The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: DERBY ZAKOŃCZĄ SIĘ:
Wygraną Wisły! 47 28,83%
Wysoką wygraną Wisły! 116 71,17%
Głosujących: 163. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2015, 13:29
Jako stary dziad mogę z pełnym przekonaniem i odpowiedzialnością powiedzieć że KL po prostu p......o !!!
Będąc na derbach , oczywiście w sektorze pikników , stwierdzam że generalnie był porządek . Bluzgi były ale w normie . Sektorówka , najwiązująca do pewnych zachowań kibiców sąsiadki ostra ale bez przegięć.
Generalnie wszystko w szeroko rozumianej poetyce meczu piłkarskiego .Poza tym ewidentne staranie naszych kiboli aby w czymś nie przegiąć .No i jeszcze zadowolona policja . No i co ? Leśne dziadki muszą się wykazać . Chyba złe , że nie ma nic oczywistego, to próbują prowokacją . Tak jakby wręcz chodziło o rozdrażnienie . Nie bawcie się tak , drodzy panowie !!!
Mam nadzieję że klub się odwoła
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.03.2015, 14:34
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Nie dokarmiajcie Fra Mata! Przecież to troll lub "ukryta opcja żydowska" na tym forum
Jasne.
Jak się nie ma argumentów to przeciwnika obrzuca się inwektywami.
Wystarczy rzucić "ukrytą opcją..." i poczuć się lepszym.

Można i tak.
Ale to nie zmienia faktów.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.03.2015, 14:42
Ciekawe jakby zareagowała KL gdyby zamiast malunku, sektorówkę stanowiło zdjęcie z sali rozpraw (jakich mnóstwo zamieściła GK), no bo przecież nie chodziło im o tekst ? Bo to, ze "przyznaje się do winy" padło 22 razy o tym samym pisała GK.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.03.2015, 16:30
im chodziło o 50 tysięcy.
Pewnie jakis kolega odchodzi i chcą mu dać sowitą odprawe jak w przypadku Biszofa.

Gowno gowno gowno. Strach oglądać mecz bo kare do.......ą za chujowy wynik..
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 27.03.2015, 16:50
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Jasne.

Można i tak.
Ale to nie zmienia faktów.
To poproszę drogi FraMacie o podanie listy faktów z zachowania kibiców Wisły podczas derbów uzasadniających tak drastyczną karę
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.03.2015, 18:38
Cytat:
Jasne.
Nie sprawiło mi to satysfakcji i nie poczułem się lepiej bo podbijanie sobie ego Twoją osobą w tematach kibicowskich to mniej więcej tak jakbym miał się podniecać tym, że jestem bardziej wysportowany od umierającego staruszka

Argument jest jeden i podstawowy. Sytuacja jest tak jasna i klarowna, że tu nie ma co argumentować. Tak samo jak się nie argumentuje, że sól jest słona bo to każdy wie. I każdy normalny człowiek wie, że oprawa na derbach na pewno nie nawoływała do nienawiści i na pewno nie powinna być powodem kar a tym bardziej nie tak wielkich.
Co tu mam argumentować? Jak Ci wlepią mandat za rzekome spożywanie alkoholu w miejscu niedozwolonym w wysokości 2 tys złotych to też będziesz chciał argumentów, że zrobili źle? Chyba wiadomo, że nie dość, że nie zasłużyłeś to jeszcze kwota mandatu z dupy, i to samo z tą karą od KL.

A jak jesteś taki mądry to może Ty daj argument na to, że coś było nie tak w tej sektorówce - że nawoływała od nienawiści. Przy okazji mi wytłumacz czy spalony szalik rywala nie nawołuje do nienawiści i dlaczego za niego KL nie daje kary 50 tys zł i zakaz wejścia na mecz.

