|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ona powiedziała że chce nowe scirocco... nie pozwolę jej żeby wydawała tyle kasy na pierwszy samochód... w szczególności że obiecałem jej dołożyć połowę w ramach prezentu na urodziny
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.autoscout24.pl/Details.as...52268190000000
jak widać są tańsze... ale to i tak za dużo poza tym trzeba tam po to auto pojechać... za 2 tyg. jadę na giełdę śląską... może tam coś znajdę. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Pomimo to napisze to co chodziło mi po głowie rano gdy zadawałem pytania bo uważam, że przy zakupie każde zdanie ważne... najważniejsza sprawa to wyłączyć emocje, fajnie jest mieć 4 letnią furę za 30 tyś i do tego BMW, ale tak jak pisałem na spokojnie, przemyśleć a nie tylko myśleć jaki to będzie szpan na osiedlu Okazja się trafiają, nie powiem że nie... ale gdy słyszę o okazjach które idą przez 2-3-4 ręce to zaczynam w to wątpić. Uważam, że nawet bogaci ludzie, mający siana jak lodu nie są skłonni oddawać wartościowych przedmiotów za darmo, bo pieniędzy nigdy za mało. Niemiec dostał jakąś kasę z ubezpieczenia, w imię czego miał puścić te auto za bezcen, no ale może gościu go jakoś urobił. Więc auto jest teraz u Niemca handlarza, który zna się na biznesie. Nakłada swoją marże, pytanie dlaczego tylko tyle a nie więcej. Kolejne pytanie, czy auto stoi długo czy jednak "świeżynka". Bo jak długo to kolejne pytanie "czemu nikt tego nie łyknął". Może niektóre moje wątpliwości nawet nie dotyczą Twojej historii, ale wolałem napisać. Oczywiście nie zniechęcam, ale próbuje nakierować na zdroworozsądkowe myślenie ![]() Kamil_mchw napisał(a):
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
No, ale może się mylę. Zdaj więc relacje, swoje odczucia jak wrócisz. Pozdrawiam ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przez przypadek mam taki na stanie ![]() Jeszcze na marginesie: w dziewczynę to ja bym na Twoim miejscu tak nie inwestował, raz że ją niepotrzebnie rozpieścisz, a dwa jest zawsze prawdopodobieństwo że cię puści kantem. @luke1906 - priv
Ostatnio edytowane przez Kaan : 09.11.2012 o godz. 14:19.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kaan zapodaj jakieś foty i więcej danych na temat tej Fiesty. Ja potrzebuję dla siostry i dla mamy jakieś niedrogie wozidełko
![]() ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Też szukam auta dla kobiety do 15 tys i tak ogólnie to bardzo ciężki temat. Mało tego, albo jakieś ulepy z 4 albo przebiegi kosmiczne a niby igły.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ktoś zna jakieś strony internetowe z licytacjami komorniczymi lub bankowymi z Krakowa? Te ogólnie dostępne w google na pierwszych pozycjach to sprzedają same gówna w sumie, znajomy kupił 2 letnią A6 za 80000 we Wrocławiu właśnie na aukcji komorniczej
To co sprzedają na tych znanych stronach to kilkunastoletnie zarżnięte autka....![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
o... to weź mi zaproponuj jakiś "ładny" model... nie chce mi się spędzić dzisiejszego wieczoru na allegro czy innych otomoto.
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 09.11.2012 o godz. 16:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cóż, będę musiał się napić wódki z jakimś komornikiem
![]() A tak na serio, to nie ma ktoś namiarów na jakieś ogłoszenia (nie z internetu) tylko gdzieś na gablotach czy cuś? Bo każdy przetarg powinien być gdzieś ogłoszony chyba... ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rywalizację rozwalają auta francuskie. Poszukaj Citroena c4 takie są czasem w super wyposażeniu, ale do 15 ciężko trafić. Świeże clio megan też ok. Zaplanuj 20-25 tys i jest w czym wybierać. W krk wczoraj był fajny Focus mk2 ok pierwszego właściciela cos koło 19 tys.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
MAsz tu Austryjackie dorotheum. Licytacja samochodow i nie tylko. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zastanawiam się nad kupnem nawigacji.Kwota to 300 zł wybór padł na TomTom XL2 zastanawiam się też nad TomTom VIA 125.Co radzicie co wybrać? nie znam się na tym kompletnie,ale tak patrząc to ta pierwsza wydaje się w porządku...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
kolego weź sobie mio.serwis jest w skotnikach w razie awarii. a wgrywasz sobie automapę gdzies na gieldzie i za 40 zl masz cała europę
Ostatnio edytowane przez picasso : 11.11.2012 o godz. 00:21.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kupiłem dziśiaj auto i mam pytanie ile mam czasu na opłacenie urzędu skarbowego?
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wzór: PCC-3
Termin zapłaty podatku to 14 dni od daty zakupu. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Witam
Mam okazje kupić Honde Civic 1.6 1999 r przebieg 264 tys za cenę 5 tys.Robione wszystko na bieżąco, wraz z wymianą oleju poprzez na wymianę części.Stan naprawdę oceniam na dobry, chce mi go ciotka sprzedać lecz ta cena mnie nie pokoi.Oczywiście zgadza się na pojechanie na dowolnego mechanika i najważniejsze jak sprawdzić czy nie ma zalanego doktora itp.i czy silnik nie zarżnięty.Dzięki za pomoc i wszelakie opinie. ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
cena dobra, jeśli stan się potwierdzi to bym kupił.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://www.willhaben.at/iad/gebrauch...?adId=49100303 http://www.willhaben.at/iad/gebrauch...?adId=49381868 dla porownania ...
Ostatnio edytowane przez Glazik : 12.11.2012 o godz. 23:24.
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A co Wiślacka Brać sądzi o Alfach, a dokładnie o modelach 147 i 156. Szukam autka z roczników 2004-2005 w okolicach 15 tysięcy, te modele wizualnie bardzo mi leżą, jednak nie znam nikogo, kto miałby Alfę. Jak się trzymają, jak z częściami, ogólnie jak wrażenia kogoś, kto nimi jeździ bądź się dobrze zna?
wiem, że za tę cenę mógłbym miec też np. Audi A3 albo Golfa IV, tylko roczniki ok. 2000. Wiem, że marka robi swoje, jednak te 4-5 lat różnicy to sporo ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Cześć
Czy jest na forum ktoś orientujący się w dziedzinie car audio? Chciałem się poradzić o wybór radia. Pozdro ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Koledzy mieli 147 blacha i awaryjnosc tego auta jest masakryczna... Szczerze nie polecam Alfy ale to tylko z obserwacji znajomych mam tez kilku ktorzy jezdza golfem i a3 i narzekaja tylko na ceny paliw ![]() ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kupiłem w czwartek Fiata Seicento i dziś już ku*** (sorry za przekleństwa ale się tak wku***
że dramat) mianowicie strasznie coś trze jak puszczam sprzęgło jak wcisnę sprzęgło to cisza silnik pracuje normalnie jak myślicie co może być przyczyną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Na 90% łożysko oporowe.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Dokładnie, a żeby go wymienić musisz zrzucić skrzynię biegów.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie (najlepiej blisko centrum ) jest jakiś sklep z żarówkami samochodowymi ,tak ,żeby był duży wybór bo potrzebuje pewnie troche nietypowe żarówki do paska stopu na tylnej szybie ?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |