|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Inaczej być nie może. Kto za Probierza. Krzoska?
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sorry, ale Probierz nie ma pojęcia taktycznego, przygotowania do sezonu, nie chce mi sie wymieniać, zwykły trener i coś poukłada, skoro słaba Pogoń nas jedzie, więc ich trener jest lepszy od Probierza pewnie o 2-3 klasy
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Chyba słabi sędziowie z namii jadą.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Chyba jednak wystarczy tego dobrego..:/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet jakby nam nie pomogli było by 0-0 co dla mnie jest nie do pomyślenia. Myśl naszego trenera a trenera Pogoni:
1 połowa: strzelamy jak się da, przy korzystnym dla nas wietrze, gówno z tego wynika 2 połowa: Pogoń - mały pressing i mają piłkę... Nie wiem czemu Probierz nie reaguje... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jest do natychmiastowego wyj...,ale kto za niego?
Franek? Litości... ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A mi szkoda probierza tu nawet mourinho nie pomoze wszystko lezy w tym klubie.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Nie wiem, czy jutro jeszcze obudzimy się z Probierzem na ławce Wisły. Mam nadzieję, że jeżeli zostanie wydupcony, to przynajmniej na normalnych zasadach i BC nie będzie musiał mu np. płacić kontraktu przez następne półtorej roku, bo jak zwykle skonstruował jakąś gównianą umowę z "Dynamiką Marsa" która narazi nas na dalsze straty, jak było z Kasperczakiem, Maaskantem i Valckxem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
król Maciuś I wróć!!
Maciej Skorża!! ![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ok, Probierza już w sumie w Wiśle nie ma. Wszyscy napieprzali na Maaskanta, a on zrobił wynik ponad stan.
Nie wiem, kto teraz, nie wiem, czy to coś zmieni, ale gorzej gra Wisły nie może wyglądać. Może... Skorża? ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To teraz powiedz którego gracza Pogoni byś ściągnął do Wisły. A jakich zawodników chciałaby Pogoń.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Trzymanie Probierza dłużej w klubie to działanie na szkode Wisły . Mam nadzieje ze ze wzgledu na oszczednosci nei jestesmy na niego skazani do konca sezonu , bo z taka gra to gramy o utrzymanie
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Każdy to powie od jutra Smuda w Krakowie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najgorsze jest to ze nikt tu wyniku nie zrobi jak sie ma takiego DYREKTORA sportowego bez kontaktów ... Jacek wyprzedaż bednarz . żal mi ludzi którzy zatrudnili go drugi raz skoro już raz sie nie sprawdził. to działanie na niekorzyść klubu
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że to był ostatni mecz Michała Probierza w Wiśle. Marzyłbym, aby wraz z nim poleciał też Bednarz. Ich orędownicy w Wiśle, a także poglądów i wizji klubu, jaką ze sobą przynieśli, którym źle było za czasów Maaskanta - człowieka, który zrobił świetny wynik w postaci MP - mają żenujący owoc swoich pragnień.
Ostatnio edytowane przez Markus : 14.09.2012 o godz. 21:31.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zrozumcie ze to wszystko krotkofalowe myslenie ja zamiast wywalania kasy na transfery bym wolal zeby postawili dwa pelnowymiarowe boiska na ktorych moze kogos wychowamy i bedziemy mogli patrzec w przyszlosc bo jak narazie, to jest odwlekanie wyroku smierci.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Markus nic się nie zmieni Rogala cały czas "doradza" Cupiałowi zmieniają się tylko figuranci.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja zadam pytanie czy klub stać na zerwanie i płacenie kolejnemu trenerowi z tytułu zerwania kontraktu...
sytuacja się lubi się powtarzać bedziemy płacić dwóm trenerom po raz kolejny!! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A klub stać na zatrudnianie i uparte trzymanie nieudaczników, przez których pracę nieustannie przegrywa i traci pieniądze?
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
a taki niby reagujący i żywiolowy trener...a jak go przyspawało z zeszycikiem to na boisko nawet nie patrzy.
Jutro mam nadzieje,że go w Wiśle nie będzie. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przedtem Ci nieudacznicy potrafili wygrywać i grać lepiej. kto tutaj jest winny
trener?-watpie on wszedzie gdzie trenował potrafił zrobić coś z niczego. Łks potrafił przygotowac zbieranine piłkarzy i nauczyć ich przynajmniej fajnych kombinacji przy stałych fragmentach gry. Może Wisła go przerosła? Wątpie problem tkwi gdzie indziej. problem tkwi w biurach nie w szatni ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
to juz jest jak przysłowie - i Mourinho tu nie pomoze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Niezła równia pochyła. Co gorsza nie widać perspektyw wyjścia z impasu a raczej jedynie
perspektywę dalszego zjazdu w dół, (zmiana trenera ? a co to niby da ?) A pasowałoby się utrzymać... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak znam Cupiała, a przejrzałem go już dawno na wylot, to Probierza zwolni. Kwestia kiedy. Może teraz, może po kolejnej stracie punktów.
I takie tam pieprzenie, że jest problem z kasą itp. Cupiała to nie powstrzyma przed płaceniem dwóm trenerom. A kto wie, może i Bednarza wypieprzy, bo Smuda nie będzie chciał z nim pracować. W sumie, nie oszukujmy sie, że ten klub zrobi jakiś postęp kiedykolwiek za panowania bosa z Myślenic. Dlatego jedyna rzecz jaka nas ratuje to taka, że trochę przypudrujemy tego trupa i że prostak Smuda może znaleźć wspólny język z Cupiałem i jakoś na chłopski rozum mu wytłumaczyć, żeby zainwestował. Inaczej czeka nas klapa, bo nie mamy żadnej infrastruktury ani systemu żeby oprzeć drużynę na mlodzieży, zakręcenie kurka będzie oznaczało walke o utrzymanie z tym składem kołków. A
Ostatnio edytowane przez tofik : 14.09.2012 o godz. 21:52.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
I co to zmieni? Kto przyjdzie? Smuda?Skorza? Z główna bicza nie ukrecisz.Problem jest gdzie indziej, żebyśmy tylko następnych derbów nie grali piętro niżej
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boje się ze jutro wstane i zobacze smuda w Wiśle
chociaż jak znam bednarza - wyprzedaża to on sam moze poprawadzić Wisle w ramach oszczednosci ?skoro mogl rzadzić lepszymi od niego(SV) to czemu nie moze być trenerem licencje sie wyprosi u pzpnu ... to tak z przymrużeniem oka... ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|

|
||||||