The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2012, 20:38
wynik cieszy - pamiętac jednka trzeba że Lech nas ogrywał w Krakowie więc ostrzegam przed hurra optymizmem ...
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.03.2012, 20:42
Tarann z całym szacunkiem to ty się ode mnie od stosunkuj... Jak masz jakiś problem to jest to twój problem. A ja i tak dalej uważam że ściąganie jedynego napastnika to jest PATOLOGIA a nie piłka nożna.
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.03.2012, 20:42
Po tym meczu nie mam zadnych wątpliwości. Jirsak i Kirm musza opuścic Wisłe po zakończeniu obecnego sezonu. Niemozliwe aby w I lidze nie znależć piłkarzy ,którzy sa bardziej ambitniejsi i mniej zarabiają niż wymieniona dwójka.
Ostatnio edytowane przez elliot_ness : 13.03.2012 o godz. 20:45.
Odpowiedz cytując
xdarek
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 13.03.2012, 20:44
Ma ktoś jakiś skrót?
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.

Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 13.03.2012, 20:44
git, 0-0 w rewanzu i jedziemy dalej
Odpowiedz cytując
loory
Member

Od: 12.2011

Stary 13.03.2012, 20:46
zgadzam sie w 100% z Glazikiem. Wygrywamy i to sie teraz tylko liczy! Musimy wrocic na sciezke samych zwyciest. Szkoda ze brak stylu i czesto dzidy do przodu ale wole to niz klepanie miedzy obroncami i wynik 0;1 w plecy.

JJJBG!
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive
maybe so, maybe so but the theory of competition says
just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.03.2012, 20:48
najlepszy dziś Jaliens
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Mogliśmy wygrać nawet i 3-0, bo były ku temu okazje. Nuneza nie chcę już widzieć na oczy i nie tylko przez niewykorzystaną sytuację.
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Mam pytanie. Gdzie jest rozgrywany mecz finałowy ? Chodzi mi o konkretny stadion czy jest już wybrany i date : )

P.S: Skrót meczu http://www.tvnturbo.pl/
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 13.03.2012 o godz. 20:51.
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 13.03.2012, 20:49
/fajny mecz w obronie Kew - kolejny w sumie. Wreszcie widać, że coś w tym futbolu osiągnął. Nie wybija głupio piłek, walczy do końca, wygrywa większość pojedynków i główek. Trzymaj tak dalej stary -dajesz radę ;-) !
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 13.03.2012, 20:50
Obrona broni, obrona strzela, cóż takie czasy w Wiśle.

Melikson wróć, bo bez niego żal patrzeć na grę, ale zwycięstwo b. cieszy.
Odpowiedz cytując
foxtrot_green
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 13.03.2012, 20:50
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
git, 0-0 w rewanzu i jedziemy dalej
Moim zdaniem błoby miło gdybyśmy coś strzelili przy Reymonta, pierwszy raz od meczu ze Standardem.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 13.03.2012, 20:51
Kur#a patrzyć się na to nie da...zęby bolą.... ale trzeci mecz na "0" z tyłu, i drugie zwycięstwo.Jak dla mnie, to do końca sezonu może tak być, bylebyśmy doczłapali do pucharów.

Jaliens i Bunoza jak profesorzy
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 13.03.2012, 20:52
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie. Gdzie jest rozgrywany mecz finałowy ? Chodzi mi o konkretny stadion czy jest już wybrany i date : )

P.S: Skrót meczu http://www.tvnturbo.pl/
24 kwietnia na ... Stadionie Narodowym w Warszawie
no chyba że ktoś złe drużyny wybierze ...
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 13.03.2012, 20:54
a czy to nie jest tak, że KJU zapie*dala bo mu się kontrakt kończy czy coś ?
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ciężki mecz. Widać że nasze leniuchy wreszcie walczyły. Piłkarsko bez Meliksona i mimo wszystko Małeckiego mamy słabe atuty z przodu. Ale walka była.

Taki sam rewanż czeka nas za tydzień w Krakowie. Nie miejmy złudzeń że już przeszliśmy dalej. I mam nadzieję że będziemy co najmniej tak samo waleczni jak dziś.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Kur#a patrzyć się na to nie da...zęby bolą.... ale trzeci mecz na "0" z tyłu, i drugie zwycięstwo.Jak dla mnie, to do końca sezonu może tak być, bylebyśmy doczłapali do pucharów.

Jaliens i Bunoza jak profesorzy
Mam to samo zdanie na ten temat,byle wygrywać nawet w taki sposób

PS:To co robił sędzia to skandal,starał się zrobić wszystko żeby pomóc Amice,kartki dla wszystkich tylko nie dla piłkarzy z Wronek.

Może jeszcze w tym sezonie nie wszystko stracone zarówno w lidze jak i Pucharze Polski
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.03.2012, 20:55
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
a czy to nie jest tak, że KJU zapie*dala bo mu się kontrakt kończy czy coś ?
KJU ma kontrakt do czerwca 2013 więc to raczej nie to
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.03.2012, 20:56
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Brawo za wynik.
Brawo Bunoza. Ciekaw jestem, w ktorym bysmy teraz byli miejscu gdyby w meczach z Liege nie gral pupilek trenera tylko prawdziwy obronca.
Skandaliczne sedziowanie.
Mówisz o Czekaju? On grał tylko 28 minut w tym dwumeczu

Jirsak dostał żółtą kartkę nie trafiając nie tylko w piłce, ale też w zawodnika. Z kolei któryś z Lechitów za niebezpieczne zagranie zbyt wysoko podniesioną nogą, które mogło zrobić krzywdę Bitonowi nic. Lechici za faule nie dostawali praktycznie kartek. Hendriquez moim zdaniem powinien mecz skończyć z minimum żółtą kartką.

No i jeszcze ostatnia sprawa. Zabrzmi to kontrowersyjnie, ale uważam, że organizator rozgrywek powinien karać walkowerem takie przygotowanie murawy. To nie mecz B-klasy, a ćwierćfinał Pucharu Polski, w którym grają dwie drużyny Ekstraklasy. Taka murawa nie dość, że psuje widowisko to stanowi realne zagrożenie dla zdrowia piłkarzy obydwu drużyn.
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 13.03.2012, 20:56
Pokonanie Amiki, zwłaszcza w Pyrlandii zawsze cieszy...

Warto zwrócić uwagę, że od trzech meczy nie straciliśmy bramki.
Odpowiedz cytując
krishek3
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 13.03.2012, 20:57
Nie wiem czy sie zgadzacie, abstrahując oczywiście od stylu, ale ogromna zasługa przy golu Jaliensa, trącił piłkę lecącą do Kotorowskiego przez co ten jej nie złapał.
Czyli że co, prawdziwa cnota krytyk się nie boi?
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.03.2012, 20:57
Przewidywałem biedę, a tu miłe zaskoczenie. Śmieszny mecz - mogło być i 0-3 i 3-1, skończyło się happy endem... Awans na wyciągnięcie ręki.

Bardzo pewny środek obrony> Po raz kolejny - za Probierza wciąż zero z tyłu, oby jak najdłużej. Na plus to, że obyło się bez czerwieni (wisiała w powietrzu), na jeszcze większy plus trzeszczące kości dwóch Amikorzy Przegrani, sponiewierani, tak powinno być zawsze.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 13.03.2012, 20:58
Eternit napisał(a):Wyświetl post
KJU ma kontrakt do czerwca 2013 więc to raczej nie to
Kew bodajże tydzień temu wspomniał o urazie,którego dostał w meczu z Apoelem Nikozja i grał bez wyleczenia z nim,nie chciał się tłumaczyć ale coś musiało być na rzeczy bo teraz gra wprost rewelacyjnie niczym Cleber za dobrych lat
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 13.03.2012, 20:58
a_r_e_n_a napisał(a):Wyświetl post
/fajny mecz w obronie Kew - kolejny w sumie. Wreszcie widać, że coś w tym futbolu osiągnął. Nie wybija głupio piłek, walczy do końca, wygrywa większość pojedynków i główek. Trzymaj tak dalej stary -dajesz radę ;-) !

dodam więcej dadzą radę z Bunozą
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 13.03.2012, 21:00
Koniecznie po sezonie potrzebne transfery do ataku,gdy Genkov kontuzjowany to zostaje tylko Biton a on i tak jest wypożyczony
I tu niestety zła informacja Jacek Bednarz
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 13.03.2012, 21:05
Trzeci mecz nasz bez straty bramki, czwarty mecz Amiki na wiosnę bez strzelonego gola No i Borski jak nam sędziuje to wygrywamy Pyknąć jeszcze frajerów w Krakowie i czekać na półfinał
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.03.2012, 21:05
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Mogliśmy wygrać nawet i 3-0, bo były ku temu okazje. Nuneza nie chcę już widzieć na oczy i nie tylko przez niewykorzystaną sytuację.
równie dobrze Amica mogła wygrac z 2, 3 -0, bo 2 patelnie miel 100 %i. Ale na prawdę całkiem nieźle zagraliśmy w obronie. Bunoza, Jaliens - koty. W ogóle Jaliens w tej rundzie wygląda o niebo lepiej niż za Maaskanta, widać że się nie opierdalał w zimie.

Wynik na prawdę cieszy bo prawde mówiąc, przed meczem mało mieliśmy argumentów. Zaliczka ok, ale hurra optymistów przestrzegam, że w tej rundzie na wyjeździe zagraliśmy 4 mecze z bilansem 2-2-0. Z kolei u siebie 3 - z bilansem 0-2-1. Na prawdę dobrze by było już wygrac na R22 i tym samym przypieczętować awans, bo to już się niesmaczne robi.

EDIT: aha, jak nie trawie Nuneza i już mnie w....ia to jego holowanie i pajacowanie coraz większe, to przyklaskuje za potraktowanie Kriwca - szkoda że go bardziej nie połamał.
Ostatnio edytowane przez Krav : 13.03.2012 o godz. 21:10.
Odpowiedz cytując
Tomek81
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 13.03.2012, 21:06
Niektórzy po prostu wyrośli na ekipie Henia Kasperczaka i zawsze będą narzekać na grę, puki jakiś Abramowicz Wisły nie wykupi

Szkoda sytuacji Bitona i Nuneza ale Amika też nam mogła wepchnąć parę goli, Stilic >sam na sam > Bułgar w poprzeczke i palcodup z głowy
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

szym_ek napisał(a):Wyświetl post
24 kwietnia na ... Stadionie Narodowym w Warszawie
no chyba że ktoś złe drużyny wybierze ...
Finał będzie odwołany, bo coś czuję w kościach, że będzie Wisła - Legia

Biton straszna bieda, nie wiem czy chłop miał jedno dobre zagranie. Natomiast Kirmowski pokazał, dlaczego ma tyle występów w reprezentacji, pomimo tego, że ma bardzo mocnych konkurentów - dużo ważnych odbiorów, miło się patrzyło jak zapieprza.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 13.03.2012 o godz. 21:10.
.
Odpowiedz cytując
Dzideek
Senior Member

Od: 05.2009

Panowie, cieszmy się. Piękny mecz rozegrał Bunoza i ogólnie nasza obrona, która rozjechała Toneva i Krivca. Raczej ci piłkarze zostaną na wykopkach i nie wyruszą za tydzień do Krakowa
Mamy dobrą zaliczkę przed spotkaniem u siebie, więc powinno być dobrze
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów