|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Iwan sie dzis wypowiadal w weszlo.fm na czym, mniej wiecej, ma polegac jego praca.
Bedzie mial biureczko, telewizor, dostep do wszystkich pakietow telewizyjnych, ktore transmituja 1 i 2 lige i bedzie pierwszym etapem, "wypatrywania" perelek. Czyli on nie bedzie jezdzil po stadionach obserwowac, ale bedzie sugerowal albo podpowiadal, kogo warto, na podstawie tych jego "telewizyjnych obserwacji", zaczac monitorowac. W sumie, nie jest to glupie ![]() ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
a co jest zlego w wypowiedzi kolegi rafalek?
poza tym, ze wizerunkowo mega dobre posuniecie, to taka forma półemerytury dla takiej persony jak Pan Iwan to bardzo dobry pomysł. Nie zbiedniejemy od tego, a sama jego obecność w klubie to tylko dobry sygnał, dodatkowo śmiem twierdzić, że "na oko" będzie w stanie pomóc w ocenie zawodników - nie jako kluczowa opinia, ale jako inne spojrzenie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Jechałem kiedyś stopem w Gruzji, a dokładnie w górach w Swanetii. No i zatrzymał mi się ciężarówką z jakimś żwirem jakiś stary Swan, roześmiany, że sporym rozbieżnym zezem, jedna ręką na kierownicy w drugiej pół browara (przysięgam, nic nie ubarwione). Obsralem się i nie wsiadłem. Wieczorem przy browarze w knajpie opowiedzialem to miejscowym. No i oburzyli się i powiedzieli, że Swan nawet jak najebany, to będzie po tych jego serpentynach jeździł lepiej niż ludzie z nizin, a najlepszy dowód, że dożył tego wieku. No i głupio mi się zrobiło bardzo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Morał jest taki, że chociaż wiem, że się mógł wtarabanić.w pierwsze lepsze drzewo, świadomość tego, że wyglądał na jakieś.40+, pracował jako celnik i mimo wszystko dożył tego wieku, a dodatkowo fakt,.że na tej trasie jechało tego dnia mało aut, przemogła chęć łapania czegokolwiek innego po kilku kilometrach. Powód: słowa
Ostatnio edytowane przez dziki : 10.02.2021 o godz. 10:07.
![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Jak widac sa jeszcze na tym swiecie regiony swiata, gdzie ludzie sie prawdziwie wolni
A powaznie. Kazdy kto drwi z roli Iwana nie ma pojecia o czym pisze. To jest skarbnica wiedzy o pilce, wprawne oko obserwatora, ktory szybko potrafi oddzielic ziarno od plew. Nawwet jesli ma to byc biurkowa praca, to juz zrobi pierwsza selekcje i skauci jezdzacy na mecze nie beda marnowac czasu na ogladanie zawodnikow nie bedacych wystarczajacy arakcyjni dla nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
A jak będzie szukał kierowcy to będzie jeździł na mecze z Kapka (skautem Lechii).
Tak poważnie to dobrze że Wisła znalazła mu zajęcie. Powinno być dla takich zawodników miejsce na stare lata w klubie, tym bardziej że nie będzie to tylko funkcja na papierze, ale sądzę że sprawne oko przyda się w dziale. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Szanujmy swoje legendy bo co raz mniej nam ich zostaje, a na horyzoncie nie widać następców.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Do Niepołomic jest blisko, więc jak będzie chciał się przejechać to będzie miał gdzie.
Dziś to największym problemem jest covid, a nie wyjazd na mecz ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ktos wie czym Brozek sie zajmuje poza gra w oldbojach? Wydaje mi sie ze w akademii bylby bardzo pozyteczny.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Bardzo dobra decyzja z zatrudnieniem Andrzeja Iwana. Klub wyciąga rękę do legendy klubu pokazując tym samym, że R22 to wielka rodzina.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 10.02.2021 o godz. 20:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ma swoją firmę transportową.
![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Sam Iwan tak powiedział, że na tym będzie polegała jego praca, więc o się do mnie dosrałeś człowieku? Jestem zachwycony tym, że Ajwen wraca tam gdzie jego miejsce, i że będzie pomagał nam wypatrywać utalentowane diamenciki w niższych ligach. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A konczac off topic, chyba jestesmy swiadkami powolnej przeprowadzki Kuby z boiska w "gabinety". Musimy sie zaczac przyzwyczajac do tego, ze na murawie bedziemy go ogladac coraz rzadziej. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
- Robimy wszystko, żeby dokończyć sezon. Pensje za grudzień zostały zapłacone w tym tygodniu. Pieniądze na to oraz na najbliższe mecze do końca miesiąca pożyczył pan Tomasz Jażdżyński - mówi krótko.
sekcja koszykówki.. nie wiem czy było. sponsor od Jażdzyńskiego domaga się 250 tys odszkodowania za zniesławienie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Zabrakło pieniędzy. Wisła Kraków znów znalazła się w trudnej sytuacji finansowej. Jakub Błaszczykowski, wraz z pozostałymi współwłaścicielami klubu, musiał ponownie udzielić klubowi pożyczki. Tym razem wspólnie pożyczyli klubowi trzy miliony złotych.
https://sport.tvp.pl/53172237/jakub-...akow-pieniadze Pytanie co dalej, wiecznie nie będzie przecież pożyczał...
Ostatnio edytowane przez Cycu : 07.04.2021 o godz. 10:31.
![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Miga vel zmiety nawet nie rozumie tego sprawozdania, a pozniej sie glupio tlumaczy na tt jak ktos mu cokolwiek wypomni. Ten artykul to czyste kocopoly.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Może oni po prostu reperowali budżet klubu u buka w miniony poniedziałek xd
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Gdyby ktoś chciał się zapoznać poniżej daję link do sprawozdania finansowego za rok 2020 i lata poprzednie:
https://wisla.krakow.pl/page?slug=ak...i-sprawozdania Wywiad z wiceprezesem m.in o sprawozdaniu, ale nie tylko: https://weszlo.com/2021/04/08/zatrud...a-podsylac-cv/
Ostatnio edytowane przez Cycu : 08.04.2021 o godz. 21:19.
![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://twitter.com/jarokrolewski/st...47677818208256
Jeżeli to na serio, to albo mylę się co do Błaszczykowskiego/-kich, albo mają tam sporą różnicę zdań co do wizji klubu. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim założeniem jest to, że Kuba nie będzie chciał Wisły odpersonalizować. Nie zgodzi się na obsadzenie stanowisk ludźmi, których może na chłodno rozliczać. On i bliscy będą klubem zarządzać.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
3 kolejki do końca a my musimy drzeć o utrzymanie. Walczą z nami PBB z trenerem który ostatnio trenował kilka lat temu bez większych sukcesów i stal która trenuje chłop z epoki smudy. Dramat, dramat i jeszcze raz dramat. Widać ze pomysł składania zespołu bez jakiegokolwiek pionu sportowego był fatalny. Ani nie udało się zaoszczędzić (beqiraj, medved, i inne wynalazki) ani ściągnąć nikogo wartościowego. No ale jeśli dla niektórych najważniejsze było pozbycie się Obidzinskiego (który pierwszy przejrzał starego bukse) to gratuluje. Udało się. Skutek tego taki ze z trenerem Hyballa i koszulkami z gegenpressingiem będziemy walczyć do ostatniej kolejki bez formy i z najgorszym terminarzem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|