|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W końcu coś rusza ws. poprawy zakupu karnetów.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._z_pilkarzami/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak na razie to strona z biletami nie działa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jaka to jest żenada, chce kupić ten pieprzony bilet na piątek i oczywiście u nas jak co rundę jest jeden wielki problem
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zainteresowanie praktycznie zerowe, a strona i tak wisi od kilkunastu godzin.
.......ona kompromitacja :/ ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Od wczoraj od godziny 10 rano próbuję kupić karnet, strona nie działa. A co ciekawe na FB, co chwilę reklamują sprzedaż karnetów. Kompromitacja.
Ostatnio edytowane przez zim zum : 17.02.2015 o godz. 08:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czemu nie karnet? Nick zobowiązuje! Dobrze, że mecz jest o 20:30 i ludzie będą mogli przyjechać wcześniej wyrobić KK, bo gdyby mecz był o 18 to byłaby rzeź
Ostatnio edytowane przez palikot : 17.02.2015 o godz. 11:47.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A bezwzględnym obowiązkiem klubu jest im to umożliwić na wszystkie dostępne sposoby. Tym bardziej klub, który podobno potrzebuje pieniędzy. I najpierw bierzmy się za ludzi pracujących w klubie a potem wymagajmy coś od kibiców. Pytajmy władze klubu kiedy koniec z Kartą Kibica , a nie opowiadajmy jak nowy prezes Gaszyński, ze płącenie za nie 10 zł to nic wielkiego. Myślełęm, że takiego pier....a w klubie już nie będzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
.......enie to jest ludzi...
....a o zesrane 10 zl którym można sobie dupe podetrzeć wielkie halooo... 10 zl to co mecz powinniscie zostawić extra dla klubu... |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Trafiłeś w sedno. Ja też takie wrażenie odniosłem na spotkaniu otwartym z kibicami w okrąglaku na początku stycznia, ale zwalałem to na karb tego, że pracuje dopiero kilka dni. Teraz pracuje już ponad miesiąc i nadal mam wrażenie, że pewnych spraw nie ogarnia. Oby nie ogarniał jeszcze, bo na razie niektóre wypowiedzi, działania są trochę naiwne, delikatnie mówiąc. Mam nadzieję, że brakuje właśnie doświadczenia w zarządzaniu klubem sportowym, obycia w środowisku Ekstraklasy, w realiach krakowskiego magistratu, środowisku kibicowskim Krakowa i polskiej sceny kibicowskiej ogółem. I że za kilka-kilkanaście tygodni po prostu się ogarnie, bo aż kłuje w oczy i uszy to, że gość przyszedł z innego świata (Czechy i Węgry, a do tego zupełnie inne branże). ![]()
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
problem z KK jest taki, że nie można sobie tego gówna wyrobić przez neta i tu mam zastrzeżenia do wywiadu ekipy TSWD z Gaszyńskim, że nie zwrócili na to problemu tylko uczepili się jakiejś śmiesznej kwoty... Gwiaździsty - sprawa WISŁY KRAKÓW jest najważniejsza! Mówi ci to coś? WISŁA KRAKÓW DUMA POLSKI! Kibic łaski nie robi, albo jest kibicem zawsze albo udaje wtedy kiedy "rządy" są dobre... Karnety należy kupować i zgadzam się z tobą, że od każdego Wiślaka czy to z krwi i kości czy najemnego, należy wymagać 100% zaangażowania w rozwój klubu. Tyle, żeby wymagać 100% zaangażowania pierw trzeba zacząć od siebie! Z tego co mówi licznik biletów z meczu z Zawiszą karnetów na ten moment poszło 3200.
Ostatnio edytowane przez palikot : 18.02.2015 o godz. 17:46.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
sprzedam voucher-karnet na A za 120 zeta priv
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na razie marna frekwencja jak na nas, w meczu z Pogonią, teraz jak piszesz słaby wynik sprzedaży karnetów (ciekawe o ile gorszy w porównaniu z jesienią 2014 ?). A teraz pogłówkuj dlaczego ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kiedyś nie było internetu, były karty kibica za które się płaciło i kolejki 400 metrowe do 2 kas... i nie było problemu z chęcią bycia na meczu. Więc odrzucam argumentację, że to sprawy techniczne wpływają na frekwencje. Po prostu kto chce być to będzie. Wynik sprzedaży karnetów to na razie 4000. I masz jeszcze przed sobą 2 etapy sprzedaży. Poprzedni wynik sprzedaży karnetów to efekt tego, że klub podczas sprzedaży biletów na Legię, która szła w ekspresowym tępie, wyłączył 2 sektory tylko na sprzedaż karnetów, dzięki czemu okazało się, że jeśli ktoś chce zobaczyć ten mecz musi zakupić karnet. Niema nad czym główkować.
Ostatnio edytowane przez palikot : 26.02.2015 o godz. 15:05.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli obecny wynik 4 tys. na przestrzeni wielu ostatnich sezonów jest ma naszym tradycyjnym poziomie ? Cytat:
Co do kas to nigdy nie było ich 2, a znacznie więcej niż obecnie, zarówno z jednej jak i drugiej strony stadionu. Popytaj starszych kolegów chodzących na stadion. Podpowiem też coś co jest normą w cywilizowanym świecie. Bilety można kupić w wielu miejscach na mieście, nie trzeba jechać na stadion. Nie wpadł ktoś w klubie na to ? A kiedy wpadnie na to, ze do kibica przyjeżdża znajomy, który chce iść z nim na mecz i nie moze bo kibic ma już karnet wykupiony na konkretne miejsce, a obok już są zajęte. Do dziasiaj klub nie rozwiazał tego prostego tematu a podobno potrzebuje pieniędzy. Przykładów można mnożyć. Inne czasy i marketing i zdrowe myślenie powinno działać w klubie, a nie rzewne apele. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1) Mamy jeszcze cały 2 i 3 etap sprzedarzy. Może poczekajmy do końca sprzedaży i wtedy będziemy porównywać wyniki. Nie śledziłem struktury sprzedaży karnetów wcześniej jak w minionej rundzie. W porównaniu do poprzedniej rundy jest póki co podobnie.
2) Nie wiem, u mnie w ramce dalej wisi taka złota karta kibica wydawana na stulecie klubu, na którą nabijałem karnet 4 lata. Chyba mi się nie przewidziało. 3) To nie wiem o jakich ty kasach mówisz, bo na pewno nie o tych dwóch okienkach w starej hali do których pamiętam kolejki ciągły się dość spore. Potem dostawili jakieś baraki jak nam stadion powiększyli do 21 tys. Przypomnij sobie kolejki na mecze z Amiką i Legią, w 2007 roku czy nawet kolejki krótko po otwarciu całego stadionu w 2010, kiedy nie było internetu Dało się? I frekwencja nie spadała poniżej 15 000 ![]() 4) Po co klub ma rozporowadzać bilety w wielu miejscach i ponosić tego koszty, jak ma internet? 5) Jedyne udogodnienie jakie mógłby wprowadzić, to możliwość wyrobienia KK przez internet i zlikwidować faktycznie dla tych co nie chcą kupować karnetów. Być może KK powinien przerobić na jakiś system lojalnościowy promocyjne ect. gdzie się punkty nabija, placi w sklepach itp. 6) Zresztą ja pamiętam płacz i lament jak klub nie wprowadził internetowej sprzedaży i argumenty jak to podniesie frekwencje i czemu głupi klub tego nie robi jeszcze? I co się okazało? Że to było zwykłe opowiadanie bzdur. Frekwencja zamiast rosnąć spadła... co daje jasny argument, że problemu należy szukać gdzie indziej. Zresztą to wszystko dla kibica to są jakieś dodatki. Normalny kibic nie patrzy na jakieś szczegóły, tylko robi wszystko, żeby być na meczu. Nawet jakby po bilet miał do piekła się udać i potem z niego wrócić.
Ostatnio edytowane przez palikot : 26.02.2015 o godz. 18:25.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Gwiaździstemu chodzi o czasy wcześniejsze jeśli chodzi o kasy. Stadion miał wtedy łuki itd. Były od strony Reymonta i Al. 3 Maja w ilości bodajże 6 z każdej strony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Pomijając terminologię kibicowską każdy chyba zdaje sobie sprawę, iż frekwencja nie jest "nabijana" przez osoby aktywnie uczestniczące w meczu, tylko pozostałe. Ci z kolei nie są wcale ani wielkimi fanami Wisły, ani nawet sympatykami futbolu a po prostu idą tam gdzie będzie taniej/lepiej/ciekawiej. Niestety na dzień dzisiejszy Wisła niczym takich osób nie jest w stanie skłonić do przyjścia na mecz, nie mówiąc już o kupnie karnetu. Karty kibica to tylko jedna kropla w morzu potrzeb jeśli chodzi o zmiany. Niestety na większość z nich potrzeba pieniędzy a jak u nas z nimi jest - wiadomo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Orientuje się może ktoś czy w dniu meczu z Zawiszą będzie można zakupić karnet? Bo np. biletów na Derby nie można.
Sprzedaż internetowa nie wchodzi w grę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
kupisz bez problemu
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Kupując bilety na Zawisze i Derby pamietajcie o szaliku cegiełce!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jest możliwość zamiany karnetu z droższego sektora na tańszy, akceptując rzecz jasna utratę z różnicy ceny?
Straszna pyta jest na tym D23. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie ma, ale warto pytać gdzieś tam w klubie. Pyta jest, bo tzw. "stara gwardia" też olewa i bawi się w podchody. Na derbach tam będzie luxior
![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Hehe, a widzieliście wczorajszą kolejkę do strefy kibica po kartę kibica? Niektórzy się po prostu nie uczą na błędach, doświadczeniach przeszłości i koniec.
![]()
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Ja wchodząc w 3 minucie na mecz (korki kurrrwa...) mijałem kolejkę, która kończyła się w połowie drogi od kas do Reymonta... Nie do końca wiedziałem czy współczuć czy nazywać debilami po doświadczeniach z Pogoni.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nic dziwnego skoro bilety wydaje 10 osob a na dodatek jeden bilet w 5 minut juz nie mowie o tym ze zamiast wydac bilet to bawi sie telefonem. Ja sam wszedlem dopiero na 2 polowe.... czekajac od 14:00!!! a na derby bilet kupilem dzisiaj przez internet. Szkoda ze nikt w naszym klubie nie mysli o zwyklych kibicach....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To ja nie wiem jak stales w tej kolejce bo bylem z kumplem ktory karty nie mial waznej o 14 i zdazylismy wyrobic karte, a potem jak stal w kolejce to wszedl jakos w 5minucie moze.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|