|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
tak trzeba patrzeć w kontekście "obecnej " Wisły |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
a ktora to jest ta "obecna" Wisła? ta z przed 1 kolejki ligowej, gdzie wiekszosc stawiala na ultra minimalizm w pktach, czy ta Wisła po tej kolejce? czy może z 6 kolejki? ja mysle, ze ta z ostatniej i trzeba patrzeć na to, że nie przegrywamy, a przy tym potrafimy wygrać i to dosyc solidnie grając chocby efektownie co najwyzej te 30 minut. poza tym i tak ladnie gramy, te klepy i zasuwanie do przodu to miod, bo raczej przez ostatnie (2?) lata to wiekszosc szurała zębami o podłoge.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ktoś jeszcze chce narzekać ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Ja ponarzekam.
Kiedy w końcu Smuda załapie, że Sarki to zawodnik na ostatnie 30 minut? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
@morganfield
Smuda załapie, jak będzie miał na miejsce Sarkiego pełnowartościowego skrzydłowego. Takowych w Wiśle na chwilę obecną brak, więc na bezrybiu.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A kogo ma wstawić? Małeckiego? Gueriera? Cała trójka jest siebie warta. Zwykła ruletka na kogo tym razem postawić.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Zgoda. W pierwszym składzie prezentują podobny poziom. Jednak jako rezerwowy jest bardziej wartościowy niż Donald i Małecki w tej roli. Razem wzięci.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Gdzie dzisiaj są wszyscy którzy pisali przed sezonem: "Tylko nie Smuda..."
![]() ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Sorry, ale chyba więcej było takich ludzi, co mówili "Tylko nie Kula...". Piłkarz legenda, ale trener żaden.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
O Smudzie też mówiono krytycznie, a ile głosów było żeby mu podziękować z trybun za kadrę?
Żeby wygwizdać, żeby rzucić od razu kłody pod nogi. Brawo Franz, oby tak dalej, i oby na lata. Chociaż leniów w składzie nie będzie. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Oby jak najdłużej "brakowało nam umiejętności i trzeba było nadrabiać zaangażowaniem" Jak wrócimy do tworzenia pseudo dream teamów dobrych ligę, to wrócą stary minimalizm i kombinowanie gdzie by tu odpuścić. Chwilowo z przyjemnością się ogląda zawodników, którzy mając świadomość swoich braków kolokwialnie mówiąc potrafią spiąć poślady.
![]()
.
. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Postawię dość kontrowersyjną tezę czy rozstanie się z Kosowskim i Sobolewskim nie było trafną decyzją Smudy. Uznając i doceniając wszystkie zasługi tych piłkarzy to czy mając takich dwóch ludzi z twardym charakterem. Smudzie udałoby się skłonić nasz zespól do takiego wysiłku i grania na pełnych obrotach pamiętając, że już nie jeden trener żegnał się z nami przegrywając walkę z piłkarzami
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
tu wiek był głównym , jeśli nie wyłącznym kryterium przy podziękowaniu tym piłkarzom inaczej 1) Smuda nie powoływałby Kosowskiego do reprezentacji ( na początku swojej pracy ) . A znał go przecież na wylot . 2) nie namawiałby Sobolewskiego do powrotu do kadry (podobno robił to kilkukrotnie) poza tym jeśli chodzi o charakter to równie ' twardy' ma Brożek , a że o Małeckim nie wspomnę . |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Małecki to samotnik o bardzo trudnym charakterze który niestety u Smudy gra poniżej swoich możliwości i raczej z trenerem nie bardzo się dogaduje. Brożek ma dług wdzięczności w stosunku do Smudy o czym mu zresztą Franc przypomniał poza tym wracał po nie udanych wyjazdach tak że raczej nie będzie fikał.
Sobol to przywódca ktoś z czyim zdaniem szatnia bardzo się liczyła. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Jedyna porażka Smudy to postawa Małeckiego, ale może to jest etap... Takie "ujeżdżanie" narowistego, upartego rumaka. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Co do Małeckiego, obserwując go na boisku widać, że ciągle nie odzyskał świeżości. Wcześniej był jednym z najszybszych w drużynie, a w swojej normalnej formie byłby zapewne zaraz za Sarkim i Guerierrem jeśli chodzi o dynamikę. W aktualnej formie zupełnie się tym nie wyróżnia. Ot, cały sekret posadzenia go na ławce.
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czekam na publiczne odszczekiwanie swoich słów co poniektórych...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
hał! hał! Smuda spoko! hał! hał!
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Ja odszczekuje, Wisła prezentuje się powyżej oczekiwań i na pewno jest to w dużej mierze jego zasługa.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
hał hał Smuda na selekcjonera hał hał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Panie, odszczekuje się przeca kłamstwa a nie pomyłki. Do pomyłek się zaś przyznaje.
Cytat:
![]() ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
hał! hał! Nie wymądrzaj się hał! hał! tylko szczekaj razem z nami hał! hał!
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Kto nie szczeka ten z ....
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Trener Wisły dla Ofensywnych: Jeszcze się nie skończyłem
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
No zrobił dużo patrzac z perspektywy oczekiwań przed sezonem ale jesli nadejdzie czas słabszej formy i gubienia punktów z teoretycznie słabszymi drużynami to wiekszość forum zapomni o poczatku sezonu i znowu beda mu wytykac np euro. Prawda jest taka ze trener i selekcjoner to bardzo rożne stanowiska i Smuda jest trenerem ale nie jest i nie bedzie nigdy selekcjonerem co pokazala praca z reprezentacja
![]()
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To się nam trener rozchorował... Mam nadzieję, że wróci w ciągu kilku dni
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeżeli Smuda wylądował w szpitalu, bo nie chciał zrezygnować, pomimo choroby, z prowadzenia meczów i treningów, to jest to postawa godna szacunku.
Zdrowia. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|