|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dla mnie to oni się starają, ale zupełnie nie wiedzą co mają grać i są po kilkunastu minutach zrezygnowani bo nic im nie idzie...
Każdy z osobna walczy, stara się, ale nie stanowią zespołu. A poza tym umiejętności nie zawsze im pozwalają zagrać lepiej... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mecz z Twente też miał być tylko honorowym pożegnaniem Wisły z europejskimi pucharami. Jak było - wszyscy wiemy, jedyne co zastanawia to to, czy limit cudów został już wyczerpany....
Sędziuje Borski, który ostatnio nie miał takich przypałów jak Gil czy Piasecki, którzy sędziują zawsze w sposób dziwnie niekorzystny dla Wisły - a to nie uznają prawidłowo strzelonej bramki, a to karnego nie podyktują dla Wisły, a dla przeciwnika nawet uda im sie z kapelusza karnego wyjąć. Jak w skłądzie nie będzie Garguły to wierzę w wygraną i awans. Udział tego kopacza w meczu oznacza, że gramy w 10-kę, a może nawet jeszcze gorzej - przecież jak Łukasz swoją "sportową złością"* zarazi 2-3 graczy - to będzie jeszcze gorzej. Miejsce garguły na trybunach.................. w Bełchatowie. * Sportowa złość w wykonaniu Ł. Garguły, to poklepanie się po pleckach z piłkarzami przeciwnika + walnięcie misia z nimi, poklaskanie nad głową po przegranym meczu, uściśnięcie dłoni każdemu arbitrowi, nawet takiemu, który nie uznaje prawidłowo strzelonych bramek czy dyktuje rzut karny,bo przeciwnik akurat przewrócił sie w polu karnym......
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 10.04.2012 o godz. 14:09.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
właśnie wracam z stsu, chciałem puścić wygraną Wisły z handi,ale okazało sie że zablokowano wszystkie kursy na ten mecz.oby był ustawiony,my im odpuscilismy ligę a oni nam pp.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Życzę Wiśle awansu do finału Pucharu Polski.
W finale Wisła:Legia. ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dziś cały Poznań trzyma kciuki za Ruch, bo tylko awans Ruchu daje im awans do europejskich pucharów z 4 miejsca w lidze..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Jak się uda to mam nadzieję że uczciwie. Jak się nie uda to będzie więcej czasu na zbudowanie drużyny bo nikt nie będzie się spinał na tą jedną rundę w pucharach, więc tak naprawdę moim zdaniem ten awans może nam tylko zaszkodzić. Znowu na szybko jakiś szrot będą sprowadzać. Szczerze to mam nadzieję na taki scenariusz: - pełny jest sektor C - reszta świeci pustkami - Ruch ogrywa nas bezproblemowo - piłkarzyki podchodzą pod C po meczu i dostają solidny o....... - klub w końcu rozumie że jedynymi ludźmi którzy są z Wisła na dobre i na zła to w większości ludzie z sektora C. Oczywiście bez urazy do osób z innych sektorów którzy chodzą na Wisłę od lat. Chodzi mi po prostu o pokazanie tego w kim klub powinien szukać oparcia a nie zwalczać. Pozdro i do zobaczenia na R22. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tylko czy jest o co się bić. Nawet jak zagramy w pucharach to z obecną dyspozycja będą to tylko dwa mecze. Może lepiej przygotować się w miarę możliwości do ligi.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No wlasnie w tych 2 meczach kasy nie ma za wiele(UEFA), kibicowsko zbyt atrakcyjne tez nie beda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Wiśle nie jest na rękę grać w pucharach przy takiej rewolucji kadrowej, która będzie nas czekać po sezonie. Bednarz nawet nie zdąży zmontować ekipy do czasu pierwszego spotkania eliminacyjnego. Idę o zakład, że dziś honorowo zremisujemy.
Jacek Bednarz po raz kolejny w przypływie "szczerości" okłamał wszystkich jakoby teraz Wisła miała stać się drużyną perspektywiczną a tu proszę w pierwszej kolejności szykują się powroty Głowackiego i Brożka. Deja vu tylko po polsku - kazus zawodników wracających do ligi np. Żurawskiego widać tych dyletantów nic nie nauczył. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jako niepoprawny optymista mam nadzieje , ze juz za kilka godzin bede czytal wypowiedzi :
"Jak Feniks z popiolow!" ,oraz , ze gdybysmy od poczatku sezonu mieli taka forme spogladalibysmy z gory , z pierwszego miejsca na pozostalych . Nadzieja umiera ostatnia ! Wiecej wiary - przeciez to tylko dwie bramki. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
2) Na pewno się nie rozczarujesz. 3) Rozczarujesz się, piłkarzyki nie podejdą. 4) Rozczarujesz się, dla klubu zawsze to my będziemy ważniejsi niż wy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
To,że na chwile sts zablokował zakład,może znaczyć tyle,że kurs zmieniali. Tak czy siak remis to maks co dziś zdziałamy. A jak faktycznie Ruch zacznie chuja grac i przechodzic obok meczu to gram live. ![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 10.04.2012 o godz. 16:08.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
113 Wisła Kraków Pol 0.3332 2.0000 1.4250 1.9000 9.3250 14.983
Chcecie, żeby znowu przez 5 lat wlekł się oszałamiający ranking 0.333? |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Nie będzie pełnego C - to jest pewne.
Co do reszty to pewnie i dostaną znowu baty. W końcu w tym sezonie nie takie zespoły jak Ruch wyjeżdżały z R22 z zwycięstwem. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Awans do finału, i mam nadzieje Bednarz i spólka zaczynaja działać na rynku transferowym, więc bez siania defetyzmu. Wiem, wiem "znając zycie i Cupiała", ale może wreszcie coś się zmieni w te jmaterii i na pierwszym zgrupowaniu przed nowym sezonie będzie z 15-17 zawodników gotowych do jako takiej gry.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
myślisz, że w obecnej sytuacji można ugrac jakies punkty
![]()
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja tam pomimo wszystkiego złego co się wydarzyło podczas tego całego sezonu wierze dzisiaj w zwycięstwo i awans. Swoją nadzieję upatruję w tym, że nie będzie Grodzickiego i Zieńczuka w składzie '"niebieskich". Ruch jest bardzo zgrany, w obronie gra cały czas tym samym składem, a dziś przyjdzie im występować bez podstawowego środkowego obrońcy, więc może jakimś cudem strzelimy minimum 2 bramki nie tracąc przy tym żadnej. Dobrze też, że Zienia nie będzie, bo jego stałe fragmenty gry siały popłoch w naszej defensywie.
Oby było 2:0 dla nas i będzie OK ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Mówiłem to przed meczem ligowym, mówiłem i przed pucharowym mówię i teraz, na chwilę obecną nie jesteśmy lepszą drużyną od Ruchu, nie mamy lepszych piłkarzy, jesteśmy od nich słabsi, nasza jedyna szansa to stworzenie nowego zespołu od podstaw, tu się coś wypaliło, i już nie zapali. Dziś będzie remis 1:1. bo i Ci słabsi nie mogą przegrać w ciągu miesiąca 3 meczów z Ruchem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Coś czuję, że mogą być spore (jak na PP) emocje i ludzie, którzy zostali w domach będą żałować. Tak podpowiada serce, rozum obstawia 1-1.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ok godziny temu (17:30) ~3,5 tys biletow sprzedanych. Caly czas ktos podchodzi, ale i tak wogole sie nie czeka. moze 6-7 tys przy dobrych lotach bedzie..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Idę na ten mecz w przekonaniu że dzisiaj wieczorem stanie się cud i przejdziemy ten Ruch.Co do ceny biletów na ten mecz to kogoś chyba porąbało gdzie trzeba mieć rozum żeby na PP ustalić takie ceny biletów biorąc jeszcze pod uwagę to co my teraz prezentujemy na boisku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę przyjacielskie relacje właścicieli Wisły i Ruchu, to każdy wynik możliwy...
http://www.sport.pl/sport-slask/1,12...__Zaczeli.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Czuje gładkie 2:0... dla Ruchu.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
Coś nie zadziałało. Co - nie mam zielonego pojęcia. Choć akurat jeśli chodzi o Ilieva to wydaję mi się, że kolejni trenerzy robili mu krzywdę wystawiając go w pomocy. Może należałoby spróbować w ataku? Tak czy owak, każdy jest teraz mądry post factum, bo to takie proste. Poczekać co się zdarzy a potem pisać: "A nie mówiłem?" Wracając do tematu - wierzę w awans. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|