|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A ch*uj mnie interesuje na co on zgarnie. Wy tylko poteaficie narzekac i odpuszczac... banda pip i lesczy. Wypier.... z C i zewsząd. Wisla to ma byc armia a nie banda ciptokow ktorzy panikuja ze ich 30 zl moze zostac sporzytkowane niezgodbie z przeznaczebiem. Jeb* takich "kibicow"
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
I Franz się "angażuje" nawet w odzyskanie Wisły, ale jaja
![]() http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...owa_16196.html |
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Ale nie wiedziałem że muszę odznaczyć, tak że dzięki jeszcze raz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Oby jak najszybciej sie to wszytko wyjasniło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Wszystko wskazuje na to że siła marki Wisły go położy - nie jestem z branzy ale wydaje mi się że nawet fajna pracę magisterską/doktorską mozna o tym co się obecnie dzieje napisać i pewnie niejedna powstanie. Bardzo dobry art.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 12.08.2016 o godz. 11:26.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Z C to się 2 sezony temu wypisałem z poŻytkiem dla siebie.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Właśnie min. przez takie osoby jak ty i kot Cupiałowi się odechciało inwestować," kibice" rozpieszczeni do granic możliwości, krytykujący co drugi ruch z ukrycia i siedzący przed TV w domu, zamiast iść na mecz i wspomóc budżet. Przez takie gnioty dzieje się jak teraz. Jesteś osobą, która cały czas pluła, ujadała, robiła zamęt, psuła atmosferę i krytykowała, osobą niegodną podania ręki.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 12.08.2016 o godz. 11:35.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
...z tego co wiem, nikt gości od kilku dni nie widział na oczy.
To, co wiemy, chyba rzeczywiście wierzchołek góry lodowej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
To wypisz sie jeszcze z tego forum, bedzie z pozytkiem dla ciebie i innych. Jeba*c roszczeniowcow. TYLKO WISLA!
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Skoro juz Franz sie wypowiada to znaczy, ze cos jest na rzeczy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jesli Mereś rzeczywiscie przytulił 4 banki od TF, to robi się ciekawie ...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Szkoda tylko, że dzięki temu kabaretowi nikt już do nas w tej rundzie nie przyjdzie. Chyba nie sądzicie, że JM załatwia jakieś wzmocnienia/uzupełnienia? Nawet jeśli Cupiał wróci (w co wątpię) to będziemy się bujać z Mójtą i Zacharą...
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
to jest ściema , ściema , sciema
sprzedajesz facetowi niewiadomo skąd za 1 milion , firmę która ma na koncie 4 miliony. Jak ma się ta informacja do tego , że niektórzy pracownicy nie dostali pensji od czerwca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tak jak nie można być prezesem będąc karanym tak nie można być dyrektorem sportowym nie potrafiąc czytać.
Swoją drogą to rzeczywiście ciekawe to zaangażowanie Smudy. Podobno z Citko ma dobre relacje. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Cóż ,prawie dwie dekady rządów Cupiała , sukcesów , zwycięstw , dumy i pychy. Wychowało nam się pokolenie roszczeniowców sukcesów , oburzonych że jak to nie wygrywamy u siebie po 3-0 z jakimiś Podbeskidziami czy Piastami? Jak to nie płacimy piłkarzom i przegrywamy w sądach, jak to wychowankowie od 6 latka nagle spieprzają hurtowo gdzie się tylko da ? Nic nie jest dane na wieki. Łatwo jest liczyć i wydawać cudze pieniądze. Nie ma się co oszukiwać że będzie lepiej. Co możemy zrobić? niewiele. Na początek trzeba chodzić na Wisłę. Jest publika, jest medialność, jest szansa na zainteresowanie mediów i sponsorów. Innej drogi nie ma.
![]()
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
; dd |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Poczuł, że od JM żadnej kasy z Wisły nie dostanie to popielgrzymował do Myślenic...
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja powiem tak, życzę wszystkiego najlepszego nowemu właścicielowi i dyrektorowi sportowemu aby rozwiązali swoje problemy i w końcu zaprezentowali się szerszej publiczności wraz ze swoimi planami na klub. Rozdział pod tytułem Telefonika/B.Cupiał właścicielem Wisły Kraków powinien być raz na zawsze zamknięty. Oczywiście bardzo trzeba podziękować za te 18-19 lat podczas, których klub sięgał po mistrzostwa Polski i grał w Europie ale ten czas musiał nadejść by klub i Pan Cupiał odeszli każdy w swoją stronę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
... No to uważaj z takimi publicznie głoszonymi, prywatnymi teoriami. Jest to na granicy naruszenia dobrego imienia tej pani, której godność: Cupiał-Zgryzek.Mąż pani Moniki, miałby słuszność, gdyby zechciał się z Tobą spotkać ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No nie. Po prostu widzę co się działo na forum swego czasu. Co z tego, że wróci B.Cupiał i jakaś tam normalność jak dalej ktoś go będzie "je*ał", że kasy nie daje na transfery i żeby sprzedał Wisłę.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez whitestar1990 : 12.08.2016 o godz. 12:49.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie więc co innego rzeczywistość a co innego pisanie dziennikarzy, którzy chcą wykorzystać aktualną sytuację Wisły do zwiększenia popularności swoich wypocin. Pan Andrzej Klemba to jedna z nielicznych osób w dziennikarstwie, która ma rzetelne informacje i sprawdzone, reszta zachowuje się jakby miała pasiak pod koszulą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...ie-meresinskim Ale kabaret. ksiądz rektor jakiejś śmiesznej uczelni skazany za posługiwanie sie fałszywymi tytułami naukowymi.
"Informuję, że to prokuratura prowadzi postępowanie o unieważnienie dyplomu ukończenia studiów. Wcześniej w naszej Uczelni nie zdarzyły się takie przypadki. Odnośnie sfałszowania świadectwa maturalnego nie mamy wiedzy, w jaki sposób zostało ono podrobione" - takiego maila otrzymaliśmy z sekretariatu ks. Andrzeja Kryńskiego, rektora Akademii Polonijnej, który kilka lat temu został oskarżony o posługiwanie się fałszywymi tytułami naukowymi". ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I pisze o tym ta dziewczyna http://www.maxmodels.pl/modelka-malinowa69,1.html.
P.S Nie ma za co ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|