Cytat:
Że ileś tam razy przekroczyłem dozwoloną prędkość i nie zostałem ukarany to ma być argument za tym, że jak mnie złapią to mam mówić, że wcześniej to przechodziło bez echa?
Panie FraMat miszczu logicznego myślenia, z tym mandatem za prędkość to chyba trochę inna sytuacja co nie? Jak Cię nie złapią podczas przekraczania prędkości to masz szczęście i tak jakby sprawa nie zaistniała. A z oprawami jest inaczej, podobne oprawy przechodziły bez echa ale w tym przypadku "sprawa zaistniała" tzn komisja ligi po każdej kolejce rozpatruje zachowania kibiców/oprawy. Skoro wcześniej nie karali za podobne oprawy to znaczy, że i teraz nie powinni. Tak więc to trochę inny przypadek niż z tym, że przekraczasz prędkość i żadna komisja się nad tym nie pochyli i nie rozpatruje sytuacji.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 27.03.2015 o godz. 18:45.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Malaki
Member

Od: 11.2011

Stary 27.03.2015, 19:57
O ile główny nurt mam wspólny z FraMat-em, to tej tezy chłopie nie obronisz. KL naprawdę teraz pojechała po całości i Panowie śmieją Nam się w twarz. Podbiję do góry - poproszę kogokolwiek o przykłady zachowania Kibiców zasługujące na taką karę i mieszczące się w ramach paragrafu z którego została nałożona kara. Ja jestem wielkim przeciwnikiem teorii spiskowych, ale taką decyzję jest mi ciężko zrozumieć.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.03.2015, 21:13
A gdzież to KL wali w "kibiców"?
Wali w Wisłę. Z powodu "kibiców".
"Kibice" nic na tym nie ucierpią. Ucierpi Wisła.

Zobacz różnicę.
Ty siedzisz w tym Montpelier to siedź i się nie odzywaj...

Przypomnę ci fakty, bo twoja "delegacja" pochłania ci kupę czasu i nie w temacie krótko mówiąc jesteś a nie chce żebyś stosował półśrodków w temacie nie mając pojęcia o czym piszesz
1) 6 tys. zakazów stadionowych na następne derby dla osób będących na sektorze C - pomijam złamanie jakichkolwiek praw, konstytucji, bo tacy faszyści/komuniści jak ty tego nawet pod uwagę nie biorą
2) Do tego klub płaci haracz w postaci widzimisię jakiegoś jegomościa - 50 tys w zawieszeniu.na półtorej roku
3) Derby były okraszone niebywałą kulturą - było prawie jak podczas popołudniowej mszy na której byłem.
4) Ja pytam i chcę odpowiedzi!!! Jakim prawem ma cierpieć klub, bądź niewinni ludzie za jak ty to nazywasz: "kibiców" kibiców, czy cholera wie kogo?
5) Komentarz: Jak się komuś nie podobają "kibice" - monitoring jest - złożyć doniesienie do sądu, niech rozstrzyga co takiego nabroili... Nikt nie ma prawa ponosić konsekwencji czyiś czynów a już w żadnym wypadku wyimaginowanych przez wąską grupę nadgorliwych wariatów z pzpnu.
Co by nie powiedzieć derby aż za spokojne i za kulturalne
to tyle

Mnie boli, że to wy dajecie komisji preteksty do wyjebania Wisły bez mydła.
Nie was. Bo wy za to nic nie zapłacicie.

I sami im podaliście go na tacy.
Gratulacje.
Wkur.wiułeś mnie teraz totalnie
W których punktach podaliśmy go na tacy? Konkretnie bez ściemniania. Chcę usłyszeć naczelnego delegata forum, z perspektywy Boreaux czy Motpelier jak on to widzi z daleka.

Czy ty czytałes ogólne uzasadnienie? Czy pier.dolisz co co wiesz z dynkiem siedząc razem w Montpelier? Może przeczytasz łaskawie, który paragraf zastosowali... tak ten, który łamie konstytucyjne prawo swobody wypowiedzi... oczywiście nikomu nie przedstawiając żadnych zarzutów tylko stosując metody tpfu Jacka - odpowiedzialność zbiorowa.
Proszę cię nie wypowiadaj się już jak masz ludziom ciśnienie podnosić...
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 27.03.2015 o godz. 23:51.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 27.03.2015, 23:51
bez osobistych wycieczek proszę
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 28.03.2015, 20:21
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 29.03.2015, 13:09
Kara może i jest absurdalna, ale skoro trzeba ten hajs wyłożyć, to powinni zrobić to odpowiedzialni za oprawę, a nie klub.

Bo potem ludzie się dziwią, że słaba sprzedaż szalików cegiełek itd. Jasne, że słaba, bo nikt normalny nie chce sponsorować kar, za które odpowiada jakaś tam grupa ludzi.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 29.03.2015, 14:46
czyli to powinni zaplacić "dobre" chłopaki z Cracovii gdyż to oni właśnie są odpowiedzialni za tą oprawe.

Kara nie jest absurdalna. Kara to jest kpina przez ....a ogromne K.
Oczywiście ze klub powinien zapłacić. A w zasadzie nie powinien zapłacic i powienien sie kłocić z pedałami o wykladnię tej oprawy, która nie nawołuje do niczego tylko dosadnie podsumowuje działania pewnej grupy "kibicow".

Szanujmy się. Juz dawno tak spokojnych derbów nie było, a tutaj taka kara po.......ona. No sory.
niedługo jak w.......ą Nam (nie napiszę Ci, bo Ci pewnie na mecze nie chodzi) 100.000 zł kary za to że ..oprawy nie było, to dla Ciebie będzie to również wina kibica...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 29.03.2015, 15:37
FraMat zawsze na pierwszej anty-kibicowskiej linii frontu. Miłośnik Bednarza nie może sobie odpuścić. Dziwie się że ktokolwiek z nim rozmawia na takie tematy. Szkoda czasu.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 29.03.2015, 16:17
szprotson napisał(a):Wyświetl post
czyli to powinni zaplacić "dobre" chłopaki z Cracovii gdyż to oni właśnie są odpowiedzialni za tą oprawe.

Kara nie jest absurdalna. Kara to jest kpina przez ....a ogromne K.
Oczywiście ze klub powinien zapłacić. A w zasadzie nie powinien zapłacic i powienien sie kłocić z pedałami o wykladnię tej oprawy, która nie nawołuje do niczego tylko dosadnie podsumowuje działania pewnej grupy "kibicow".

Szanujmy się. Juz dawno tak spokojnych derbów nie było, a tutaj taka kara po.......ona. No sory.
niedługo jak w.......ą Nam (nie napiszę Ci, bo Ci pewnie na mecze nie chodzi) 100.000 zł kary za to że ..oprawy nie było, to dla Ciebie będzie to również wina kibica...
Nikt nie powinien żadnych kar płacić ani odpowiedzialni za oprawę ani klub. Nikt nie ma prawa podnosić ręki na wolność i swobodę wypowiedzi w miejscu publicznym jakim jest stadion piłkarski. Każdy ma prawo do wyrażania swojego stanowiska, opinii odnośnie jakiejkolwiek dziedziny życia społecznego. Jeśli jakaś organizacja rządowa lub pozarządowa tego zabrania i na dodatek za to karze, to stosuje cenzurę w niby wolnym kraju... czyli to zwykły faszyzm, żeby była jasność!! REGULAMIN PZPN POD TRYBUNAŁ KONSTYTUCYJNY!
Ostatnio edytowane przez palikot : 29.03.2015 o godz. 16:19.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 29.03.2015, 16:35
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Kara może i jest absurdalna, ale skoro trzeba ten hajs wyłożyć, to powinni zrobić to odpowiedzialni za oprawę, a nie klub.

Bo potem ludzie się dziwią, że słaba sprzedaż szalików cegiełek itd. Jasne, że słaba, bo nikt normalny nie chce sponsorować kar, za które odpowiada jakaś tam grupa ludzi.
Wracaj do kuchni.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 29.03.2015, 17:46
fialo napisał(a):Wyświetl post
Wracaj do kuchni.
Zupa stygnie
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 29.03.2015, 18:19
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
FraMat zawsze na pierwszej anty-kibicowskiej linii frontu. Miłośnik Bednarza nie może sobie odpuścić. Dziwie się że ktokolwiek z nim rozmawia na takie tematy. Szkoda czasu.
No, może nie tyle miłośnik Bednarza, co zwolennik stawiania spraw na swoim miejscu: Kibice na trybuny, kibole poza stadion, prezes do kierowania klubem.

Ale większość chciałaby odwrotnie: kibice poza stadion, kibole do decydowania o klubie, prezes na dywanik do skwk...

Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.03.2015, 18:22
Komisja Ligi od opraw zapomniałeś dodać
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 29.03.2015, 18:33
Możemy przerwac te powtorke z rozrywki z FraMatem...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 29.03.2015, 18:39
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Możemy przerwac te powtorke z rozrywki z FraMatem...
Możecie.
Nie macie argumentów, więc to dla Was jedyne wyjście.

Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 29.03.2015, 19:14
Możecie.
Sorry Framacie, jak Cię lubię, ale argument o tym, że karę KL wzięła sobie z dupy jest widoczny jak na dłoni. O ile w Wiślackiej oprawie przyczepić się można głównie do hasła "zerwaliście zmowę milczenia" o tyle w oprawie Cracovii można było znaleźć zachęcanie do zabijania, race etc.

Co zaś do słynnych "Żydów' przypomnę, że w ten sam sposób określają na Legii pewną drużynę z Łodzi i jej kibiców - jakoś za to nikt kary nie dostał..

Porównując karę 50 tys zł dla Wisły z karą 100 tys zł dla Legii za zeszłoroczny wyczyn kiboli Legii to trzeba wyjątkowo nie chcieć dostrzec faktów, że KL przywaliła karę nieadekwatną do winy, i argument o mandatach wyjątkowo nie trafiony - KL pokazała w podejściu do Wisły i Cracovii za ich oprawy i wartość kar.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.03.2015, 19:16
O argumentach pisze koleś, który zaraz po swoim prowokacyjnym, zaczepkowym poście na poziomie gimbazy spierrdala w podskokach z forum.

Sam się do nich w żadnym stopniu nie odnosisz.

Cytat:
- To poproszę drogi FraMacie o podanie listy faktów z zachowania kibiców Wisły podczas derbów uzasadniających tak drastyczną karę.
Odpowiedziałeś? Cisza. Ktoś chyba nie ma argumentów.

I teraz Twoi kompani z pięknych, beztroskich, Bednarzowych czasów, panowie:

Malaki

Cytat:
O ile główny nurt mam wspólny z FraMat-em, to tej tezy chłopie nie obronisz. KL naprawdę teraz pojechała po całości i Panowie śmieją Nam się w twarz. Podbiję do góry - poproszę kogokolwiek o przykłady zachowania Kibiców zasługujące na taką karę i mieszczące się w ramach paragrafu z którego została nałożona kara. Ja jestem wielkim przeciwnikiem teorii spiskowych, ale taką decyzję jest mi ciężko zrozumieć.
oraz Raindog

Cytat:
I tu jestem skłonny podpisać się pod tym, co napisał Malaki. Nie jestem sympatykiem mieszania półświatka do piłki nożnej, ale mimo wszystko ta kara jest bez precedensu - jakaś totalnie z kosmosu.

...choć, jeśli w tego typu karaniu będą konsekwentni wobec innych klubów, wcale nie będzie mnie to tak razić.
I jak widać Pan powyżej (funkykoval).

Ostatni raz taka kara miała miejsce w 2012 roku na meczu Lech Poznań-Śląsk Wrocław. Oto zajścia z tego meczu tutaj:

Cytat:
Decyzja Komisji Ligi to reakcja na odpalenie przez kibiców Lecha Poznań ponad 170 zabronionych na polskich stadionach rac i przerywanie spotkania. Ponadto cześć z odpalonych rac i petard hukowych zagrażała najmłodszym kibicom Kolejorza.

Klub Lech Poznań będzie musiał teraz zapłacić 50 tysięcy złotych grzywny, a kibice nie mogą pojechać w zorganizowanej grupie na cztery najbliższe mecze wyjazdowe podopiecznych Mariusza Rumaka. Przypomnijmy, że we wtorek wojewoda wielkopolski Piotr Florek zamknął na jeden mecz II trybunę Stadionu Miejskiej przy ul. Bułgarskiej.
i tutaj:

Cytat:
Podczas piątkowego spotkania ekstraklasy Lech Poznań - Śląsk Wrocław fanatyczni kibole Kolejorza odpalili dziesiątki zabronionych na polskich stadionach rac, środków pirotechnicznych i bomb dymnych. Kibiców próbował uspokoić spiker, który informował o karach, jakie będą nałożone na klub, ale kolejne race płonęły w popularnym „Kotle”.

Znaczna część petard hukowych wybuchała w przejściu na zajmowany przez dzieci sektor na pierwszej trybunie. Ponadto kibole Lecha około 55 minuty meczu rzucili z „Kotła” na sektor dziecięcy bombę dymną, która wywołała wśród najmłodszych kibiców Kolejorza panikę. Wybuchła również petarda hukowa.

- Ciekawe jak to jest: nie mogłem wnieść termosu z ciepłą herbatką dla synka (4 lata), później przelałem herbatę w plastikową butelkę i też ochrona nas odesłała, a te bambusy z kotła wnoszą bez problemu race i petardy. Coś chyba nie tak z polityką „rodzinną” naszego ukochanego przez wszystkich klubu -
komentuje piątkowe wydarzenia nasz czytelnik Stefan.

We wtorek wojewoda Piotr Florek podejmie decyzje co do ewentualnego zamknięcia Stadionu Miejskiego przy ul. Bułgarskiej lub tzw. „Kotła”. Ponadto klub może się spodziewać licznych kar ze strony Ekstraklasy SA i PZPN-u.
Cytat:
Twoim jedynym wyjściem są marne prowokacje, spierrdalanie z forum zaraz po nich. Komunistyczne ścierwo. Dobrze, że przynajmniej tutaj już nie czerwone.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 29.03.2015 o godz. 19:19.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 29.03.2015, 20:26
No, może nie tyle miłośnik Bednarza, co zwolennik stawiania spraw na swoim miejscu: Kibice na trybuny, kibole poza stadion, prezes do kierowania klubem.

Ale większość chciałaby odwrotnie: kibice poza stadion, kibole do decydowania o klubie, prezes na dywanik do skwk...

To może jeszcze usystematyzuj kto jest kim. Kim jest dla ciebie ten kibol? To chłopak, który zarywa kilka dni i nocek na przygotowanie oprawy? To chłopak, który poświęca na jedną oprawe więcej niż ty przez całe życie dla tego klubu? Zastanów się co piszesz, bo takich bredni nie słyszałem od czasów "wielkiego" łysego prezesiny od siedmiu boleści.

Tak wogóle to bez urazy dziewczyny, że pisałem chłopak, was też się to tyczy
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 29.03.2015, 22:01
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
O argumentach pisze koleś, który zaraz po swoim prowokacyjnym, zaczepkowym poście na poziomie gimbazy spierrdala w podskokach z forum.

Sam się do nich w żadnym stopniu nie odnosisz.

Odpowiedziałeś? Cisza. Ktoś chyba nie ma argumentów.

I teraz Twoi kompani z pięknych, beztroskich, Bednarzowych czasów, panowie:

Malaki

oraz Raindog

I jak widać Pan powyżej (funkykoval).

Ostatni raz taka kara miała miejsce w 2012 roku na meczu Lech Poznań-Śląsk Wrocław. Oto zajścia z tego meczu tutaj:

i tutaj:

Twoim jedynym wyjściem są marne prowokacje, spierrdalanie z forum zaraz po nich. Komunistyczne ścierwo. Dobrze, że przynajmniej tutaj już nie czerwone.
Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Odnoszę wrażenie że nie, ale mogę się mylić
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 29.03.2015, 22:17
fialo napisał(a):Wyświetl post
Wracaj do kuchni.

Dobry argument w tej dyskusji, naprawdę wiele do niej wniosłeś. Tak jak ktoś wyżej napisał, pogódź się z tym, że ktoś może mieć inne zdanie. Na więcej się nie wysilam, bo pewnie znowu odpowiesz ambitnym tekstem na poziomie stereotypowego kibica.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 29.03.2015, 23:53
raindog napisał(a):Wyświetl post
Palikot i jego legendarna konsekwencja przeczenia samemu sobie.

Jeśli jesteś za wolnością słowa, to dlaczego nie pozwalasz wypowiedzieć się swojemu koledze po szalu i od razu wyzywasz go od trolli i wyrzucasz go z forum? Tylko dlatego, że ma inne zdanie, które nie mieści się w ramach rozumianej przez Ciebie wolności? Typowa lewicowa postawa to - "jesteśmy za wolnością, ale należy karać tych, którzy myślą inaczej".

Dalej - "olać trolla i tyle" przy czym jesteś najbardziej zapalonym komentatorem jego postów.

