|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Właśnie Tusk wyszedł ze spotkania. W pierwszym wywiadzie już wspomniał o braku tolerancji dla bandyterki, o politykach, którzy stają po stronie ludzi, którzy kopią w twarz fotoreporterkę, tylko dlatego, że miała kamerę nie tej stacji ale też o tym, że będzie indywidualizacja kar - bez odpowiedzialności zbiorowej. To ostatnie ( jeśli nie skończy się tylko na obietnicach ) jest pewnym sukcesem. Obecnie na tvn24 wypowiada się przedstawiciel kibiców. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dla mnie to co zrobił tez związek to jest strzelenie sobie nie w palec ale w głowę! Czy oni w ogóle nie myślą? Przecież mają reprezentować WSZYSTKICH zrzeszonych kibiców (kluby) a nie kur*a 2 Legie i Lecha! Cały czas o zamykaniu stadionów z poprzedniego sezonu a jak scyzoryków zamykają za przeklinanie to cisza! jak u nas za koszulki chłopaki zawinięci byli po derbach też cisza!
I dlaczego nie zrobili tego spotkania przed kamerami albo nie nagrywali na YT? bo tak to widzę Donka po spotkaniu zadowolonego i mówiącego że on to jest szeryf i na ustepstwa nie idzie! WSTYD i tyle. JAK MOŻNA SIĘ ZGODZIĆ NA TYDZIEŃ PRZED WYBORAMI NA TAKĄ ZAGRYWKĘ a ten Pucek z Amiki to już powinien na kopach wylądować w kanale. jak może koleś powiedzieć że rozmowa była spoko i sądzi że był remis. skąd się urwał? jak chciał posłodzić płemiełowi to nich siedo PO zapisze! ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
on chyba jest w PO...( nie wiem czy na pewno on ale wiem ze jeden tam byl jako przedstawiciel Lecha a zarazem czlonek PO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A czy Ci przedstawiciele mieli mandat do reprezentowania stowarzyszeń kibiców? Czy to była kolejna ustawka duetu Tusk & Ostachowicz?
Bo jak znam metody POwskich propagandzistow to już miesiąc temu zaplanowane było co nieudolny premier powie po spotkaniu niezależnie od przebiegu a zaproszeni mają być tylko "młodzi wykształceni" odgrywający rzekomych kibiców. ![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dokladnie Pucek jest z Peło wiec 2 pieczenie na jednym ogniu sobie piecze. jest kibolem walczacym o sprawiedliwosc i wazeliniarzem PO
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Lepszego prezentu Tusk nie mógł dostać przed wyborami. Ciekawe czy to spotkanie zneutralizowało komitety kibiców witających tuskobus ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
A druga sprawa, co Wisła zrobiła w poprzednim sezonie jak inne kluby protestowały? Więc skoro Wy nie dostosowaliście się do ogólnopolskiego protestu (abstrahując od tego, czy był dobry czy zły), to czemu chcecie wstawiania się za Wami? Zapytam wprost. Co Wisła robi aby poprawić sytuację kibiców w Polsce(konkrety, bo może coś robi, ale ja o tym nie wiem). Dla przykładu - Lech ma ten swój protest (nie wgłębiajmy się czy dobra metoda czy nie, ale coś robi). Legia wraz z Fundacją Republikańską powołała Rzecznika Praw Kibica. Łatwo jest krzyczeć i się wyśmiewać w necie. Trudniej coś zrobić w rzeczywistości. ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Cytując wypowiedź Jarosława Pucka z forum Wiary Lecha ( http://forum.wiaralecha.pl/index.php...ost__p__509744 )
Cytat:
