The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2016, 11:02
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
O tak. Chodźmy na meczi wrzućmy kase do utargu jakiemuś frajerowi, który podjedzie leasingowanym Lamborghini ,zgarnie utarg i odjedzie...
A ch*uj mnie interesuje na co on zgarnie. Wy tylko poteaficie narzekac i odpuszczac... banda pip i lesczy. Wypier.... z C i zewsząd. Wisla to ma byc armia a nie banda ciptokow ktorzy panikuja ze ich 30 zl moze zostac sporzytkowane niezgodbie z przeznaczebiem. Jeb* takich "kibicow"
Tylko Wisła!
Franeklowcabramek
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 12.08.2016, 11:05
I Franz się "angażuje" nawet w odzyskanie Wisły, ale jaja
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...owa_16196.html
whitestar1990
Member

Od: 08.2015

Stary 12.08.2016, 11:08
Franeklowcabramek napisał(a):Wyświetl post
I Franz się "angażuje" nawet w odzyskanie Wisły, ale jaja
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...owa_16196.html
Dyrektorem sportowym chciałby być.
seta
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 12.08.2016, 11:09
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Nie utrudniaj sobie życia kolego

1.

2.

Możesz nawet dziesięć postów cytować.
Po napisaniu odpowiedzi, odznaczasz powyższe posty i jest git.
(Jak nie odznaczysz, to będę się pojawiać w polu ''odpowiedzi'' jak zacytujesz jakiś post.
Dzięki kolega @whitestar1990 już mi to polecił.
Ale nie wiedziałem że muszę odznaczyć, tak że dzięki jeszcze raz.
Lepiej siedizeć cicho i wyglądać na idiotę, niż powiedzieć jedno słowo i rozwiać wszelkie wątpliwości.

JacekFan
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 12.08.2016, 11:21
Oby jak najszybciej sie to wszytko wyjasniło
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.08.2016, 11:23
wester napisał(a):Wyświetl post
To wszystko brzmi oraz wygląda tak nie wiarygodne, że sam nie wiem już w co mam wierzyć.
Najprawdopodobniej w to że celebryta JM którego osoba do tej pory znajdowała się w kręgu zainteresowań Pań i Pudelka, kupnem klubu zwrócił uwagę na siebie tej części społeczeństwa która interesuje się głownie tym jakie ktoś ma CV,jaki ma majątek, skąd ten majątek pochodzi oraz jakie miał i ma obecnie źródła dochodów, a nie tym z kim sypia i jak wygląda. Tym samym JM wystawił na widok publiczny historię swojego biznesu, swoje kontakty z wymiarem sprawiedliwości oraz przy okazji wciągnął w to swoich 'przyjaciół' którzy jak najszybciej próbują odciąć łącząca ich linę.

Wszystko wskazuje na to że siła marki Wisły go położy - nie jestem z branzy ale wydaje mi się że nawet fajna pracę magisterską/doktorską mozna o tym co się obecnie dzieje napisać i pewnie niejedna powstanie.

Bardzo dobry art.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 12.08.2016 o godz. 11:26.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 12.08.2016, 11:24
regan napisał(a):Wyświetl post
A ch*uj mnie interesuje na co on zgarnie. Wy tylko poteaficie narzekac i odpuszczac... banda pip i lesczy. Wypier.... z C i zewsząd. Wisla to ma byc armia a nie banda ciptokow ktorzy panikuja ze ich 30 zl moze zostac sporzytkowane niezgodbie z przeznaczebiem. Jeb* takich "kibicow"
Z C to się 2 sezony temu wypisałem z poŻytkiem dla siebie.
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 12.08.2016, 11:30
Markus napisał(a):Wyświetl post
Podpowiem Wolfy - LucjuszWielki ma taki problem, że musi jakoś odreagować i zaistnieć, a nie ma nic wartościowego do powiedzenia. Tylko bełkot. Niestety przez głupotę tego typu kibiców Wisła Cupiała nigdy nie mogła w pełni rozkwitnąć (vide nóż w głowę D.Baggio).

Pozdrawiam.
Markusku kochany przypomnę to co pisałem 10 lat temu: NIE MASZ POJĘCIA O PROWADZENIU WARZYWNIAKA A CUPIAŁA POUCZAŁEŚ PRZEZ NET JAKIE MA RUCHY WYKONYWAĆ!

Właśnie min. przez takie osoby jak ty i kot Cupiałowi się odechciało inwestować," kibice" rozpieszczeni do granic możliwości, krytykujący co drugi ruch z ukrycia i siedzący przed TV w domu, zamiast iść na mecz i wspomóc budżet. Przez takie gnioty dzieje się jak teraz.

Jesteś osobą, która cały czas pluła, ujadała, robiła zamęt, psuła atmosferę i krytykowała, osobą niegodną podania ręki.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 12.08.2016 o godz. 11:35.

Raf 66
Member

Od: 04.2006

Stary 12.08.2016, 11:35
...z tego co wiem, nikt gości od kilku dni nie widział na oczy.
To, co wiemy, chyba rzeczywiście wierzchołek góry lodowej.
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 12.08.2016, 11:41
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Z C to się 2 sezony temu wypisałem z poŻytkiem dla siebie.
To wypisz sie jeszcze z tego forum, bedzie z pozytkiem dla ciebie i innych. Jeba*c roszczeniowcow. TYLKO WISLA!
Tylko Wisła!
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 12.08.2016, 11:41
Skoro juz Franz sie wypowiada to znaczy, ze cos jest na rzeczy
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 12.08.2016, 11:51
Jesli Mereś rzeczywiscie przytulił 4 banki od TF, to robi się ciekawie ...
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 12.08.2016, 11:54
Szkoda tylko, że dzięki temu kabaretowi nikt już do nas w tej rundzie nie przyjdzie. Chyba nie sądzicie, że JM załatwia jakieś wzmocnienia/uzupełnienia? Nawet jeśli Cupiał wróci (w co wątpię) to będziemy się bujać z Mójtą i Zacharą...

pete29
Member

Od: 11.2005

Stary 12.08.2016, 11:55
Fugiel napisał(a):Wyświetl post
Jesli Mereś rzeczywiscie przytulił 4 banki od TF, to robi się ciekawie ...
to jest ściema , ściema , sciema

sprzedajesz facetowi niewiadomo skąd za 1 milion , firmę która ma na koncie 4 miliony.

Jak ma się ta informacja do tego , że niektórzy pracownicy nie dostali pensji od czerwca.
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.08.2016, 12:01
whitestar1990 napisał(a):Wyświetl post
Tak jak nie można być prezesem będąc karanym tak nie można być dyrektorem sportowym nie potrafiąc czytać.
Swoją drogą to rzeczywiście ciekawe to zaangażowanie Smudy. Podobno z Citko ma dobre relacje.
Eppur si muove!
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 12.08.2016, 12:03
Cóż ,prawie dwie dekady rządów Cupiała , sukcesów , zwycięstw , dumy i pychy. Wychowało nam się pokolenie roszczeniowców sukcesów , oburzonych że jak to nie wygrywamy u siebie po 3-0 z jakimiś Podbeskidziami czy Piastami? Jak to nie płacimy piłkarzom i przegrywamy w sądach, jak to wychowankowie od 6 latka nagle spieprzają hurtowo gdzie się tylko da ? Nic nie jest dane na wieki. Łatwo jest liczyć i wydawać cudze pieniądze. Nie ma się co oszukiwać że będzie lepiej. Co możemy zrobić? niewiele. Na początek trzeba chodzić na Wisłę. Jest publika, jest medialność, jest szansa na zainteresowanie mediów i sponsorów. Innej drogi nie ma.
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.08.2016, 12:06
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Cóż ,prawie dwie dekady rządów Cupiała , sukcesów , zwycięstw , dumy i pychy. Wychowało nam się pokolenie roszczeniowców sukcesów , oburzonych że jak to nie wygrywamy u siebie po 3-0 z jakimiś Podbeskidziami czy Piastami? Jak to nie płacimy piłkarzom i przegrywamy w sądach, jak to wychowankowie od 6 latka nagle spieprzają hurtowo gdzie się tylko da ? Nic nie jest dane na wieki. Łatwo jest liczyć i wydawać cudze pieniądze. Nie ma się co oszukiwać że będzie lepiej. Co możemy zrobić? niewiele. Na początek trzeba chodzić na Wisłę. Jest publika, jest medialność, jest szansa na zainteresowanie mediów i sponsorów. Innej drogi nie ma.
Raczysz sobie ironizować czy na serio to napisałeś?
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 12.08.2016, 12:08
yarow napisał(a):Wyświetl post

Komentarz, User(ka) ~Warszawianka~:

"~Warszawianka~

Napisano 17 maj 2016 - 12:33:49
Meresinski warszawski drobny oszust wyłudzacz i nałogowy kłamca kłamiący na okrągło do tego stopnia ze po chwili nie pamięta co kłamie. Mieszkający na stancjach w warszawi jeżdżący samochodami w leasingu za który nie płaci jednym słowem wszystko na pokaz, bardzo wyszczekany ale jak na niego warkniesz płacze jak mała dziewczynka, pusty w ryj wszystko co ma to na sobie, zazwyczaj kreci sie przy ludziach od których moze cos wyciągnąć, popytajcie co jego byle dziewczyny o nim mysla"

Za:
http://forum.echodnia.eu/korona-kiel...4#entry3245527
Nie chcąc byc zlosliwym to chyba pisała jedna z jego byłych dziewczyn
; dd
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 12.08.2016, 12:10
whitestar1990 napisał(a):Wyświetl post
Poczuł, że od JM żadnej kasy z Wisły nie dostanie to popielgrzymował do Myślenic...
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Franeklowcabramek
Senior Member

Stary 12.08.2016, 12:19
Ja powiem tak, życzę wszystkiego najlepszego nowemu właścicielowi i dyrektorowi sportowemu aby rozwiązali swoje problemy i w końcu zaprezentowali się szerszej publiczności wraz ze swoimi planami na klub. Rozdział pod tytułem Telefonika/B.Cupiał właścicielem Wisły Kraków powinien być raz na zawsze zamknięty. Oczywiście bardzo trzeba podziękować za te 18-19 lat podczas, których klub sięgał po mistrzostwa Polski i grał w Europie ale ten czas musiał nadejść by klub i Pan Cupiał odeszli każdy w swoją stronę.
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 12.08.2016, 12:25
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
[...] Moja prywatna wersja, podkreślam, tylko moja i tylko prywatna - zakręcił się obok "curki" Cupiała, zbałamucił kobitę, zrobił wała i ... kochaś odszedł w siną dal.

... No to uważaj z takimi publicznie głoszonymi, prywatnymi teoriami. Jest to na granicy naruszenia dobrego imienia tej pani, której godność: Cupiał-Zgryzek.

Mąż pani Moniki, miałby słuszność, gdyby zechciał się z Tobą spotkać
bevierek
Member

Od: 09.2010

Stary 12.08.2016, 12:37
Franeklowcabramek napisał(a):Wyświetl post
Ja powiem tak, życzę wszystkiego najlepszego nowemu właścicielowi i dyrektorowi sportowemu aby rozwiązali swoje problemy i w końcu zaprezentowali się szerszej publiczności wraz ze swoimi planami na klub. Rozdział pod tytułem Telefonika/B.Cupiał właścicielem Wisły Kraków powinien być raz na zawsze zamknięty. Oczywiście bardzo trzeba podziękować za te 18-19 lat podczas, których klub sięgał po mistrzostwa Polski i grał w Europie ale ten czas musiał nadejść by klub i Pan Cupiał odeszli każdy w swoją stronę.
Ciebie chyba Bóg opuścił
Franeklowcabramek
Senior Member

Stary 12.08.2016, 12:45
No nie. Po prostu widzę co się działo na forum swego czasu. Co z tego, że wróci B.Cupiał i jakaś tam normalność jak dalej ktoś go będzie "je*ał", że kasy nie daje na transfery i żeby sprzedał Wisłę.
whitestar1990
Member

Od: 08.2015

Stary 12.08.2016, 12:46

Ostatnio edytowane przez whitestar1990 : 12.08.2016 o godz. 12:49.
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.08.2016, 12:48
Plotka o TF żyła chyba tylko jeden dzień..

@AKlemba: Dwa źródła mówią to samo ws Cupiała. Nieoficjalnie z Tele-Foniki: Nie ma takich rozmów.
JM: Nie ma takiej możliwości prawnej.
Franeklowcabramek
Senior Member

Stary 12.08.2016, 12:49
No właśnie więc co innego rzeczywistość a co innego pisanie dziennikarzy, którzy chcą wykorzystać aktualną sytuację Wisły do zwiększenia popularności swoich wypocin. Pan Andrzej Klemba to jedna z nielicznych osób w dziennikarstwie, która ma rzetelne informacje i sprawdzone, reszta zachowuje się jakby miała pasiak pod koszulą.
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 12.08.2016, 12:50
nesta napisał(a):Wyświetl post
[...]

JM: Nie ma takiej możliwości prawnej.
Być może, nie ma takiej możliwości prawnej. Dla mnie jednak info nadal jest jednoźródłowe. Ten gimnazjalista, nie jest dla mnie autorytetem z zakresu prawa.
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 12.08.2016, 12:51
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...ie-meresinskim Ale kabaret. ksiądz rektor jakiejś śmiesznej uczelni skazany za posługiwanie sie fałszywymi tytułami naukowymi.
"Informuję, że to prokuratura prowadzi postępowanie o unieważnienie dyplomu ukończenia studiów. Wcześniej w naszej Uczelni nie zdarzyły się takie przypadki. Odnośnie sfałszowania świadectwa maturalnego nie mamy wiedzy, w jaki sposób zostało ono podrobione" - takiego maila otrzymaliśmy z sekretariatu ks. Andrzeja Kryńskiego, rektora Akademii Polonijnej, który kilka lat temu został oskarżony o posługiwanie się fałszywymi tytułami naukowymi".
Franeklowcabramek
Senior Member

Stary 12.08.2016, 12:52
I pisze o tym ta dziewczyna http://www.maxmodels.pl/modelka-malinowa69,1.html.
P.S Nie ma za co

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów