The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gumi1906
Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2008, 12:30
ogladalem ten mecz z ciekawosci i powiem szczerze ze moze i graja jak graja ale nie rozumiem ludzi ktorzy kibicuja tym klubom mieszkajac na drugim koncu europy, Visca el Barca/Farsa ! nie rozumiem was ani troche!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 14.12.2008, 12:39
emjot napisał(a):Wyświetl post
że o czasach dawnych nie wspomnę
gdy rządził Hiszpanią Franco
Jak Wisełce ktoś wypomina, że gts, że zomo to pewnie plujesz się ostro, że to było dawno i żeby nie wracać do historii, ale jak widać wszystko jest względne i zależy od punktu siedzenia...

Co do meczu to bardzo mi szkoda Realu, kibicuje im od bardzo dawna i smutno się patrzy na ich dzisiejszą formę (choć moim zdaniem zasłużyli na remis...

Barcelony nienawidzę bo nie mogę znieść karła Messiego sztucznie wykoksowanego (zobaczcie sobie jak on wyglądał kilka lat temu, chudziutkie chucherko), nie mogę patrzeć na kibiców w Polsce krzyczących na forach Visca el Barca (zresztą kibice Realu z tym Hala Madrid też są śmieszni)... Co wy macie wspólnego z Barceloną oprócz oglądnięcia w sezonie 3 meczów Ligi mistrzów i 2 z La Liga

sry że z napinką ale już nie mogę patrzeć na te zdania nieudolnie sklecone po hiszpańsku typu Barca siempre cośtam blabla

pzdr
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 14.12.2008, 12:40
Mecz piłkarsko dobry - kibice dno.
Casillas potrafił przekrzyczec wszystkich kibiców ustawiając mur...
Wolę gorszą ligę piłkarsko ale lepszy kibicowski klimat.
Tyle w temacie.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 14.12.2008, 12:45
legol napisał(a):Wyświetl post
Jak Wisełce ktoś wypomina, że gts, że zomo to pewnie plujesz się ostro, że to było dawno i żeby nie wracać do historii, ale jak widać wszystko jest względne i zależy od punktu siedzenia...

Co do meczu to bardzo mi szkoda Realu, kibicuje im od bardzo dawna i smutno się patrzy na ich dzisiejszą formę (choć moim zdaniem zasłużyli na remis...

Barcelony nienawidzę bo nie mogę znieść karła Messiego sztucznie wykoksowanego (zobaczcie sobie jak on wyglądał kilka lat temu, chudziutkie chucherko), nie mogę patrzeć na kibiców w Polsce krzyczących na forach Visca el Barca (zresztą kibice Realu z tym Hala Madrid też są śmieszni)... Co wy macie wspólnego z Barceloną oprócz oglądnięcia w sezonie 3 meczów Ligi mistrzów i 2 z La Liga

sry że z napinką ale już nie mogę patrzeć na te zdania nieudolnie sklecone po hiszpańsku typu Barca siempre cośtam blabla

pzdr
Ale możesz znieść kibiców którzy wyją z zachwytu jak Real znowu wydaje krocie na kolejnego gwiazdora (może C.Ronaldo w zimie?)? Bije przez Ciebie "partyjność" że aż głowa boli

A ty co masz wspólnego z Realem?

PS
A jak chłopaki z Przemyśla przyjeżdżąją na mecz Wisły to też ich się pytasz co ich łączy z Krakowem i Wisłą?

I jeszcze jedno dodam:

Realu nienawidzę bo:
- kupują najdroższych piłkarzy w przeciwieństwie do Barcelony która kupuje tańszych piłkarzy i robi z nich dopiero mega gwiazdy bądź szkoli od podstaw (Messi) itd....
Po co pisać jakieś bzdury DLACZEGO nie lubisz... to wszystko bździny, przecież miłość i nienawiść jest ślepa i nie potrzeba jej uzasadniać takimi bzdurami.... (jak Messi itd)

Ja nie lubię Realu bo nazywają kibiców Barcelony "Polaczkami".... (może być?) i dziwie się jak ktoś może być Polakiem i kibicować Realowi (To tak z przymrużeniem oka dla takich wypocin dlaczego nie lubię Realu, Barcelony)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 14.12.2008 o godz. 12:52.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Stary 14.12.2008, 12:51
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ale możesz znieść kibiców którzy wyją z zachwytu jak Real znowu wydaje krocie na kolejnego gwiazdora (może C.Ronaldo w zimie?)? Bije przez Ciebie "partyjność" że aż głowa boli

A ty co masz wspólnego z Realem?