Ja akurat uważam za plus uczestniczenie w rozmowie członka PO. Dzięki temu nie można sprowadzić tego wszystkiego do sporu kibole & PiS vs PO. Skoro przeciwko premierowi występuje członek jego partii, to sprawa nie jest tak prosta, jak przedstawiają ją media. ![]() ![]() NIE POKAZUJCIE NAS W TV DLA WAS MY JESTEŚMY ŹLI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Samo spotkanie i uczestnictwo w nim dzialacza PO nie uznaję za plus. Raczej za próbę poprawienia wizerunku swojemu wodzusiowi tuz przed wyborami i zrobienie metlliku kibicom aby już nie protestowali przy wizytach tuskobusa. Niebawem pewnie dostaniemy oświadczenie, że .....premier obiecał, to i tamto. Tak samo jak 2 Irlandię. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Widocznie wasz zrezygnowal z uczestniczenia, pretensje kierujcie do niego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak oczywiscie - spotkanie tuska z kibicami wyszlo jakze w poznanskim stylu ... na spotkaniu z Tuskiem reprezentowal nas (was) bo mnie na pewno nie... czlonek(dzialacz) platformy obywatelskiej... ohh ahh jakie to poznanskie - nawiazujac do przyspiewki - sprzedaliscie klubik swoj , teraz macie wielki ... , chialo by sie mylic w sprawie spotkania , niestety fakty sa faktami , jebani manipulanci z poznania ...(
Ostatnio edytowane przez CMSNero : 27.09.2011 o godz. 12:50.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
W dodatku dobrali sobie kolegów z Arki czy Cracovii. Kto wie, może nawet samego .... gniazdowego Cracovii, niejakiego RadsonaJG syna komendanta wojewódzkiego małopolskiej policji, aby rozmowy przebiegały konstruktywnie w duchu "wzajemnego zrozumienia" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie zwykłem na tym forum wyzywać innych kibiców drużyn nie związanych z Wisłą ale pieprzony Amikarzu goń się! Wystawiliście do rozmowy kolesia który zamiast bronić kibiców klepie premiera po jajach bo nawet do pleców mu nie dorósł! sami zobaczcie co wypisuje:
To właśnie w tej części spotkania premier podjął dyskusję o zakazie klubowym, możliwości (sic!) zalegalizowania piro na wzór duński (choć przyznać trzeba, że jednak z rezerwą), a także zadeklarował, że po wyborach możemy rozmawiać o zmianach w przepisach tak, żeby prawo działało bezwględnie, ale też celnie. Jakie po wyborach? Zaraz będzie po Euro, potem po MŚ itd. I czy mi się wydaje czy to miała być reprezentacja całego Zrzeszenia Stowarzyszeń czyli wszystkich klubów które w tym istnieją. Gdyby tak było to to spotkanie powinno trwać 5h a przedstawiciele powinni mieć ze sobą tomy sytuacji różnego rodzaju nadużyć! a jak czytam wypowiedź Pucka (ja nie wiem czy jest w PO może ktoś podeśle odpowiedni link) to każdy powiedział swoje o swoim klubie wysłuchał zjeby premiera i wyszedł. A na konferencji z podkulonym ogonem najlepiej powiedzieć że był remis! A Donald zadowolony bo znowu wyszedł jako ten kto nie boi się rozmawiać! Ech jeszcze na koniec w tym wątku bo nie zauważyłem że są posty na forum Amiki: Pucek pisze: To sam premier stwierdził, że trudno walić dwuletnie zakazy stadionowe za wulgaryzmy, bo choć tego nie akceptuje i chciałby, żeby było inaczej, to jednak widzi, że coś tutaj ktoś przesadził. No to ja się pytam dlaczego geniusz medialny nie powiedział tego do kamer? Podkreślić że sam premier nie zgadza się z niektórymi działaniami policji i przytoczyć tą wypowiedź! ale lepiej się drapać ... szkoda gadać Sam jednak znalazłem informacje o tym "przedstawicielu" kibiców - http://www.polskatimes.pl/opinie/wyw...-czy,id,t.html Czyli w Poznaniu znów przywitają go okrzyki "Tusk, ty matole, twój rząd obalą kibole"? Pan, działacz partii Tuska, też tak krzyczy? Jarosław Pucek: Następne pytanie proszę. I taki ktoś reprezentuje Amice! Czy nie przypomina wam to pewnej sytuacji z gniazdowym z klubu na C?
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 27.09.2011 o godz. 15:20.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Bo w Poznaniu takie obyczaje są...
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
relacja z wczorajszego spotkania przedstawiciela Rakowa Czestochowa - czekam na riposte slowikow...(
Potem delegację OZSK zatrzymał BOR, a premier mógł udać się do mediów, aby przedstawić jak to twardo będzie walczył z kibolami. Szkoda trochę, że główne oświadczenie wydane przez Jarosława Pucka odbiegało od tego, co zostało ustalone, tzn.: - nie wypomniano, że my chcieliśmy prasy na debacie, a Premier tego nie chciał (5 interwencji w Kancelarii Premiera z żądaniem mediów podczas spotkania) - nie powiedziano, że sytuacja jest patowa, i że ciągle będą trwały protesty kibiców, zarówno na trasie Tuskobusa, jak i na stadionach. Nie wiadomo, dlaczego tak się stało. http://www.rakow.com.pl/archives/2813 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trafiłeś w sedno! Młody działacz PO ma bronić kibiców! ![]()
Dumny po zwycięstwie
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwsza sprawa przedstawiciela Wisły chyba nie było. Wstawiania za nami? jak idą PRZEDSTAWICIELE KIBICÓW to chyba reprezentują WSZYSTKICH ze zrzeszenia czy nie? bo jak nie to każdy z tych 50 klubów mógłby przyjechać. chyba że się mylę i na spotkanie udała się Amica opowiadając jak to źle u nich na meczach Legia która mówiłą jakie to drogie bilety mają itd. w takim razie OK. tylko powstaje pytanie po jaką cholerę w to zamieszany ma być Związek? I proszę cię nie wytykaj mi tutaj protestu bo mogę przypomnieć tutaj jak to ładnie ułożyliście się z klubem!
sorry że tak jeden pod drugim ale to dla większego zrozumienia: Zobaczcie co napisałem stronę wcześniej o mediach NIE WIEDZĄC o tym co teraz piszą chłopaki z Rakowa! WSZYSCY NIECH PRZECZYTAJĄ RELACJĘ RAKOWA!!! i co odbiega Amikarzu od waszej pisanej pośpiesznie
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 27.09.2011 o godz. 15:54.
![]()
Dumny po zwycięstwie
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Jeśli to wszystko prawda to amica wraz całą pedalską triadą powinna zostać ze związku dyscyplinarnie wy.......ona.
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Czy wy macie jakie golebie mozdzki czy co? Mial byc wasz przedstawiciel, skoro zrezygnowal tzn ze dal prawo do reprezentowania waszego klubu przez osoby ktore byly na spotkaniu. Dowiedzcie sie kto to byl i czemu go nie bylo a potem dopiero piszcie posty bo zakrawa tu hipokryzja. Co do Pucka, skoro jest w PO, to tym bardziej powinny byc brawa dla niego ze "zaprotestowal przeciw swojemu szefowi". Ale o czym wy piszecie, jak byla proba ogolnopolskiego protestu to wy sie w najlepsze bawiliscie, ToTylkoJa, dobrze napisal, "najlepsi z za monitora".
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Dla mnie pierwszą i podstawową formą protestu jest protest przy urnie. A przedwyborcze dyskusje z Tuskiem i nabijanie mu słupków podobnie jak milczenie na trybunach ( czyli sygnał dla postronnych że premier jest skuteczny i cacy) to średni pomysł z punktu widzenia kibica. No chyba, że już wszystko ok i się kochamy. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Trzeba jeszcze rozroznic kibica od "kibica", wstyd mi bedzie jak padnie wiecej niz 50%, z drugie jstorny wyjdzie jakie kibice maja przebicie medialne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
bo jak my zaczniemy ciebie obrażać to aż ci głupio będzie! wszedłeś na forum gościnnie więc się zachowuj! Pucek został przeze mnie wypunktowany w postach wyżej to samo zrobili chłopaki z Rakowa więc skoro jesteś taki obeznany (jeżeli nie to nie pisz więcej tutaj) odnieś się do tego. Pucek zaprotestował przeciw swojemu szefowi? to wytłumacz mi jak? jeden jedyny argument ale jakiś logiczny a nie że poszedł na spotkanie z premierem reprezentując kibiców! bo jaki to protest? Znasz powody rezygnacji? Pewnie nie (tak samo jak ja) więc się nie wypowiadam na ten temat. i wytłumacz tutaj zgromadzonym jak to jest: Amica pojechała reprezentować siebie czy jako delegacja wszystkich kibiców? PS. Pomyślcie jak ktoś pracujący w Urzędzie Miasta Poznania (na garnuszku PO) może oficjalnie się przeciwstawić. i nie dziwie się że jak napisał Pucek: Przede wszystkim nie daliśmy się sprowokować, choć jeden z uczestników z naszej strony wyraźnie odstawał od uzgodnionego wariantu, że przede wszystkim trzymamy klasę. O tym ustaleniu wspomniał ale o innych już zapomniał? Mi się wydaje że ten uczestnik to ciśnienia raczej dostał jak zobaczył jak wygląda ta rozmowa! Przeglądam forum pyr i aż dziw bierze admini bronią kolesia twierdząc że narażał swoja karierę dla dobra klubu. i wydaje mi się że chyba sami w to nie wierzą... ![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Zresztą ciężko mi przychodzi utożsamianie się z OZSK, skoro jedną z ważniejszych osób tam, często wypowiadającą się w mediach jest Radomir Szaraniec, znany też jako rmszar. A Pucek to naprawdę sabotażysta. Zresztą jak można wysyłać jako przedstawiciela kibiców gościa, który stoi ramię w ramię w jednej partii z ludźmi, którzy się w tak plugawy sposób wypowiadają ostatnio o nas (Sikorski, Niesiołowski, Hołdys, Graś i można wymieniać jeszcze dalej..). ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Nie tylko od nas byl przedstawiciel, jak wasz nie chcial jechac to tylko to swiadczy o was, wiec nie wiem na jaki ch*j komentujecie sprawe, skoro a) nie wiecie nawet na czym polega protest b) macie gdzies protest i bawicie sie w najlepsze c) jesli twierdzisz ze wasz przedstawiciel olal, to olali to wszyscy wasi kibice, wkoncu to wasz reprezentant. wislak86, no wlasnie nie rozumiesz tego, ze gosc moze jutro dostac wypowiedzenie pracy, ot tak, za byle co, nie rozumiesz tego, tlumaczyc tego ci nie mam zamiaru, bedziesz mial keidys prace to zobaczysz, przejrzysz na oczy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
priorytetem kibicow bylo wytykanie bledow PO a nastepnie kiedy zaczely sie represje, obalenie tego pojebanego rzadu , teraz wychodzi na to ze amikorze beda glosowac za kolega swoim (i tuska) po szalu na....PO - gratuluje - chyba jestescie wiekszymi hipokrytami jak sama platforma |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Także koleżko jak Ci napisał kolega - od Wisełki z dala, my tu nie mamy członków PO w kibicowskich władzach. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
studio nie leć w gumki tylko odpowiadaj na postawione tezy!!
Pierwsze i PODSTAWOWE PYTANIE ode mnie: to spotkanie było a) między Legią Amicą i 3 innymi klubami a premierem b)między Związkiem a premierem Koleś może dostać wypowiedzenie? człowieku on za to co powiedział to premie dostanie!! słupki Donkowi pewnie skoczyły. i nie powtarzaj tutaj bzdur ze swojego forum o niby poświęceniu Pucka. bo komu mam wierzyć w relacji przedstawicielowi PO czy kibicom z Rakowa? Tylko że to wasz przedstawiciel wjebał się przed kamerę liżąc premiera po zwisającej części ciała!! fialo ma rację i o naszym byciu i niebyciu nie będę pisał uznaję że skoro Wisła jest w Związku to osoby które są w delegacjach powinny reprezentować WSZYSTKICH zrzeszonych (a jak jest wszyscy widzą) i czy o tym samym co ja myślę napisałeś: Radomir Szaraniec – członek Wydziału Dyscypliny PZPN, a także prezes Stowarzyszenia „Tylko Cracovia”. ![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
a Areczka nie nie bawiła jak jej groził spadek? a syn komendanta milicji nie prowadził dopingu na żydach? Wasi kumle się z wami nie solidaryzują nawet! Pokazaliście sprzedawczyki znów ,że nie macie honoru. Najpierw sprzedanie klubu i przejęcie was przez Amicę a teraz wystawienie gościa z PO. NIEBIESKIE PIONKI , JESTEŚCIE AMICĄ WRONKI-to po pierwsze i po drugie trafna oprawa Śląska : NIEZŁY DOPING I OPRAWY- MARNA DUMA I ZASADY http://www.youtube.com/watch?v=h2wk2...eature=related
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 27.09.2011 o godz. 21:38.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|