|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czyli tak jak miało być
Legia w finale pucharu ITI ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Ja pier**** mówiłem ? Pozapraszali sobie do studia arkowców i sie nawzajem "przypadkiem?" wylosowali....
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Tak jak mówiłem, mogę grać w lotto? Chyba nie bo to było odrazu wiadomę że takie pary będą
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Hahaha losowanie półfinałów Pucharu Polski to śmiech na sali.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Takiego losowania to się nikt nie spodziewał!szkoda słów
![]() !!Tylko Wisła!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ciekawe ile lat potrwa, zanim ktoś z organów śledczych się zainteresuje tymi losowaniami.
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
no właśnie, przecież powiedzieli, że wszystko odbyło się zgodnie z regulaminem rozgrywek ... I JESZCZE DOPOWIEDZIELI - "JAK ZAWSZE"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dobre,Probierz mowi na konferencji przed ,ze gramy z Ruchem za 10 dni,a prowadzacy sie leją z tego całego losowania na wizji
![]() Puchary to chyba możemy sobie co najwyżej wymarzyć w tym sezonie. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Postawiłem zakład na indentyczne losowanie i właśnie zostałem milionerem. Ale miałem ogromnego farta, co? Nikt by nie przewidział faktu, że Legia zagra pierwszy mecz na wyjeździe i do tego z Arką... Ale co tam! Jestem milionerem!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() ![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Michał Probierz to jednak geniusz.
Wiedział od początku o wszystkim. Że w PP, losowanym na Łazienkowskiej, i tak trafimy na Ruch, bo Legia musi byc w finale. Skoro tak, to trzeba było dobrać odpowiednią taktykę: w meczu o nic w ekstraklasie pokażemy się od najgorszej strony (Pareiko trochę zawalił plan, może nie było go na odprawie). Będziemy symulować grę w piłkę, bez szybkości, precyzji, pomysłu. Za to w PP im pokarzemy: Melikson będzie grał jak w pierwszej rundzie w Wiśle, Biton tak samo, Genkov będzie ładował bramki głową z każdej pozycji. Pressing, dokładności, wychodzenie do gry, zaangażowanie, pewność siebie - taka będzie Wisła w Pucharze Polski w dwumeczu z Ruchem.
Ostatnio edytowane przez Elendil : 25.03.2012 o godz. 19:42.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
....a wiedziałem, że tak będzie....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Legia popłynie mówię wam
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nie ma co płakać. Widać tak musiało być że gramy z Ruchem.
Teraz nasza zgraja kopaczy ma szanse pokazać ze mecz meczowi nie równy i wygrać dwumecz z Ruchem! Trzeba walczyć a nie pękać przed startem ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
W zaistniałej sytuacji dobrze że przegraliśmy dzisiejszy mecz i nie mieliśmy w nim wiele do powiedzenia. Teraz przynajmniej Probierz powinien zadbac o to żeby na dwumecz w PP nastawienie i zaangażowanie naszych gwiazd było nieco inne.
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Sam ustawiałem
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A nie mowiłem - USTAWIONE od poczatku, od poczatku Legia miala miec łatwiejszego przeciwnika. To jest KPINA - nikt Nam nie powie, ze tak nie jest bo przeciez mowimy o tym juz dobry tydzien a dzisiaj tylko sie to potwierdzilo. Zeby tak przez to wszystko Legia nie zdobyla ani pucharu polski ani mistrzostwa. Wierze, ze jeszcze jest jakas sprawiedliwosc na tym swiecie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nie wątpię. W końcu uniknęliście walkoweru z Gryfem to przepychanie dalej trwa. I co wam zrobią. Wszak Legia to medialny kolos ITI i każdego zaszczekamy
![]() BTW Wstrzymał byś się z tym 9 MP. Jeszcze się sezon nie skończył. Zakładam że korupcji nie pochwalasz i nie chwaliłbyś się obsranym gównem tytułem z 1993? (obsranym korupcją). ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Na sędziego meczu z Ruchem w PP lobby śląskie w PZPN-ie wystawi sędziego Marciniaka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cegielska: " Dostałam już instrukcję i wiem co robić."
![]() ![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Co do losowania juz nic nie pisze bo kazdy ma prawo miec swoje zdanie. Dla mnie to kpina ze na stadionie uczestnika odbywa sie losowanie... ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
a teraz taki dowcip:
Finał PP, mecz Wisła - Legia. Nasza minister sportu: "Znowu grają te same drużyny?" like a Strasburger a btw. finał nie na narodowym, skoro losowanie było na stadionie legii to może finał też tam? przecież tak dobrze się sprawdza... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chłopaki w Warszawie zabezpieczają się na dwóch frontach. Gdyby MP nie wypaliło to po to te Gryfy i Arki a nam Amice i Ruchy
. Nie ma to jak dobre sprawdzone losowania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Z Lechem w lidze też było marne 0:0 po marnej grze, a w PP dwa razy po 1:0. Ja tam o awans jestem spokojny, no chyba ze znowu bedzie nam sedziowac ta sama sierota co dzisiaj..
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Śmieszne losowanie . Kobieta która losowała wcale kul nie mieszała . I to wszystko się działo na żywo w TV . CBA się powinno tym losowaniem zainteresować .
![]()
[Podpis wymoderowany]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Może zmieńmy nazwę tematu na "Wisła Kraków w Pucharze ITI 2011/2012". Przecież wszystko było jasne po pierwszych meczach. Wszyscy wiedzieli kto z kim będzie grać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ludzie, nie narzekajmy. Nastały nieciekawe czasy i to jest właśnie ten moment, kiedy nasz ukochany klub potrzebuje pełnego wsparcia, w czasie tego dwumeczu nikt z nas nie powinien się oszczędzać. Pokażmy, że Wisła to wielki klub, ze wspaniałymi kibicami, będącymi z drużyną na dobre i na złe. Pamiętajmy, że "Po burzy słońce wychodzi zza chmur..."!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja nie pisałem, że nie będzie meczu Legia-Arka więc nie wiem po co uderzasz do mnie. Szanse na mecz Legia-Arka wynosiły 33% tak jak na każdy inny. Nie jest to straszny fart, że akurat tak wylosowali. Bez odbioru bo chyba nie zrozumiałeś przesłania mojego ostatniego postu. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|