|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
No niestety, wygląda na to, że ten portal to już przeszłość. Szkoda, mam wielki sentyment.
Generalnie funkcjonuje tylko forum, a właściwie to SB oraz kilka wątków dotyczących piłki. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Dziwie się trochę adminom. Przy dobrej reorganizacji treści, to wciąż najpewniej niezły ruch i można by spokojnie coś na tym dorobić.
![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Niestety konkurencja, nowa gimbo-moda wyżarła tradycyjne fora i tego typu strony. Teraz wszystko na FB i tłiterze jest komentowane :] Forma motoryzacyjne też kuleją - wszystko przez GRUPY na FB.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Może wislakrakow.com mogłaby się połączyć z wislaportal, tam jest strona stale uaktualniana.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wystarczyłoby połączyć stronę z mediami społecznościowymi, ogarnąć treść [są automaty do tego], postawić na czysto społecznościowy wymiar tej witryny. Połączyć to z HistoriaWisly i zrobić to z pompą. Przejmujesz wtedy naprawdę duży potencjał ruchu, a i dla nas to wygodniejsze niż SB i forum w tej przestarzałej wersji.
Ale do tego trzeba chęci i czasu. ![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ktoś, coś wie o jakim ważnym spotkaniu dla Wisły dzisiaj pisał Stanowski na TT?
EDIT: Podobno Andrzej Iwan - wraca do Wisły -ma się zajmować scoutingiem.
Ostatnio edytowane przez Savik : 08.02.2021 o godz. 12:26.
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Tym spotkaniu o zatrudnieniu Andrzeja Iwana?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jak to się ma do jego działalności w Wieczystej? Nie był tam dyrektorem sportowym?
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W Hejt Parku mówił, że jest w kontakcie z Kwietniem, ale z powodów zdrowotnych nie pełni w tej chwili w Wieczystej oficjalnej funkcji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
szkoda mi bylo wczoraj czasu na L+E , mówił coś ciekawego Adam Buksa (junior) w temacie wiadomym ?
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
gdzieś mi mignęło, że adam mówił, że rozumie olka, bo jego Wisła też tak potraktowała
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Mówił dyplomatycznie, że rozumie brata, bo się nie rozwinął od sierpnia a uściślając: NIE ZŁAPAŁ FORMY, GDYŻ NA DZIEŃ DZISIEJSZY JEST W SŁABEJ DYSPOZYCJI
Czyli Wisła jest winna temu, że nie ma formy :/ |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mi utkwiło, że to w sumie normalne, że piłkarz nie przedłuża kontraktu z klubem. Chyba, że mi się przesłyszało ale nie sądzę.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dokładnie.Mówił że to nic nadzwyczajnego że piłkarz nie przedłuża kontraktu z klubem.Hooy z tym że klub mu poświęcił kilka lat treningu w końcu jak mówi stary Olek Wiśle nie jest nic winien.Cała rodzinka widać jebnięta.Adam junior ma też tego samego agenta co Olek.Ponoć podpisali z nim umowę w podobnym czasie.Niech ta rodzinka trzyma się jak najdalej od Wisły bo w ogóle się z nią nie utożsamia....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Jaki scouting, już widzę jak stary, zniszczony chłop gania z meczu na mecz żeby kogoś wyłowić... AI niestety zniszczył się maksymalnie, niech żyje długo i szczęśliwie w spokoju. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Z Iwanem to może być całkiem dobry ruch bo z tego co się orientuje on mocno się interesuje I liga wiec może właśnie dlatego chcą go jako skauta. Czasem można trafić dobrego mlokosa.
Wiec pewnie to będzie jego zadaniem wyłapywać młodych z poziomu 1-2 ligi. Ale trzeba przyznać ciekawy ruch wislacka legenda znajduje zatrudnienie w swoim klubie. Brawo zarząd ale czy to się sprawdzi to się okaże. Po owocach ocenimy jego prace ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Iwanowi zwyczajnie ( albo właśnie niezwyczajnie bo nie jest to standard) próbują kolejny raz pomóc. Nie wierzę w sportowy sens tego ruchu ale jestem pewny tego , że zwyczajnie po ludzku to jest zajebiste. Właśnie dlatego Wisła to coś więcej i dlatego tylu byłych piłkarzy identyfikuje się z klubem! To jest to COŚ co my mamy w odróżnieniu od większości.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 08.02.2021 o godz. 19:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Panowie, jakie owoce. Nie liczcie na to. Po prostu Zarząd wyciąga rękę do człowieka, zasłużonego dla klubu, będącego na życiowym zakręcie. Tylko tyle i aż tyle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
a może to prztyczek w nos ex-rywalowi do przejęcia SA i prestiżowe podebranie mu pracownika ?
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Nieee raczej nie jest to pstryczek. Sam Jażdżyński w wywiadzie dziękował Kwietniowi, że kolejny raz odroczył nam spłatę pożyczki. Więc raczej relacje są ok.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Iwan dlugo komentowal mecze 1 ligi na Polsacie i pamietam ze jak go sluchalem na to mial rozeznanie dobre ,kto tam ,co i jak.Takze 1 lige zna dobrze.Moze pod tym katem go biora.Pozatym to Legenda klubu i zawsze powinno sie miejsce dla niego znalesc w klubie.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Długo terminowo takie budowanie marki się sprawdza. Jak jakiś młody będzie miał dylemat gdzie iść to będzie to zawsze argument, że klub o swoich nie zapomina.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ten ruch pod każdym względem mi się podoba. Po pierwsze, trzeba pomóc osobie, która dla tego klubu zrobiła więcej niż my wszyscy na tym forum razem wzięci. Wisła to więcej niż klub i tak powinniśmy funkcjonować. Iwan ma problemy o których wie każdy, czy jego życie się zmieni? Czy zacznie na nowo żyć, stanie na nogi? Nie wiem. Mam nadzieje, że nie będzie to tylko dopływ gotówki, który ucieszy jego demona siedzącego mu ciągle na barku. Po drugie, Iwan ma nosa do piłkarzy, dobrze odnajduje się w realiach I ligowych od lat, ma też swoje kontakty tu i tam w wielu klubach na różnych szczeblach.
![]()
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 09.02.2021 o godz. 02:06.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Kazda osoba z przeszloscia Wislacka, ktora ma ten klub w sercu powinna znalezc swoja role w klubie, bo tak sie buduje wielkie projekty, w ktorych nie piniondz jest najwazniejszy o czym mowil np Badia.
Chyba o tym nie bylo tutaj, ale Balasinski pozwal seniora Bukse za znieslawienie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Też tak uważam. Robimy to dla wizerunku, nikt nie liczy, że Iwan kogokolwiek wypatrzy, ale z szacunku do człowieka pewnie powierzą mu obowiązki.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Online |
|
|
No to teraz Kapka
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeba w tym momencie zwrócić uwagę na to, w jaki sposób trio (a w głównej mierze T.Jażdżyński) traktują historię Wisły. Dla nich to sprawa fundamentalna, bez której nie ma mowy o budowie wielkiego klubu.
Osobiście nie liczę ze strony Pana Andrzeja na wielką pomoc, bo I liga jest bardzo dobrze monitorowana przez kluby ekstraklasowe, natomiast jest to taki pozytywny, ludzki gest w stronę człowieka, który ma Wisłę w sercu. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ech, jakie to beznadziejnie protekcjonalne.. A co niby macie na poparcie swojej tezy? Dlaczego uważacie, że Iwan, czyli czterokrotny mistrz Polski, medalista MŚ w piłce kopanej nie nadaje się do wykonywania roli SKAUTA w Wiśle, czyli pracy bazującej własnie na tym, co robił przez całe swoje życie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Dlatego ze sam mowil ze 'zdrowie' nie pozwala mu na stałą pracę w Wieczystej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
czaro: obalam tezę, że "nikt" - ja wierzę!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|