|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Cytat:
- Gula - Hyballa - Skowronek - Pasieczny - Bałaziński Ewentualnie wymień ile osób Wisła zatrudnia (nie będących piłkarzami) i ile z nich to rodzina Kuby. Bo przecież nie jesteś takim zjebem, żeby na podstawie DWÓCH osób zatrudnionych przez 3 lata, twierdzić że jedyna opcja u nas to zatrudnianie rodziny Błaszczykowskiego... Czekam na tą listę nazwisk. Jak przekroczysz liczbę znaków w poście, to wyślij go i napisz kolejnego. ![]() ![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cytat:
Niestety Kuba z Królewskim ich z bejzbolami pogonili... Trio to najgorsze co nas mogło spotkać... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Bardzo dobra wiadomosc. Zycze powodzenia i wszelkiej pomyslnosci nowemu trenerowi, sztabowi jak i calej druzynie
![]() ![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
10 znaków. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Uważam, że bardzo dobry wybór.
Obiektywnie trener Brzęczek może więcej stracić niż zyskać na przyjściu do nas. Po tym co prezentuje drużyna to widmo spadku jest ogromne... więc łatwo zapisać niechlubną kartę na swojej trenerskiej karierze. trener będzie bazował na tym co wypracował Gula... a przygotowanie fizyczne wygląda miernie. Krytykujecie trenera Brzęczka zamiast spojrzeć na niego obiektywnie. Według mnie jest to bardzo solidny trener! Miał przyzwoite wyniki w każdym miejscu gdzie pracował, zarówno w klubach jak i reprezentacji. Oczywiście nie podobał mi się styl gry reprezentacji Polski za Brzęczka... i sam go krytykowałem... Ale spojrzy prawdzie w oczy... Brzęczek zrealizował wszystkie zadania jakie mu postawiono.... Styl był jak był... ale punktował i nie zaliczał takich wpadek jak Sousa... Może i styl Sousy był efektowniejszy (Hiszpania i Anglia) ale to Sousa przegrał ze Słowacją i Węgrami... Patrzmy obiektywnie i przez ten pryzmat Brzęczek to bardzo dobry wybór. Oby mu się udało bo czeka go ciężkie zadanie! Powodzenia trenerze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Popytaj, choćby zarząd Socios.
Nie jestem i nigdy nie bylem upoważniony przez tą osobę, żeby o tym mówić. Propozycja padła, jak o Trio jeszcze nikt nie słyszał. ![]()
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Vanna Ly mordo tylko podupadł na zdrowiu. No w sumie to miał zawał
![]()
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Zarząd Socios jest upoważniony do pisania na ten temat? Czy to takie wiem, ale nie powiem?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Problem polega na tym, że do takiego grania jak Warta czy Stal potrzeba piłkarzy o konkretnych cechach. Nie sprowadzaliśmy takich. Oni nie muszą być wirtuozami, ani kosztować kokosów. I oczywiście Gula próbował grać defensywnie, raz z niezłym skutkiem w meczu z Górnikiem, raz z fatalnym w spotkaniu ze Śląskiem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Była to tak potężna grupa, że nawet po 3 latach nie można podać nazwisk tych osób!
Putin? Bill Gates? Kurde, szkoda, że cię nie upoważnili TS FANATIC! ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Do porozumienia nie doszło, bo pewne osoby traktowały sprawę zbyt ambicjonalnie. I żeby było jasne, jestem daleko od ślepego krytykowania klanu B. , jednakże po 3 latach mamy prawo patrzeć na działalność spółki w sposób krytyczny i pozbawiony różowych okularów. Na farmazonie o uratowaniu klubu i wiecznyh długach nie da się jechać po wieki wieków. Przykład z Częstochowy daje po prostu do myślenia. Nikt tam nigdy za klanem B. nie tęsknił. Uważam, że zaczyna się robić zbyt "rodzinnie", a to może w przyszłości powodować pewne "niedogodności". Odnoszę wrażenie, że JB jest osobą, która jak się uprze, musi postawić na swoim, a czasem, jak choćby w czasie Euro 2012 wychodzi z niego pewnego rodzaju małostkowość. Obym się mylił, ale nie zmierza to wszystko w dobrą stronę. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Konrad, daj spokój, po dacie rejestracji na forum nie wygladasz na pryszczatego nastolatka, więc zachowaj trochę powagi we wpisach,ok?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Myśle, że mają wiedzę na ten temat, tym bardziej, że nie byla to anonimowa osoba w kręgach wiślackich. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
To nawet nie jest temat do tego typu wysrywów, a teksty na poziomie "zapytajcie Zarządu"... Nikt nikogo nie będzie o nic pytał, nie masz nic do powiedzenia to najlepiej się nie ośmieszaj. Przypominam - to jest temat o naszym nowym trenerze i jego asystencie oraz o ich próbie utrzymania Wisły w ekstraklasie (oby udanej).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.02.2022 o godz. 17:54.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli pewnie jakaś legenda. Tak myślałem, dzięki.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Tyle razy byliśmy w głębokiej *****, jest światło, pojawiło się.
Będzie ok. Ciekawe czy ktoś do nas przyjdzie, J.B. na pewno ma kogoś na oku. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Ludzie (gazety, dziennikarze) przewidzieli co będzie i tak jest. Najpierw brat, teraz wujek. Jak w bistro w kamperze przy drodze szybkiego ruchu Ale rozumiem, nie ma w tym kraju specjalistów, dlatego prezesem został jego brat, a trenerem wujek. Do tego trenera mamy na 1,5 roku. Pół roku bo ma dograć sezon, a potem... jak się utrzyma kontrakt z automatu przedłużony. jak się nie utrzyma to też może zostać no bo jaki klub z 1 ligi może pozwolić sobie na takiego trenera, dobrze że jest wujkiem właściciela bo inaczej dostalibyśmy jakiegoś dziada, a tak mamy byłego trenera reprezentacji. Konrad - nie liczy się ilość, a stanowiska. Obsadza się rodziną najważniejsze stanowiska, które są kluczowe dla klubu, gdzie przez złe decyzje skutki mogą być tragiczne. Teraz przy decyzjach trzeba walczyć również z emocjami rodzinnymi. To tak samo jak weźmiesz do swojej firmy żonę, nigdy nie będziesz jej traktował tak samo jak Kasie, którą zatrudniałeś z ogłoszenia. Kuba ma jednego brata? Jest jeszcze jakaś siostra? Dobra kuzynka, ktoś jeszcze? Bo jak tak na bank będziemy mieli ich w Wiśle. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ja też mogę zalogować się na forum Legii (na przykład), podać że jestem jej kibicem - oczywiście pochodzącym z Warszawy. Mogę nawet stworzyć jakąś fajną ksywę ..np "CWKS for life", a potem pisać strolowane teksty, siać dezinformacje, podjudzać, atakować piłkarzy (oczywiście jako "kibic" w dobrej jedynie wierze) i robić syf..
Nie wiem kto tu jest kim, nie będę wskazywał personalnie, ale weźcie pod uwagę że NA TYM FORUM PISZĄ I CZYTAJĄ JE NIE TYLKO KIBICE WISŁY |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
https://www.astar.czest.pl/10218-daw..._z_rakowa.html
tradycje rodzinne to w każdym razie żadna nowość ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
- tych co kilka tygodni wczesniej sie wystraszyli i nie weszli - Vanna Ly Moze wielki powrot Meresinskiego? Skoro masz jakas tajemna wiedze to podziel sie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zachowajmy pewien poziom dyskusji. Nie zwracałem sie do czaro, żeby pytał zarząd czy takowa sytuacja miała miejsce, tylko odpowiedzialam mu na pytanie czy zarząd może udzielić mu takiej informacji, skąd bowiem mam wiedzieć czy Zarzad Socios może, czy te nie może o tym mowić. Jeżeli Zarząd wie, i może o tym fakcie wspominać, to pewnie wspomni, jeżeli nie, to nie. W czym problem? I w pewnym sensie jest to miejsce na taką dyskusję, wszak większość z nas obawia się właśnie faktu, że w razie niepowodzenia całej misji, powiązania rodzinne mogą stanowić problem w podejmowaniu rajonalnych decyzji zarowno biznesowych, jak i personalnych. Tyle z mojej strony, miłego wieczoru życzę. ![]()
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
![]() I tak Kuba dorzuca bratu kolejne zadania. Gdy dzwoni do niego przyjaciel, który utknął w Paryżu, Kuba wysyła w 600-kilometrową podróż z Dortmundu brata. . . . ![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
TS FANATIC gówno prawda, nie było kompletnie nikogo, Kwiecień po przejrzeniu papierów stwierdził, że długów jest za dużo i w to nie wchodzi (gdzieś ktoś pisał, że ew. chciałby mieć decydujący wpływ na decyzje w Wiśle), poza nimi był ten oszust Meresiński i tych dwóch pajaców z parasolką z drużyny A. Ty i nero jesteście albo ludźmi podszywającymi się pod kibiców Wisły, albo należycie do grupy tych złodziei, którzy wcześniej okradali nasz klub!
Tertium non datur! Siejecie tylko ferment posługując się nieprawdą! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie jesteś wart czasu który już poświęciłem Ci na odpowiedź. Napiszę prosto: konkrety albo spierdalaj. Brzydko odpisałem? Na nic więcej nie zasługujesz. Chcesz być traktowany poważnie to przedstaw dowody.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.02.2022 o godz. 18:17.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
Obecny prezes uczy się zarządzania, obecny właściciel uczy się wszystkiego. Wiadomo, każdy się kiedyś uczył, trafiło akurat, że uczą się u nas. Chociaż trener potrafi robić to do czego go zatrudnili. Aaa zapomniałem, jest jeszcze Głowacki, on też się uczy. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Ja wole ludzi ktorzy sie ucza niz zlodzieji. Tyle. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja to nie wiem co wy macie z tymi powiązaniami rodzinnymi. Ok może Dawid jest tu tylko że wzglądu na to że jest bratem Kuby, ale co do Brzeczka to przecież nie wziął kogoś bez kompetencji, trenera który do tej pory prowadził tylko 3 czy 4 ligowe kluby. Wziął trenera który całkiem nieźle poradził sobie w ekstraklasie i z powodzeniem prowadził kadrę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Trzeba patrzeć realnie a nie życzeniowo. Czy myślicie, że była kolejka do trenowania Wisły? Jakoś mi się nie wydaje. W tym "związku" na dzień dzisiejszy Brzęczek ma więcej do stracenia niż Wisła. Nie byłem jego fanem ale na dzień dzisiejszy lepszej opcji nie widzę. A pieprzenie o nepotyzmie.... Ludzie- Brzęczek za pracę z kadrą zgarnął tyle że pieniądze raczej nie są jego podstawowym problemem ))
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
@ZarządSocios domagamy się wyjaśnień
![]()
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD