|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Te same osoby odpowiedzialne za transfery nas zrzuily do I ligi to te same osoby osoby nie zrobai takich aby awnasowac. Trio mam nadzieje ze zajarzy to.
Na razie to musimy zaczac kompletowac sklad aby nie spac do II Co do trenera to jest problem bo jak zwolnic wujka. A jak pokazal to sie chlop nie nadaje |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie ma co sie zalamywac. Gornik tez szybko wrocil. Wisla dalej bedzie przyciagac. Bedziemy na pewno personalnir najsilniejsi w 1 lidze. Byleby to wuja udzwignal i robiny awans
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
W zasadzie ten spadek nie powinien boleć aż tak bardzo. Wisła Kraków była w ostatnich latach żałosnym klubem pod wieloma względami (jedynie kibicowsko ok). Trio, ściąganie beznadziejnych piłkarzy, absolutnie żenujące wypowiedzi po wpierrrrdolu w Poznaniu. No nie wiem czy jest ktoś bardziej żałosny od nas w tej lidze....
![]() :
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Wtedy nawet Kuba go nie zatrzyma |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Mówisz ze zapracował u nas ? Ja wiem ze jest gdzieś pod koniec listy osób odpowiedzialnych za spadek.. ale jednak wykręcić taka średnia punktowa - to tez sztuka. Swoją droga ciekawe jaka pensje na tle innych trenerów ma pan selekcjoner..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dobra, to już konkretnie: kogo odpalamy korzystając z jednomiesięcznej odprawy?
Dla mnie: Skvarka, Kliment, Hugi, Kuveljic, Ring. Kieszkowi, Manu, Fernandezowi, Hanouskowi i Saviciowi kończą się kontrakty. No i jeszcze Żukow. Czyli 11 chlopa aut. Rewolucja ale.chyba nie da.sie inaczej. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Fazlagić - a co z tym ogórem? Najlepiej byłoby go wyp***ć bo zarabia pewnie niemało - ale wtopiliśmy 0,5 mln EUR na niego... Czy ktoś go kupi? ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Jeśli się okaże, że piłkarze mają takie klauzule powpisywane w kontrakty, to będzie oznaczało, że nawet oni mają więcej oleju w głowie niż nasze TRIO
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie wydaje mi się, żeby były takie klauzule w kontraktach. Jeśli tak, to z tej kadry zostanie może 5 osób, z czego tylko jedna z pierwszego składu - Ondrasek.
Cóż, budowanie od nowa... ale skoro to temat do gdybania, to fajnie jakby bramkarze oraz podstawowi gracze z obrony (Frydrych, Colley, Hanusek, Gruszkowski), Poletanovic, Fernandez, Savic i Menu grali u nas dalej. Ale to w większości wypadków niemożliwe/bardzo mało prawdopodobne. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hanousek pozyczony, Savicowi sie konczy kontrakt wiec nie bedzie gral w I lidze, Poletanowic bedzie chcial odejsc.
Trzeba odchudzic kadre aby zmniejszyc koszty. I zmienic ludzi odpowiedzialnych za transfery bo spadniemy do II ligi |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Kiedyś standardowa klauzula w całym piłkarskim świecie, gdzie bardziej chodziło o korupcję niż spadek sportowy. Generalnie, klub spada kontrakt jest rozwiązany. Tak było np. we Włoszech po aferze korupcyjnej. Jak jest teraz nie wiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Odpaliłbym też atmosfericia Ondraska jak widać jego działania nie przyniosły efektu. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
2 razy się przeslizgnelismy tuż nad strefą spadkowa, więc z kolegą pełna zgoda - to nie może aż tak boleć. To nie jest przypadkowy spadek, to praca wielu lat, gdzie bardziej niż o realiach miało się w głowie historię swojej wielkości. Ciekawe ile osób powie dziś czy za tydzień " przepraszam, zawalilem, to moja wina". Niewiele to zmieni w kontekście spadku, ale niech chociaż pokaze że ludzie w klubie wiedzą że ryba psuje się od głowy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po co wybierac to co pasuje
weszlo zrobilo analize w kwietniu jak druzyny sobie radzily po spadku. Idealna dla nas ![]() https://weszlo.com/2022/04/18/ekstra...iza-statystyki Chyba najwazniejsze zdanie "Wychodzi na to, że szybki powrót do Ekstraklasy udał się 23% spadkowiczów." ![]() Na chwile obecna to sklad jaki nam zostanie to nam nie gwarantuje, ze utrzymamy sie w I lidze
Ostatnio edytowane przez bódyń : 15.05.2022 o godz. 08:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nawet jak wygramy dziś z Radomiakiem na Warte nie ide, nie ma sensu isc zeby jeszcze im poklaskac i dzięki za walkę? Za tak chujowy sezon? Oczywiście na 1 lige zamierzam chodzić na wszystko , i zobaczymy ilu z nich(pilkarzy) zostanie I sproboje się zrewanżować za ten cały rok smutku ,w....u i rozpaczy .choc Szczerze chciałbym żebyśmy dzisiaj w....... dostali i już nikt nie miał złudzeń, może wtedy trio się już weźmie od jutra do roboty bo tak to dalej widzę chyba się łudzą
Po vhuj już ktoś analizuje kto zostanie? Tego jeszcze nikt nie wie - zobaczymy. Jedyny plus ,że jutro wysyłam wypowiedzenie miesieczne c plus bo już mam na czas nieokreślony- to takie "na złość babci odmroze sobie uszy" ale co mi tam. Niech c plus troche też ma ,że straci trochę odbiorców jak nas nie będzie ![]()
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 15.05.2022 o godz. 08:46.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|