PS - nazywanie Framata trollem, to zwykła racjonalizacja, ew. jakaś forma wyparcia ze świadomości tego, że ktoś naprawdę może mieć inne zdanie.

A czemu on wyznacza kto ma chodzić na mecze a kto nie? Czy naprawdę nie widzisz, że obracam tylko jego "logikę" przeciwko niemu? Skoro jest konsekwentny w swoim idiotycznym myśleniu to się wycofa.

gypsy napisał(a):Wyświetl post

Dobry argument w tej dyskusji, naprawdę wiele do niej wniosłeś. Tak jak ktoś wyżej napisał, pogódź się z tym, że ktoś może mieć inne zdanie. Na więcej się nie wysilam, bo pewnie znowu odpowiesz ambitnym tekstem na poziomie stereotypowego kibica.
Wiesz, ciężko polemizować z urojeniami i niedorozwojami umysłowymi Skoro wszystkie logiczne i racjonalne argumenty zostały już przedstawione np. przeze mnie a gość 3 posty niżej pisze, że nie mamy argumentów, to jak inaczej chcesz rozmawiać? Idiotów i trolli trzeba tępić a nie z nimi o argumenty się spierać, bo im zależy na sianiu zamętu a nie na dojściu do konsensusu.

Było pytanie:
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
To poproszę drogi FraMacie o podanie listy faktów z zachowania kibiców Wisły podczas derbów uzasadniających tak drastyczną karę
Gdzie odpowiedź i argumenty?
Więc skończcie się kompromitować zarzucając nam, że my argumentów nie mamy...
Ostatnio edytowane przez palikot : 30.03.2015 o godz. 00:04.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 30.03.2015, 10:21
To może ustosunkuję się do pytania, które się tu nieustannie przewija:
Cytat:
Naprawdę myślicie, że to ja będę tu na forum robił za denuncjatora? Że to ja będę podpowiadał Komisji Ligi za jakie zachowania na trybunach można ukarać Wisłę?
Uzasadnienie macie na stronie Komisji Ligi.

Mam tylko jedno pytanie:

Czy oprawa z meczu miała na celu dopingowanie ukochanej drużyny czy prowokowanie kibiców przyjezdnych?

Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 30.03.2015, 10:36
powtarzam bez osobistych wycieczek
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 30.03.2015, 11:02

Są takie podmioty gdzie do powiedzenia powinien mieć nie tylko właściciel "akcjonariusz" ale też tzw. "społeczni udziałowcy" a w naszym przypadku są to kibice. Wisła to nie firma robiąca drut. Nasz klub (Wisła S.A.) to dziadostwo na dziadostwie (z Cupiałem, Bednarzem... teraz nie lepiej zaczął Gaszyński). Organizacyjny bardak.

I kiedy prędzej czy później to wszystko "zdechnie" i obudzimy się w okręgówce albo w III lidze - (przy takim zarządzaniu jest to prawdopodobne) - to nie będzie prezia któremu będziesz kadził jak typowy lizus, ale zostaniemy sami. Wtedy jedynymi dla których los Wisły będzie ważny będą ci znienawidzeni przez ciebie kibice. Wszyscy inni nas "zdradzą i zostawią". Tak mędrku - wtedy zostaniemy sami.

I jestem pewny że tacy jak ty "mędrkowie" przerzucą się na Legię, Amicę czy coś tam innego. Zapomną o Wiśle w okręgówce. A ci "kibole" jako jedyni wesprą swój klub. Więc nie pouczaj innych jak mają wyglądać relacje w klubie na linii właściciel-kibice.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 30.03.2015 o godz. 11:08.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 30.03.2015, 11:19
To może ustosunkuję się do pytania, które się tu nieustannie przewija:

Naprawdę myślicie, że to ja będę tu na forum robił za denuncjatora? Że to ja będę podpowiadał Komisji Ligi za jakie zachowania na trybunach można ukarać Wisłę?
Uzasadnienie macie na stronie Komisji Ligi.

Mam tylko jedno pytanie:

Czy oprawa z meczu miała na celu dopingowanie ukochanej drużyny czy prowokowanie kibiców przyjezdnych?
Miala na celu oznjamienie calemu swiatu o talencie plastycznym pewnej grupy kibicow Wisly Krakow. Jeszcze jakies pytania?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów