tylko gorzej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Pawełek 5
Pi. Brożek 5 Marcelo 6 Głowacki 5 Baszczu 6 Zieńczuk 2 Diaz 7 Sobolewski 2 Ćwielong 5 Boguski 1 Pa. Brożek 3 ---- Beto 4 Łobo 2 Małecki 1 (1-10) Dawno nie widziałem tak słabo grającej drużyny jak Bełchatów... Strata 2 punktów na własne życzenie. Ambicji nie zabrakło ale umiejętności to na pewno :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Po dzisiejszym meczu powiem tylko tyle za co niektórzy mnie tu zjada ze na 90 procent mistrzem zostanie Lech.
Dzisiejszy mecz pokazał ze brakuje nam totalnie wykończenia akcji jedyne za co należy pochwalić naszych piłkarzy to walka do końca. Przed derbami martwilismy sie o kartki dla obronców a tu mamy taką minę w postaci kontuzji Brożka powiem ze mam obawy przed derbami i chyba nie jestem osamotniony w tych obawach cóż pozostaje liczyć na Super Doping a to juz zalezy tylko od nas kibiców !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Gorsze jest to, ze teraz mamy ogromna szanse stac sie druzyna remisow. Bez napastnikow sie nie wygrywa, a cos czuje ze z Beto i Cwielongiem to my sobie goli nie postrzelamy. Jestem o tym przekonany niemal w 100 %. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Walczyli, grali jakoś tak bez pomysłu i atutów z przodu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie chce sie narazac na smiesznosc ,ale takich kelnerów jak dzis grali kolesie z GKS ,to Wisła Kasperczaka by powiozła 5-0 .Juz naprawde nie ma co tego meczu robijac na czynniki pierwsze i pisac o tym ze wystarczylo siasc na Belchatowie porzadnie przez 20 minut i 2-0 lub 3-0 pewno . Takto nasi pilkarze kolejny raz pokazali jak im zalezy w tym sezonie .Mam ich gdzies po tym meczu ,tak sie nie gra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Leże!Jak tego nie wygraliśmy? Bez sensu troche pod koniec dalej robić ten atak pozycyjny. Ostatnie 10 minut to juz powinny byc szybkie akcje, a nie klepanie piłki przez minute. Najbardziej wkurzają takie mecze, które sie powinno wygrać z palcem w dupie a niestety punkty uciekają. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Powiedzmy sobie szczerze, nie mamy szans na mistrza bez Pawła Brożka. Boguski był najgorszy na boisku, dalej Zieniu oraz Mały z Łobem. Bardzo dobra gra Brożka (Piotra) Diaza, w ogóle całej defensywy, Ćwielong również przyzwoicie, ale czemu on z prawej nogi strzelił w tamten róg :(. Beto niestety powiedzmy sobie już to teraz: on nie strzeli w Wiśle więcej niż 2 bramki, panować nad piłka panuje dobrze, ale czemu nie strzela?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ambicji może i nie brak, ale jak ja patrzę na marnowanie 100% sytuacji przez Beto, Ćwielonga, Sobola, kompletny brak jakiejkolwiek techniki, zero finezji, jak patrzę jak Boguski przyjmuje piłkę (albo raczej jej nie przyjmuje), jak widzę nieporadność Łobo, który przy każdej próbie przyspieszenia wygląda jakby się miał zaraz połamać, jak widzę balony wrzucane przez Zieńczuka w pole karne, wywalanie piłki na oślep przez obrońców bo nie wiedzą co z nią zrobić, to żałuję, że nie zostałem piłkarzem, bo na pewno nie odstaję umiejętnościami od tych panów na boisku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ogladalem ten mecz i mi sie plakac chcialo
. Jak mozna przy 19 strzalach i 12 celnych nie strzelic zadnej bramki?![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Ja uwazam ze chlopaki dali z siebie wszystko ale jak zwykle bramka jak zaczarowana... Ja jestem z chlopakow dumny wrecz ze walczyli i normalnie tlamsili GKS. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Zobaczymy czy Amica jutro wygra. tydzien temu Wisła była supe,r na mistrza, teraz nie udało sie strzelić bo mieli kompletnego niefarta i juz są mieszani z błotem Mnie sie gra Wisły podobała tylko zabrakło bramek..Sapela dzisiaj zagrał fantastycznie. |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie wiem z czego sie tak cieszycie ,bo ja po dzisiejszym meczu czuje sie zrobiony "w chuja" przez naszych pilkarzy i niech sobie juz daruja te tlumacznia pomeczowe bo sa zenujacy,ze pilka nie wpadla itd .Taki Belchatów ,jakby sie sezon zaczynal to bylby murowanym kandydatem do spadku , parodia.
![]()
PO CO WY GRACIE JAK WY AMBICJI NIE MACIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
<Crasch> napisał(a):
Przeciez on ani jednego strzalu dobrze nie wyciagnal. A pilki wybijal po autacj, Pawelek przy nim to profesor. Jesli ty masz takie usprawiedliwienie to daj sobie spokoj z pisaniem bo sie osmieszasz tylko. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wisła Kasperczaka to miała Żurwskiego, Frankowskiego i momentami Kuźbę.
My mamy (mieliśmy?) jednego skutecznego napastnika. Taka drobna różnica. W poprzednim sezonie obok Brozia bramki strzelał seryjnie Zieńczuk. Teraz takiego drugiego strzelca brakuje. Przecież sytuacje były, tylko skuteczność do bani. Niestety, wydaje się że jest pozamiatane. A jeśli z Brożkiem będzie źle, to nawet o pudło może być trudno. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ze skrajności w skrajność
Ostatnio edytowane przez Kamson : 14.03.2009 o godz. 20:26.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
||
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() GKS Bełchatów - Wisła Kraków Xvid | 528x304 | Canal+ Sport L!VE ![]() Kontuzja Brożka Kod:
http://www.mediafire.com/?jyddmymt5zd http://rapidshare.com/files/209230703/2009.03.14_Belchatow-Wisla_kontuzja_Brozka.avi |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Qurwa jak ogladalem ten meczmnie chciala CH***** trafic !!! Sobolewski jak zwykle Qurwa marnuje bardzo wazna sytuacje cwielong wogole widac golym okiem ze ta druzyna potrzebuje klasowego rozgrywajacego....i wogole takie prezenty od losu ze ja pierdziele a my ich nie wykorzystujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Teraz czekają nas chwile prawdy jak zareaguje drużyna na kontuzje Brozia i ile warci są następcy do gry w ataku, koszmarnie wyglądała jego kontuzja noga wygięła sie w kolanie do tyłu i na zewnętrzna strone a jego reakcja nie wrózy zbyt dobrze .Kolejny raz okazuje sie że są problemy ze strzelaniem bramek a mimo tej obrony Cżestochowy jaką prezentował Bełchatów coś powinno wpaść .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Był jakiś wywiad z Brożkiem po meczu? Bo przez ostatnie minut miałem istny pokaz slajdów i wyłączyłem zaraz po gwizdku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wisła walczyła i widać było tą wściekłość gdy goli nie strzelili. Liczę na strate punktów Lecha i zostajemy w grze bo Wisła się rozkręca. Co do sytuacji to brakło szczescia np przy strzale Ćwielonga czy Beto który z kilkoma obrońcami ładnie sobie wypracował szanse bo sytuacja Sobolewskiego to już nie brak szczęscia a profesjonalizmu.
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|