|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
![]() ![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Z cyklu "Kijek na speed-zie, czyli najdłuższe zdanie bez znaków przestankowych"
Kijek napisał(a):
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Cytat:
W temacie o pomocy przy magisterce... Po prostuuuuu PDK |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
elo, elo, frejzi, krejzi, fotka.pl A ja chciałem pozdrowić mamę, tatę i babcię która czyta forum po drugiej stronie ekranu. ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|||
|
Dyskusja na temat ostatnich wydarzeń w Warszawie:
Coś pięknego... ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
||||
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat z tematu nasze wyjazdy:
"Wcisa Nh: Wpuszczą nas na derby? odp. Ks Cracovia 1906: Wpuszczą nas odp. South: tyle razy sie przeżucałes że ci sie coś myli "mistrzowstwo świata ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat z tematu ''Gdybym byl Bednarzem...'' Moj wlasny beznadziejny blad, zobaczyłem go dopiero gdy funkykoval zwrocil mi uwage
![]() ''Kolo ma kopane, jest wysoki a technika ok szczal z nogi super, a niewiesz kiedy mu sie kontrkat konczyPS: Jesli sie bylo zawodnikiem Unitet to kopac prosto pilke umie ''Powód: Takie tam:)
Ostatnio edytowane przez zloto : 09.09.2008 o godz. 15:56.
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
I jeszcze Unitet...
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 11.09.2008 o godz. 00:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
wypowiedź 1q2 na temat grubo podkolorowanego artykułu z Super Expresu dotyczącego "zadymy" rozpętanej przez kibiców Legii:
![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To właśnie Wasze posty, Ar222 i Karmela nadają się do łapu capu i dobrze, że tu są. Boże, ludzie myślcie. Chłopak zażartował, specjalnie tak napisał, a Wy łowcy nonsensów się podniecacie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
hehe ale sie porobilo
W skrocie to tak -karmel nie skumal -Aro1234 skumal -pan Dudi skumal ze karmel nie skumal ale nie skumal ze Aro skumal a reszta pojechala po bandzie ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ło ku*wa, rzeczywiście pięknie się wdupcyłem. Po przeczytaniu posta ręce mi opadły i opadając losowo wybierały klawisze na klawiaturze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Widać na przyszłość muszę uważać by mój komentarz był precyzyjny, jako że chodziło mi o to, że wypowiedź karmela się nadaje do łapu-capu, nie 1q2, a chyba inaczej to zostało odebrane ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Znalezione na forum Ruchu :
![]() Na tryningu żaboli stoji Wieczorek i tak sie paczi na swojich grojków. I tak sie myśli: - Kurde, co by tu zrobić żeby te lebry zaczli grać lepij I wymyśloł że pojedzie do Krakowa na tryning Wisły, popaczi sie jak łoni trynujom, zapyto sie Skorży, może mu coś podpowiy, wkońcu to miszcz Polski. Jak wymyśloł, tak zrobioł. Stoi na stadionie kole Skorży, paczi, paczi i w końcu sie pyto: - Jak ty to robisz że te twoje zawodniki tak dobrze grajom? - A wiysz, bo oprócz normalnych tryningów dowom im tyż zadania intelektualne. - - A zresztom pacz W tym momyncie woło Zieńczuka - Zieńczuk mom do ciebie zagadka: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? - Jak to kto, jo - Dobrze, możesz iś nazot kopać Wraco Wieczorek do Zabrzo, stoji na tryningu, myśli, myśli i woło Hajty - Te Tomek, mom do ciebie zagadka: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? Hajto sie zamyśloł, zrobioł sie czerwony i godo: - Trynerze to jes trocha trudne, tak zaroz odpowiedzieć... - Dobra mosz czas do końca tryningu Leci Hajto nazot na boisko, we łbie mu sie szelonto: kurde jakie trudne, kogo sie mom zapytać, już wiym Brzęczek wyglondo na mondrego. Leci do niego: - Te Brzęczek pomóż mi bo tryner doł mi tako gupio zagadka: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? Brzęczek myśli trocha dugo ale godo: - No jo Leci zadowolony Hajto do trynera: - Trynerze już wiym! - No to godej: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? - No jak to kto: Brzęczek !!!! - Hajto jaki tyś jes ciulniynty, to jes ZIEŃCZUK !!!! teraz tylko czekać, co zabrzanie wymyślą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
![]()
semprini, klancyk i części niesforne....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
stare zgody, nowe vlepy...
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem czy śmiać że czy płakać jebnąć sektorówke na 45 minut specjalnie dla tego pajaca ! ![]()
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
też mnie ten wpis na głównej rozwalił... możemy się uczyć śpiewu od angoli... sektorówka, która zasłania cały mecz... w strone tego pajaca pewnie był skierowany "fak" Pawełka, więc prosze się odczepić od naszego bramkarza
![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Z psychologicznego punktu widzenia niechęć do przeklinania albo duża wrażliwość na przeklinanie wiąże sie z nieudanym pożyciem seksualnym i zatraceniem własnego ego. A więc Panowie za 2 tygodnie jazda z ****... ps. co do sektorówki,, chyba nie sądzisz, że koleś zasiada na D,,, ![]()
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 19.09.2008 o godz. 14:59.
![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
123456789 ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.