The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2008, 10:53
Kupiłem sobie ostatnio pad "USB Dual Vibration Joystick". Zainstalowalem dołączone opragramowanie i odpaliłem NFS Undergrounda 2. Niby chodzi, ale w opcjach konfigutracji klawiszy nie da sie skonfigurowac pada i tak np na padzie nie ma klawisza przypisanego np ESC, czy Enter. Poza tym nie działajaą wibrację, a to zmniejsza komfort gry. Wiecie jak przynajmniej w tej grze właczyć to?
the end
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 02.07.2008, 09:08
Mam jedno pytanie co do FM'a 2007. Zrobiłem nowego menadżera, przyszedłem do klubu i co...? W klubie pojawiam się w marcu (OO) nie ma żadnych informacji kiedy zaczne sezon, kto będzie pierwszym rywalem... nic (Oo) Coś (znów) źle zrobiłem? Czy po prostu zawsze tak jest tylko ja dopiero teraz to zauważyłem?
Odpowiedz cytując
Jip
Junior Member

Od: 02.2008

Stary 02.07.2008, 16:55
możecie mi pomóc?

http://www.pecet.net.pl/oferta/noteb...sg-ap074c.html

http://www.pecet.net.pl/oferta/noteb...-dv6830ew.html

który z tych dwóch laptopów wybrać?

Nie jest mi potrzebny do jakiś super zaawansowanych gier graficznie bo od tego mam x'a, chozdi bardziej o internet, muzykę, FM'a.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 02.07.2008, 16:59
Jip napisał(a):Wyświetl post
możecie mi pomóc?

Nie jest mi potrzebny do jakiś super zaawansowanych gier graficznie bo od tego mam x'a, chozdi bardziej o internet, muzykę, FM'a.
bez watpliwosci hp
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 02.07.2008, 17:46
Apropos Pesa to mam nadzieje ze nie bedzie tak skopany jak 2008.
Ostatnio wrocilem do Pesa6(moim zdaniem bezapelacyjnie najlepsza pilka kopana jaka sie dotad ukazala) ale co to za przyjemnosc wygrywac po 5-0 na Expercie
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.07.2008, 19:16
możecie mi pomóc?

poszukaj na necie ktora grafa lepsza
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 02.07.2008, 19:34
możecie mi pomóc?

Tylko i wyłącznie HP,mam podobny model od 3 tyg,wszystko hula aż miło!
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.07.2008, 22:25
możecie mi pomóc?

Poszukaj ludzi, którzy mają takie laptopy i dowiedz się o ich wrażenia z użytkowania. Pytaj głównie o działanie firmware'u, jego aktualizację i o współpracę z innymi urządzeniami w sieci, np. czy nie ma problemów z łapaniem wifi, czy bluetooth nie zgrzyta z jakąś marką telefonów. Tak na prawdę, jezeli nie masz zamiaru zaprzęgać lapka do cięższej roboty, to dla Ciebie najważniejsza powinna być funkcjonalność i bezawaryjność, na to jaka grafika czy RAM od jakiego producenta nie zwracałbym uwagi.

Z parametrów technicznych radziłbym dowiedzieć się jakichś szczegółów na temat dysków twardych, bo podana jest tylko pojemność, a duże znaczenie ma szybkość.

No i ja na Twoim miejscu poszukałbym czegoś z XP, bo downgrade może być baaaardzo upierdliwy, a Vista to straszliwy syf, a już w szczególności na laptopie.
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 02.07.2008, 22:44
No to wybacz Uran235 ale nie zgodzę się z opinią że vista a w szczegolnosci na laptopy to straszny syf,tak jak wpomnialem wyżej mam lapka HP ale z 3gb ramu 2,1 proca i dobrą grafe i vista śmiga aż miło nie zawiesiła ani przymuliła ani na sekunde,wszystko zależy od specyfikacji lapka to fakt.
Teraz wszystkie lapki są już tak produkowane tylko z myślą o Viście,i nawet wgranie na nie XP nie gwarantuje że będą szybciej działały,a nie raz i wolniej z xp niz vistą
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.07.2008, 22:55
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
No to wybacz Uran235 ale nie zgodzę się z opinią że vista a w szczegolnosci na laptopy to straszny syf,tak jak wpomnialem wyżej mam lapka HP ale z 3gb ramu 2,1 proca i dobrą grafe i vista śmiga aż miło nie zawiesiła ani przymuliła ani na sekunde,wszystko zależy od specyfikacji lapka to fakt.
Teraz wszystkie lapki są już tak produkowane tylko z myślą o Viście,i nawet wgranie na nie XP nie gwarantuje że będą szybciej działały,a nie raz i wolniej z xp niz vistą
Kwestia też jaki masz dysk. Mój kumpel miał(ma?) Vistę na mocnym lapku( ale z powolnym dyskiem), a włączenie po hibernacji trwało dwa razy dłużej niż odpalenie mojego stacjonarnego od zera. Tutaj też nie chodzi tylko o szybkość działania, ale o straszną konfliktowość Visty. Można z nią żyć, ale ja wolę bez.
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Stary 03.07.2008, 14:45
coś dla wielbicieli piłki kopanej od EA

serwis Valhalla napisał(a):
Wielbicieli pecetowej elektronicznej rozrywki powinna więc ucieszyć następująca wiadomość – na komputerach osobistych FIFA 09 będzie działała w oparciu o zupełnie nowy silnik odpowiadający chociażby za grafikę. Za tydzień napiszemy coś więcej na jego temat. Polski oddział Electronic Arts zaprosił nas na prezentację tej pozycji. Jest to więc krok mający potwierdzić między innymi tytuł naszego newsa. Wszystkie wersje gry będą się od siebie różniły w mniejszym bądź większym stopniu. Chodzi tu o FIFA 09 na Xboxa 360, Playstation 3, PS2, Nintedo Wii, pecety, Nintendo DS i Sony PSP.

Elektronicy nie powiedzieli jakie dokładnie cechy będą wyróżniać ten tytuł na poszczególnych platformach. Mówi się jednak między innymi o tym, że na Playstation 3 dzięki pojemności płyt Blu-ray będziemy mogli wybrać język, w którym opiszą mecz komentatorzy. Na Xboxie ten dodatek pobierzemy z usługi Live. O kolejnych różnicach między poszczególnymi wersjami napiszemy kiedy tylko usłyszymy coś ciekawego. Wyglądajcie naszych newsów i już teraz zerknijcie do naszej recenzji FIFA 08 oraz UEFA Euro 2008.
Odpowiedz cytując
Provident
Junior Member

Od: 06.2008

Stary 03.07.2008, 14:59
Maciejo napisał(a):Wyświetl post
coś dla wielbicieli piłki kopanej od EA
co rok tak jest
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Stary 03.07.2008, 15:06
mogę pokazać filmik, słabej jakości i na konsolę i w porównaniu z 08 z Xboxa a to co możemy obejrzeć w 09 to widać różnicę. tak więc tym razem to chyba nie tylko czcze gadanie.
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Stary 03.07.2008, 15:16
no właśnie, tym razem EA nie rzuca słów na wiatr.
FIFA09 na PC to next-gen..
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 03.07.2008, 15:30
DevilMayCry, malowanie pomysłowe ale powiedz mi jak Ty możesz w FORZY zapanować na Corvettą? Jeszcze na automatycznej skrzyni biegów to pół biedy ale po wyłączeniu kontroli trakcji oraz włączeniu manualnej skrzyni, to najmnocniejsza wersja u mnie pali gumę na pierwszym trzech biegach, a i jak się postarasz to na czwórcze przyczepność zerwie.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 03.07.2008, 15:35
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
no właśnie, tym razem EA nie rzuca słów na wiatr.
FIFA09 na PC to next-gen..
No może nareszcie będzie to jakoś wyglądało,byle by grafa była a'la z PES 08 + oryginalne składy i licencje+ grywalność PES i jest bajka naprawdę demko pewnie za jakies 2 miechy będzie
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.07.2008, 18:34
Lupo, jaką wziąłeś ligę? pewnie wybrałeś jakieś ligi grające systemem wiosna jesień, a wybrałeś zespół grający w lidze jesień wiosna. terminarz pojawi się w okolicach lipca zapewne.

Szczerze? PESy kompletnie mnie nie przekonują, gra mi się w nie gorzej, komentarz nawet w porównaniu ze szpakiem jest... żałosny, a grafiką może walczyć z fifą, ale sprzed 2 lat. A żeby Fifa cieszyła, wystarczy grać w co drugą, wtedy zmiany są widoczne już na pierwszy rzut oka

Obu gier na konsolach, bo tutaj moim zdaniem ostania fifa(a właściwie uefa) bije wszystkie gry.

Żałuje każdej złotówki wydanej na PESa
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 03.07.2008 o godz. 18:40.
.
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Stary 03.07.2008, 21:22
http://xboxsite.pl/News/Fifa-09-Pierwszy-gameplay.html

chyba tak będzie wyglądać 09 na X'a. jeśli ktoś miał styczność z poprzedniczkami na konsoli to widać różnicę premiera w październiku bodajże.
Odpowiedz cytując
wislak_olkusz
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.07.2008, 22:39
dajcie link do torrenta jakieś fajnego pokerka może być texas hold'em
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Stary 07.07.2008, 19:53
http://www.gry-online.pl/S055.asp?ID=109618

jak patrzę na tego screena, to się zaczynam zastanawiać czy to naprawde będzie next-gen.
o ile zawodnicy i trawa chociażby wyglądają bardzo dobrze, to kibice... n/c.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.07.2008, 19:55
Gra ktoś już w Age of Conan - Hyborian Adventures? jak wrażenia?
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 08.07.2008, 09:48
Dla grajacych w PRO Evolution Soccer: mam pytanie: po zremisowanym meczu sa rzuty karne i gdy juz ustawilem wszytskich wykonawcow trzeba dac opcje "wyjdz" tylko ze tj mozliwe tylko przez joystick, jednak ja takowego nie posiadam, a kiedy przypadkiejm naciskajac wszytskie klawisze udalo mi sie trafic na ten "wlasciwy" zeby wyjsc... wie ktos moze jak sie to robi? chodzi o to zeby rozpoczac rzuty karne... HELP

Odpowiedz cytując
PauL
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 08.07.2008, 11:23
Mam pytanie do grających w Heroes V. Jest możliwość gry dla dwóch w trybie offline ? Chodzi mi o coś takiego, co było w IV, gdy zmianę gracza wyznaczała tura.
Jeśli grał ktoś w dodatki, to też byłbym wdzięczny za jakąś rzetelną recenzję, bo te w necie, to chyba jakieś sponsorowane artykuliki, nie wierze, by pisać o grze w samych superlatywach, że nie ma żadnych wad...
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 08.07.2008, 11:43
PauL89 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie do grających w Heroes V. Jest możliwość gry dla dwóch w trybie offline ? Chodzi mi o coś takiego, co było w IV, gdy zmianę gracza wyznaczała tura.
Jeśli grał ktoś w dodatki, to też byłbym wdzięczny za jakąś rzetelną recenzję, bo te w necie, to chyba jakieś sponsorowane artykuliki, nie wierze, by pisać o grze w samych superlatywach, że nie ma żadnych wad...
Pewnie, że w Heroes 5 jest taka możliwość. Poszukaj w rodzajach rozgrywki.
A co do dodatków to niestety Ci nie pomogę.
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.07.2008, 11:54
PauL89 napisał(a):Wyświetl post
Od Heroes I zawsze byla taka opcja..
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.07.2008, 20:06
Zola napisał(a):Wyświetl post
Dla grajacych w PRO Evolution Soccer: mam pytanie: po zremisowanym meczu sa rzuty karne i gdy juz ustawilem wszytskich wykonawcow trzeba dac opcje "wyjdz" tylko ze tj mozliwe tylko przez joystick, jednak ja takowego nie posiadam, a kiedy przypadkiejm naciskajac wszytskie klawisze udalo mi sie trafic na ten "wlasciwy" zeby wyjsc... wie ktos moze jak sie to robi? chodzi o to zeby rozpoczac rzuty karne... HELP
jak juz ustawisz wszystkich strzelajacych w kolejnosci naciskasz na klawiaturze przycisk odpowiedzialny za podanie na dobieg domyslnie to W a potem naciskasz zwykle podanie domyslnie X na klawie
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.07.2008, 12:51
dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
jak juz ustawisz wszystkich strzelajacych w kolejnosci naciskasz na klawiaturze przycisk odpowiedzialny za podanie na dobieg domyslnie to W a potem naciskasz zwykle podanie domyslnie X na klawie
dzieki wielkie a jeszzce jak sie robi jakies triki/ zwody i jak sie loobuje bramkarza? (tez wszystko na klawiaturze)

Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.07.2008, 13:15
poleccie jakiś server do wowa 2.4.2 tbc
.
Odpowiedz cytując
Armia_Białej_Gwiazdy_NH
Banita

Od: 05.2007

Stary 09.07.2008, 14:13
polecicie jakiś serwer Nonsteam do CS 1.6 ?;] prośba :]
Odpowiedz cytując
nosu
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 09.07.2008, 15:39
takie pytanie

Po co jest PunkBuster czy jak tam to sie pisze chodzi mi w odniesieniu do Call of Duty 4

i jeszcze jedno

teraz brat zainsalował patcha 1.7 i jak gram to mnie wywala ten Punk praktycznie w 80% gier...
wierność
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów