|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Oczywiście czas jest cenny, ale z racji ze nie stoi w miejscu to szybko znowu sie spotkamy (o ile jednak ktos z w/w spadnie, w co jednak wątpię). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na brak odpowiednich emocji.
Z calym szecunkiem do pierwszoligowych rywali ale mecz z Odra Opole to nie to samo co mecz z Cracovia. Rywalizacja z Polonia Warszawa to nie to samo co mecz z Legia. Warszawscy moga nie chciec sie do tego przyznac ale i dla nich mecz z Wisla Krakow to innego kalibru przezycie niz mecz z Wisla Plock. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jak dla mnie to mogą spaść Legia razem z parchatymi ale taki scenariusz już jest mało realny.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
W esa masz od groma rywali ktore zrobia u nas sold-out, wywolaja emocje i nie sa Odra Opole, także nie martw sie tak o losy elki/craxy, obie na raz nie maja szans spaść. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Legia z Widzewem o utrzymanie? Ale się porobiło.
Niech wygra lepszy Ale spadek Legii się nie wydarzy. Byle to się nie zakończyło spadkiem jakiejś Korony czy Radomiaka. Niech leci jakaś większa "firma". Co prawda Śląsk pokazuje, że spokojnie można awansować rok po spadku, ale zawsze byłoby to ciekawe doświadczenie. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Radomiak z zakazem transferowym to klub-bankrut więc spuszczenie go do 1 ligi by pomogło e-klapie.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Niestety, ale te zakazy transferowe to tylko straszaki. Pójdzie jakiś przelew + jakaś ugoda i będzie po zakazie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja mam wrażenie, że większość kibiców C i L jakoś nie tęskniła za nami, i jeszcze podśmiewała się z naszych problemów. Jakiś mały czyściec i takie zderzenie z obecną 1 ligą by im nie zaszkodziło
![]() ![]()
Współwłaściciel, współsponsor
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
W sumie podoba mi się również i też ten powyższy wariant: zajmują miejsce spadkowe i sportowo spadają, ale oczywiście kombinacjami przy zielonym stoliku się utrzymują kosztem ziomali z Radomia, przy czym im bardziej niesprawiedliwe i ostentacyjne te machloje tym lepiej, bo spowodują powszechne oburzenie i ostracyzm - może jakiś ogólnopolski bojkocik? ;>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
|
Moim zdaniem, powinny polecieć somsiadka i ladacznica ze stolycy.....powód logistyczny, za mały stadion mamy na w/w przeciwników...ale nawet abstrahując od powodów, nie płakałbym hskby te dzięki spadły.....
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Uprzejmie przypominam że dzisiaj o 20:30 o spadek walczyć będą Legia z Widzewem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Let them fight.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obstawiamy ile będzie wałków sędziowskich?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oglądam ten mecz i tym ludziom potrzebna jest renta. Nawet w naszej chujowej formie rozkurvvilibyśmy jednych i drugich.
26 minut a jeszcze nie widziałem TRZECH (edit: w jednej akcji) porządnych progresywnych podań którejkolwiek drużyny. Nie wiem czy sędziowie coś tu będą mieli do mieszania. Ci ludzie mają problem żeby sensownie piłkę rozegrać.
Ostatnio edytowane przez As : 01.05.2026 o godz. 20:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Też na to patrzę i straszna nędza. I jedni i drudzy zasługują na spadek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Panowie, tak wygląda sporo meczów Ekstraklasy.
Obie drużyny schowane za podwójną gardą, czekanie na błąd rywala i SFG. Bo to po wrzutce z wolnego/rożnego można dziś spodziewać się największego zagrożenia. Dlatego fizycznie i Widzew i Legia by nas niestety zniszczyli ---> w przygotowaniu transferów pod Ekstraklasę mam nadzieję, że wzrost i gra w powietrzu są jednymi z kluczowych parametrów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pierwszy raz od 4 lat obejrzałem mecz ekstraklasy. Jestem po pierwszej połowie meczu Legia - Widzew.
Co za kirwa dramat. Niektórzy turkaj piszą jak to poziom ekstraklasy nie poszedł do góry, ..... muje dzikie węże, że od razu po awansie spadniemy. Ja mówię CHOOJA SPADNIEMY! Być może czołówka ekstraklasy jest lata świetlenie lepsza od Legi i Widzewa, być może ale od tych dwóch zbieranin jesteśmy w tym momencie w naszej kiepskiej formie o wiele lepsi. Przecież Rodado w pełni zdrowy będzie regularnie gwalcił analnie obrony ekstraklasowych drużyn. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kapustka przy Dudzie to jakiś amator.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Szanuj Dudę swego, bo możesz mieć gorszego
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie przesadzajmy, Kacper może zostać tam zmiażdżony fizycznie, dlatego gdy Kacper jest na 10 musi mieć przy sobie w drużynie jakiegoś silnego twardziela w stylu dawnego Sobola.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Kacper by roz....ił ten mecz. Która z tych drużyn by chłopaka miała to wygrałaby ten mecz. Żaden że środkowych pomocników Widzewa czy Legii nie ma podjazdu do Kacpra. Nie ten poziom. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No i eLka idzie na mistrza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
eLka ma 0,8% szansy na 5 miejsce ,które najprawdopodobniej da puchary
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Widzew spadek? W sumie ciekawie. Nawet bardzo.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzew:
Lechia u siebie wyjazd do Kielc Piast u siebie Wszystko w nogach , realne nawet 9pkt trzeba wygrać |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Realnie :
Arka jest już w 1lidze. ma wspaniały terminarz na pożegnanie ekstaklasy . Górnik ,Lech ,Raków+ Termalika 3pkt w tym meczu im dopisuję Radomiak: Lechia usiebie Kaufland - może spuści somsiadke Apotem rollecaster z walczącą o majstra Amica(86,3%szans na majstra ) i walczącym o mistrza Górnikiem(12% szans) jest jeszcze wiele ekip walczących o spadek ale zobaczymy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Trochę przykro że Legia psim swędem to wygrała.
Nie lekceważyłbym jednak na podstawie tego meczu poziomu Ekstraklasy. Obie drużyny zaczynały mecz z pełnymi pampersami, taka specyfika meczów o spadek. W normalnym meczu zmiażdżyliby naszych kurdupli w środku pola i nawalili nam bramek ze stałych fragmentów. Czyli to samo co robią nam w pierwszej lidze, tylko bardziej. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Dobrzycki odczuł wczoraj w 96. minucie meczu kłucie w klatce piersiowej, nie zmyślam.
A tak zupełnie serio, to wczorajszym meczem Legia raczej się utrzymała. 100% spadek BBT, 95% Arka, co do trzeciego spadkowicza - nie zdziwiłbym się zupełnie, gdyby przy stoliku został zdegradowany Radomiak ![]() ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|