PS
A jak chłopaki z Przemyśla przyjeżdżąją na mecz Wisły to też ich się pytasz co ich łączy z Krakowem i Wisłą?
Szczerze to śmiałem się z tych wszystkich newsów o sprowadzeniu Ronaldo, nie jest on potrzebny Realowi. Też nie mam nic wspólnego z Realem, ale nie łaże po forach wypisująca HALA MADRID, ani vamos sramos los blancos, albo MY zagraliśmy dziś słabo. Kibicuje im, to znaczy lubię oglądnąć ich mecze, życzę im zwycięstw, pucharów itd...

A co do chłopaków z Przemyśla to przynajmniej przyjeżdżają na ten mecz Wisły, a założę się że 90% fanów wielkiej barcy nie było na ich meczu... A przecież dla fanatyków odległość nie ma znaczenia i z okrzykiem VISCA EL BARCA zmierzają na CAMP NOU...

pzdr
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 14.12.2008, 13:02
A co do chłopaków z Przemyśla to przynajmniej przyjeżdżają na ten mecz Wisły, a założę się że 90% fanów wielkiej barcy nie było na ich meczu... A przecież dla fanatyków odległość nie ma znaczenia i z okrzykiem VISCA EL BARCA zmierzają na CAMP NOU...

pzdr
tak samo działa to w drugą stronę - 99% rozwrzeszczanych hałomadrytowiczów nie ma pojęcia jak wygląda Madryt, nie mówiąc już o Santiago Bernabeu... czyż nie?

Temat zrobił się stricte onetowski.

Lepiej jakbyście rzeczowo porozmawiali o meczu a nie o atmosferze na trybunach (bo każdy wie jak wygląda kibicowanie w Hiszpanii) czy wpisach napinaczy internetowych...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 14.12.2008, 13:21
Szczerze to śmiałem się z tych wszystkich newsów o sprowadzeniu Ronaldo, nie jest on potrzebny Realowi. Też nie mam nic wspólnego z Realem, ale nie łaże po forach wypisująca HALA MADRID, ani vamos sramos los blancos, albo MY zagraliśmy dziś słabo. Kibicuje im, to znaczy lubię oglądnąć ich mecze, życzę im zwycięstw, pucharów itd...

pzdr
co Ty chcesz nam niby przedstawic ,bo nie do konca kumam?
Ze polscy kibice Barcy be a Realu cacy?A Ty to kto? - nienawidzacy Barcy wielki kibicu.

Jestescie - wybacz ze pisze to w takiej formie - dokladnie tacy sami, a jesli chciales przedstawic sie jako 'ten lepszy' i jeszcze dojebac konrentom, to ci to zupelnie nie wyszlo.Pmijajac juz argumentacje na poziomie dziecka z podstawowki.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Stary 14.12.2008, 13:35
1q2 jednak czytanie ze zrozumieniem szwankuje u polskiej młodzieży, z moich postów łatwo wywnioskować, że równie mocno irytują mnie i internetowi kibice barcy jak i realu, więc najpierw przeczytaj, przemyśl, przeczytaj i jeszcze raz przemyśl a później dopiero komentuj...

Gdzie niby przedstawiam się jako ten lepszy, bo jakoś nie zauważyłem... A co do poziomu dziecka z podstawówki to bardzo się do niego zbliżyłeś tym postem chcąc mi 'dojebać'...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 14.12.2008, 13:47
Caly czas sie przedstawiasz jako ten lepszy , karcac przeciwnikow a do tego powalasz argumentacja - nienawidze Barcy bo gra tam Messi.Wiesz, ja juz od pewnego czasu zastanawiam sie czy nie przerzucic sie na Cracovie bo w Wisle gra Łobo , a nie znosze go....

Bardzo jestem tez ciekaw, jak to sie stalo ze stales sie kibicem Realu a Barcy nienawidzisz....Miales proroczy sen? , czy moze olsnilo Cie pewnego dnia?
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 14.12.2008 o godz. 13:50.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 14.12.2008, 13:56
"Barcelony nienawidzę bo nie mogę znieść karła Messiego sztucznie wykoksowanego (zobaczcie sobie jak on wyglądał kilka lat temu, chudziutkie chucherko), nie mogę patrzeć na kibiców w Polsce krzyczących na forach Visca el Barca"

zgadzam się w 100%
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Stary 14.12.2008, 14:08
Ok, przedstawiam się jako ten lepszy bo chciałem się obronić przed twoim zarzutem... Niech będzie... Natomiast Ty nie uważasz się za lepszego pisząc, że moja argumentacja jest niczym dziecka z podstawówki...

Napisałem akurat o Messim nie bez powodu (przyczyn dla których nie lubię barcy jest więcej ale nie chciałem się rozpisywać). Chodzi o to, że barca zrobiła z 17 latka mutanta, automat do gry w sposób sztuczny, jeśli na tym polega 'tworzenie' najlepszych piłkarzy to ja im współczuję... Nie chodzi o samego Messiego, ale o filozofie tworzenia automatów do gry... Pozwól, że to zdanie o Łobo wogóle pominę...

Jak się stałem kibicem Realu, normalnie... Tak jak człowiek z Polski może zostać kibicem Realu albo Barcy... Pewnego dnia zaczynasz interesować się piłką wtedy dany klub jest na szczycie, zaczynasz oglądać mecze itd. I nie wmawiaj mi, że kibice barcelony polubili ich grę w momencie jak wtapiali przez ostatnie 3 lata z Realem i tracili na koniec 20 pkt w tabeli...

A tak wogóle to przepraszam, że rozpocząłem tą dyskusję..
VISCA EL BARCA!!! SIEMPRE LOS PUJAS CAMPEONES TODOS MAGNIFICOS!!!
Tak jest prościej i nikt się nie przyczepi...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.12.2008, 14:37
Tylko Real
z Hiszpanii Tylko Real.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 14.12.2008, 14:51
Nie, bo lepsze jest pisanie na onecie, realmadryt.pl czy innychc interiach waszego śmiesznego HALA MADRID. Czym ono się różni do cholery od Visca el Barca?! A teksty hiszpańsko-języczne nie są używane tylko przez kibiców Barcy. Realu również. Kibice ekip z wysp wypisują np. Chelsea Londyn Football Club since 1905 i co, nie czepiasz się?

Druga sprawa to Messi. Człowieku, czemu piszesz o rzeczach o których nie masz pojęcia? Messi był, chory, nie rósł. Był jednym z wielu argentyńskich biednych chłopaków, którzy nie mieli szansy na rpawdziwe życie. Jednak to właśnie ta 'zjebana' Barcelona wyciągnęła do niego rękę i dała mu szansę na normalne życie. Tak, dostawał hormony, ale tylko na wzrost! Resztę zawdzięcza swojemu talentowi i ciężkiej pracy nad swoją sylwetką. Zazdrościsz mu? To twoja sprawa.

Naprawdę, żałosna jest twoja napinka legol. I chciałbym wierzyć, że nie jest ona spowodowana wczorajszą porażką Realu...
PSIA KREW

"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma...

ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.12.2008, 16:03
Zdecydowanie Real

Kibicuję temu zespołowi od roku 1998. Pamiętacie takiego gracza jak Davor Suker? Mój ulubiony gracz MŚ'98 we Francji... grał w Realu, dlatego więc zacząłem kibicowć Królewskim. I od 10 lat tak to się trzyma.
Nie ma co się napinać, że Barca lepsza, czy że Real - jeden sezon ta drużyna jest lepsza, drugi sezon inna.

Dodatkowo... chwała Caudillo! To był prawicowiec z krwi i kości, tępił lewaków jak trzeba!
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
wisłaWieczysta
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 14.12.2008, 19:08
ma ktoś może jakieś zdjęcia oprawy i może wie co ona miała przedstawiać
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 14.12.2008, 19:31
Ok, przedstawiam się jako ten lepszy bo chciałem się obronić przed twoim zarzutem... Niech będzie... Natomiast Ty nie uważasz się za lepszego pisząc, że moja argumentacja jest niczym dziecka z podstawówki...

Napisałem akurat o Messim nie bez powodu (przyczyn dla których nie lubię barcy jest więcej ale nie chciałem się rozpisywać). Chodzi o to, że barca zrobiła z 17 latka mutanta, automat do gry w sposób sztuczny, jeśli na tym polega 'tworzenie' najlepszych piłkarzy to ja im współczuję... Nie chodzi o samego Messiego, ale o filozofie tworzenia automatów do gry... Pozwól, że to zdanie o Łobo wogóle pominę...

Jak się stałem kibicem Realu, normalnie... Tak jak człowiek z Polski może zostać kibicem Realu albo Barcy... Pewnego dnia zaczynasz interesować się piłką wtedy dany klub jest na szczycie, zaczynasz oglądać mecze itd. I nie wmawiaj mi, że kibice barcelony polubili ich grę w momencie jak wtapiali przez ostatnie 3 lata z Realem i tracili na koniec 20 pkt w tabeli...

A tak wogóle to przepraszam, że rozpocząłem tą dyskusję..
VISCA EL BARCA!!! SIEMPRE LOS PUJAS CAMPEONES TODOS MAGNIFICOS!!!
Tak jest prościej i nikt się nie przyczepi...

ja Cie rozumiem i popieram :] Tylko Real- zawsze byli i będą galaktyczni mimo braku formy! TYLE
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 14.12.2008, 19:55
Messi to w tej chwili obok C.Ronaldo najlepszy piłkarz na świecie.
Nazywacie Real galaktycznym - właśnie wczoraj to było widać gdy kopali Messiego jak poje*ani bo nie mogli sobie z nim poradzić!Real nie ma swojego swojego stylu...W przeciwieństwie do Barcelony

I tak na koniec - wystarczy spojrzeć na tabele - 12pkt przewagi nad Realem oznacza koniec marzeń madrytczyków o tytule
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 14.12.2008, 20:31
dla krytyków polskich fanów Barcelony. Polecam stronę blaugrana.pl (strona Barcy) i realmadryt.pl. Poczytajcie sobie i zobaczcie, którzy się gorzej frustrują. Zapomniał bym, na stronie Realu każdy koment kończy się zwrotem 'hala madryt'. A ktoś tu zarzucił, że kibice Barcy używają VeB. Radzę porównać i wtedy możemy rzeczowo dyskutować. Na każdym kroku fani Realu wywyższają się nad Barcą, bo to ich klub zdobył multum trofeów (przemilczę w jaki sposób zdobył ich sporą część)
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 14.12.2008, 20:45
bądźcie poważni:
co mnie obchodza jacyś 'kibice' jednych czy drugich spode Warszawy czy Krakowa.
Co mnie obchodzi jak kto w Polsce leczy kompleksy, mieniąc się kibicem drużyny katalońskiej bądź hiszpańskiej

Rozumiem, że mozna odczuwać sympatie (mnie akurat, zadna z tych drużyn nieszczególnie grzeje) ale zeby byc kibicem z drugiego końca Europy, to trzeba mieć jakies problemy, jeszcze do tego łączyc to z kibicowaniem Wiśle, Legii itp
Świetnie tu ktoś podsumował: kibicujesz Atlethico? maja zgode z Ruchem, a moze Juve? coś wspólneog z Legią

i Odpowiadajac na argument o FC itd, tak dla mnei ludzie za Wisłą z MAzowsza(nie krakusi, miejscowi) czy spod Lublina to śmiech na sali. Rozumiem FC z Małopolski, Galicji czy pogranicza ze Ślaskiem: historycznie Kraków jest dla wielu ludiz stamtąd, czyms wiecej niz dawną stolicą
A jak widze jakies Fc kozia dupka drugi koniec Polski(jeszcze najczęściej raz w sezonie na meczu bo 'koszty duże') to...

Śmieje się wielu z was z Odry W czy Bełchatowa, ze co to za kibice itd, otóz to sa właśnie kibice, bo zamist robić Legia FC Wodzisław, to kręca sobie młyn w kilkaset maks osób. To jest lokalny patriotyzm itp, a nie miłośc przez telewizor i Wisła na 5mln kibiców

PS 'Polakos' tak o Katalończykach mówi reszta Hiszpanii, wg jednego znajomego, wzięło się to z ich separatystycznych i ciagle odmiennych pomysłów, Katalonia jest obca reszcie Hiszpanii jak Polska,stąd Polakos(znaczy to Polak, nie polaczek, a czy nie brzmi jak Rumun w polskim to inna sprawa..)
W zadnym wypadku nie tyczy sie to FCB tylko całej Katalonii
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
szark
Member

Od: 02.2008

Stary 14.12.2008, 21:06
panowie jesteście nie na czasie, Real i Barca już się nie liczą, teraz jest moda na bycie wieśniakiem hehehe :d Hoffenheim górą hahaha
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 14.12.2008, 22:21
Jak oglądałem wczorajszy mecz, to przypominało mi się pewne spotkanie rozegrane na początku sierpnia w tym samym miejscu w ramach 3 rundy el. LM. Naprawdę jedyną rzeczą odróżniającą wczorajsze "derby Europy" od sierpniowego pojedynku był przeciwnik Barcelony, pół roku temu była nim Wisła, wczoraj był nim Real...
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 14.12.2008, 22:34
Zieniu17 napisał(a):Wyświetl post
Jak oglądałem wczorajszy mecz, to przypominało mi się pewne spotkanie rozegrane na początku sierpnia w tym samym miejscu w ramach 3 rundy el. LM. Naprawdę jedyną rzeczą odróżniającą wczorajsze "derby Europy" od sierpniowego pojedynku był przeciwnik Barcelony, pół roku temu była nim Wisła, wczoraj był nim Real...
? to chyba inne mecze ogladalismy, w tamtym meczu Barca mogla spokojnie nam z 3 bramki wrzucic, albo Pawelek albo slupki poprzeczki, a ten mecz to przypominal mi Barca - Chelsea wtedy co 2:1 sie skonczylo kiedy Eto i Maxi Lopez strzelili, obrona czestochowy w pewnym momencie to miedzy naroznikami pola karnego a 10 metrow przed kolem srodkowym sie taki trojkat z graczy Realu zrobil, tak w zasadzie poza sytuacja Drenthe i moze jeszcze jedna to w zasadzie Real dno, oczywiscie mieli sporo kontuzji i pewnie inaczej mecz by wygladal, ale mimo wszystko od Realu mozna troche wymagac... a Barca poezja, zaluje ze Gaucho odszedl, mysle ze przy Pepe tez by odzyl jak w Milanie w ktorym znow powraca do wielkiej formy. Coz jak Barca wygra LM i PD i bedzie sie mowic o dream tamie to bedzie wzmianka ze od takiej Wiselki 1:0 dostali

PS. Dani Alves to chyba pluc nie ma to co gosc biegal od lini do lini

PS2. Brakuje barcie mimo wszystko takiego Taty, ktory jak kopano Grzele czy jakiegos innego grajka potrafil raz dobrze zaraz oddac i sie konczylo, bo to co na Messiego polowali, sa inne sposoby na zatrzymwanie graczy np tak jak bylo z Xavim ze go podwajali badz nawet potrajali caly czas
Odpowiedz cytując
andalemono
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 14.12.2008, 22:57
Zieniu17 napisał(a):Wyświetl post
W 7 minut oba zespoły zrobiły tyle akcji, co my w całej rundzie. Zmien dealera.
Odpowiedz cytując
Latin
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 18.12.2008, 22:32
http://www.tvn24.pl/2184223,0,0,0,1,wideo.html

Z dystansem proszę
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.12.2008, 22:36
Latin napisał(a):Wyświetl post

Z dystansem proszę
no co ty latin
zaraz tu wjedzie premier i zacznie się mądrzyć
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio.
Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios.
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

Odpowiedz cytując
rafiABG
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 18.12.2008, 22:51
Latin napisał(a):Wyświetl post

Z dystansem proszę
haha,widziałem nawet kilku przedstawicieli tego o to FC z Gdyni w Barcelonie,zapytani przeze mnie w drodze na stadion czy nie boją sie w koszulkach Barcy siedzieć na 'wrogim' sektorze,odpowiedzieli-zaraz przebieramy na Wisłe.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 18.12.2008, 23:24
Swego czasu w warszawskim Championie co tydzien zbieralo sie kilka-klkanascie osob w barwach Barcy i dopingowalo. Pamietam tez mecz z Realem gdy siedzialo ich z kilkadziesiat(!!) i darlo japy, a tu wchodzi spozniony po meczu Marek Saganowski. Wszedl w kurtce i dostal olbrzymia porcje braw, ktore zamienily sie w przerazliwy gwizd, gdy na oczach wszytskich Sagan objawil sie w koszulce Realu Zabawne to bylo.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.12.2008, 12:32
Zdecydowania BARCA
..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów