The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2011, 11:07
spokojnie, zobaczysz co sie będzie działo w trakcie meczu . A nie daj Bóg coś pójdzie nie tak i Wisła nie będzie wygrywać, to już nawet boję się pomyśleć - standardowo: Maaskant do wyj....a, ten i ten chujowy i do zmiany, doping w tv nieslyszalny, sędzia ch.j. Aaa, bym zapomniał - Cupiał chce sprzedać Wisłę .

Żeby nie było OT - koniecznie dzisiaj zwycięstwo, bo Legia wygrywając zaległy mecz będzie miała spory handicap jak na 3 kolejki. To samo ze Śląskiem. Tym bardziej, że za tydzień wyjazd do Kielc, gdzie nigdy nam łatwo się nie grało. Co do składu, to chciałbym zobaczyć najmocniejszy w tym momencie, ale mimo wszystko bez Meliksona. Niech sobie gość odpocznie, za niego np. Jirsak - w końcu jeden mecz konia w rundzie może zaliczyć
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.08.2011, 11:12
Krav napisał(a):Wyświetl post
Żeby nie było OT - koniecznie dzisiaj zwycięstwo, bo Legia wygrywając zaległy mecz będzie miała spory handicap jak na 3 kolejki. To samo ze Śląskiem. Tym bardziej, że za tydzień wyjazd do Kielc, gdzie nigdy nam łatwo się nie grało. Co do składu, to chciałbym zobaczyć najmocniejszy w tym momencie, ale mimo wszystko bez Meliksona. Niech sobie gość odpocznie, za niego np. Jirsak - w końcu jeden mecz konia w rundzie może zaliczyć
Może, ale Jirsak prędzej będzie grał za Wilka lub Sobolewskiego. W miejsce Meliksona najpewniej mógłby wyjść Garguła i całkiem możliwe, że tak się stanie. Ciekaw jestem czy nasz treneiro wprowadzi dziś na plac boju Ilieva czy Kirma. Cóż, zobaczymy jakie będzie podejście do tego meczu.
Odpowiedz cytując
qqq_b
Banita

Od: 07.2011

Stary 13.08.2011, 11:13
Jeżeli Wisla tego meczu nie wygra to bedzie oznaczalo jedno - nie mamy szans na LM. Bez LM to nie ma czego szukac w Wiśle. Maaskant i Stan nie beda mieli ochoty na dalsza prace. Melikson odejdzie w zimie, bo nie bedzie mial zapalu w samej lidze. To bedzie oznaczalo praktyczny koniec Wisly, bo watpie aby Cupial był dalej zainteresowany. Po tylu latach jest tak blisko i nic z tego? KONIEC!
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 13.08.2011, 11:15
jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post
Nie wierzę kilka godzin do meczu a tu cisza jak makiem zasiał .. gdzie Ci wierni kibice forumowi się podziali ? Czyżby kupili bilety wreszcie ?
Ładna pogoda jest, warto pójść na spacer albo skosić trawę w ogródku... A poza tym wszyscy czekają na APOEL. Niestety po 2 kolejkach widać, że piłkarze też raczej żyją tylko Champions League. Może dlatego nikt się spodziewa fajerwerków w dzisiejszym meczu. Będzie wygrana to wszyscy wzrusza ramionami i powiedzą - byle tak samo było z APOELEM. Będzie remis to wszyscy powiedzą - trudno, byle wygrać z APOELEM...
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 13.08.2011, 11:15
qqq_b napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli Wisla tego meczu nie wygra to bedzie oznaczalo jedno - nie mamy szans na LM. Bez LM to nie ma czego szukac w Wiśle. Maaskant i Stan nie beda mieli ochoty na dalsza prace. Melikson odejdzie w zimie, bo nie bedzie mial zapalu w samej lidze. To bedzie oznaczalo praktyczny koniec Wisly, bo watpie aby Cupial był dalej zainteresowany. Po tylu latach jest tak blisko i nic z tego? KONIEC!
pierd..ol kibicowanie zostan ninja !

qqq_b jestes z ekipy " jestem zydem ..synem"
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 13.08.2011 o godz. 11:28.
.....
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.08.2011, 11:21
Nie zdawałem sobie z tego sprawy! Czyli właściwie jak przegramy z Zagłębiem, to Cupiał od razu sprzedaje Wisłę, a buldożery wjeżdżają na Reymonta i równają teren z ziemią pod budowę nowej galerii. Nie ma co czekać, skoro losy i tak już będą przesądzone...
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
lordes
Member

Od: 08.2010

Stary 13.08.2011, 11:30
thechris napisał(a):Wyświetl post
Ładna pogoda jest, warto pójść na spacer albo skosić trawę w ogródku... A poza tym wszyscy czekają na APOEL. Niestety po 2 kolejkach widać, że piłkarze też raczej żyją tylko Champions League. Może dlatego nikt się spodziewa fajerwerków w dzisiejszym meczu. Będzie wygrana to wszyscy wzrusza ramionami i powiedzą - byle tak samo było z APOELEM. Będzie remis to wszyscy powiedzą - trudno, byle wygrać z APOELEM...
Nie nazywaj siebie wszystkimi kibicami.Dla mnie maja wygrać z wszystkimi a przynajmniej starać się na 100%
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Stary 13.08.2011, 11:31
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Może, ale Jirsak prędzej będzie grał za Wilka lub Sobolewskiego. W miejsce Meliksona najpewniej mógłby wyjść Garguła i całkiem możliwe, że tak się stanie. Ciekaw jestem czy nasz treneiro wprowadzi dziś na plac boju Ilieva czy Kirma. Cóż, zobaczymy jakie będzie podejście do tego meczu.
Fakt, może rzeczywiście Jirsak zagrać za Wilka. Z Sobolem to wątpie, w końcu to serce drużyny i jest jednym z pierwszych przy ustalaniu składu. Natomiast co do Kirma, to w tamtym sezonie w końcówce zapewnił na zwycięstwo, ale mam nadzieję, że to jednak Iliev będzie grał. Na prawdę jestem bardzo ciekawy tego meczu i sławetnej już u nas motywacji. Na prawdę trudno jest mi to pojąć.

Obym się mylił, ale coś mi się wydaję, że dzisiejszy mecz może wyglądać właśnie podobnie do tego z poprzedniego sezonu. Zwłaszcza, że Zagłębie raczej się wzmocniło,niż osłabiło. Liczę na 1,2 zero. Wszystko powyżej będzie dla nas dużym plusem, przed Apoelem. Wszystko poniżej...nie ma takiej opcji

Edit: otóż to mają zapierd...ć na całego, jak będzie zaangażowanie, to będzie zwycięstwo.
Ostatnio edytowane przez Krav : 13.08.2011 o godz. 11:41.
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 13.08.2011, 11:33
DominoForza - ten strój i ta morda od razu skojarzyła się mi z Zagłębiem Dzisiaj musi być zwycięstwo, punkty trzeba zbierać, bo mistrzostwo Polski jest dla prawdziwych kibiców chyba więcej warte niż gra w lidze mistrzów.. Pamiętajmy, że brakuje nam jednego tytułu do tego, aby zostać najbardziej utytułowaną drużyną kraju. Z resztą zarówno Legia jak i Śląsk pokazują, że można spokojnie grać na dwóch frontach, pierwsze dwa mecze to były wyjazdy, więc remisy można zrozumieć, dzisiejsza strata punktów będzie już czymś niepokojącym.
Groundhopper
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 13.08.2011, 11:39
...
Myślałem, że twoja głupota mnie nie zaskoczy, ale myliłem się.

Co do meczu, trzeba wygrać, strzelić szybko bramkę i kontrolować przebieg meczu, byle nie cofnąć się do obrony tak jak to miało miejsce w niektórych naszych meczach gdy prowadziliśmy.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 13.08.2011, 11:39
lordes napisał(a):Wyświetl post
Nie nazywaj siebie wszystkimi kibicami.Dla mnie maja wygrać z wszystkimi a przynajmniej starać się na 100%
Yhy... na 100% jak w pierwszych dwóch kolejkach.
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 13.08.2011, 11:41
Mi tam wystarczą 3 pkt z Zagłębiem i tyle w temacie.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 13.08.2011, 12:41
Gdyby tak mialo byc to juz dawno Cupial wypiałby sie na Wisłe. Nie ma tlumaczenia, ze glowami jestesmy przy APOEL-u bo Slask jest przy Rapidzie, Legia przy Spartaku a jakos swoje mecze wygrały. Zwłaszcza Legia, ktora tak jak my w tej kolejce grała u siebie
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 13.08.2011, 12:55
Krav napisał(a):Wyświetl post
Fakt, może rzeczywiście Jirsak zagrać za Wilka. Z Sobolem to wątpie, w końcu to serce drużyny i jest jednym z pierwszych przy ustalaniu składu. Natomiast co do Kirma, to w tamtym sezonie w końcówce zapewnił na zwycięstwo, ale mam nadzieję, że to jednak Iliev będzie grał. Na prawdę jestem bardzo ciekawy tego meczu i sławetnej już u nas motywacji. Na prawdę trudno jest mi to pojąć.
Zastanawia mnie jedynie to, czy Iliev nie będzie przypadkiem oszczędzany na APOEL. To tylko tyle - może się mylę, bo Kirm narazie nie jest w formie. Pytanie, czy wejdzie Genkov w pierwszym składzie czy jednak Biton. Osobiście oszczędzałbym Meliksona, bo jego ewentualna strata na APOEL może pogorszyć naszą jakość z przodu

Cytat:
Czy od tego sezonu mecz w lidze liczy się do awansu do LM? Bo coś mi się nie wydaje? ;-)
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 13.08.2011, 14:41
to pewnie taki skrot myslowy ze jak nas jebia sredniaki z polskiej ligi to tym bardziej nie mamy szans z apoelem , dla mnie dzisiejszy dzien moglby nie istniec , liczy sie tylko awans do LM

a faktycznie przy tak duzej szansie rozczarowanie bedzie duzo wieksze niz do tej pory
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 13.08.2011, 14:58
Pokemonie nawet Barcelona traci punkty w zeszłym sezonie dostali na początku u siebie od Herculesa a mimo to zdobyli mistrzostwo i lige mistrzów wygrali więc przymknij się.
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 13.08.2011, 15:21
polonia juz wygrywa
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 13.08.2011, 15:38
Chrisman napisał(a):Wyświetl post
polonia juz wygrywa
Jakos nie wydaje mi sie zeby to bylo zaskoczenie...
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.08.2011, 15:45
Przed chwila 4 autokary kibicow z Lubina eskortowane przez policje. Takze nie wiem czy bedzie 350 osob gosci. Chyba ze reszta dojezdza prywatnymi autami.
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
MMMMM
Member

Od: 04.2011

Stary 13.08.2011, 15:52
Znowu wycięli murawę w te kręgi zamiast normalnej jak na najlepszych stadionach [*]
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 13.08.2011, 15:59
MMMMM napisał(a):Wyświetl post
Znowu wycięli murawę w te kręgi zamiast normalnej jak na najlepszych stadionach [*]

Ale My nie mamy nejlepszego stadioniu...

A tak pozatym to wszystko ok
Odpowiedz cytując
mariutto
Member

Stary 13.08.2011, 16:00
Lekka przesada.
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Stary 13.08.2011, 17:52
swietny mecz garguly !
Odpowiedz cytując
1227
Member

Od: 09.2009

Stary 13.08.2011, 18:10
Nie mogę słuchać tego Węgrzyna. koleś ręką w polu karnym, a ten coś pier....i ze walka o pozycje czy cos.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 13.08.2011, 18:17
Mocny napisał(a):Wyświetl post
swietny mecz garguly !
No owszem, jest w formie. Ma tylko cholernego pecha, że rywalizuje o miejsce z Meliksonem
Odpowiedz cytując
krowczax
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.08.2011, 18:37
Kirm, no jasna cholera, ile można ?!
Nie dziwię się złości Bitona.
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 13.08.2011, 18:51
ile tych .... z Lubina jest ?
.....
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 13.08.2011, 18:56
KIRM buahahahahah zalosne, POKAZAL ILE JEST WORT. I co, jego fanatyczni obroncy, dalej go bedzie bronic? zepsul 300% sytuacje drugi mecz z rzedu, TO NIE JEST PRZYPADEK. Ten gosc jest w ARCYSLABEJ formie ale widze 1 plus tego przestrzelonego karnego. Przez bardzo dlugi czas juz zapewne Kirm do karnego nie podejdzie.

A drugie, chcialbym zauważyć do ilu sytuacji strzeleckich doszedl Biton. Przeciez on sam oddal z 5 strzalow.
Odpowiedz cytując
matysiuk
Member

Stary 13.08.2011, 18:56
krowczax napisał(a):Wyświetl post
Kirm, no jasna cholera, ile można ?!
Chłopak jak się odblokuje to jeszcze sobie postrzela
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 13.08.2011, 18:58
To oczywiste dlaczego akurat Kirm podszedł do tego karnego. Trener liczył pewnie, że się przełamie, pewnie brakuje mu teraz pewności siebie, a tu po niewykorzystanym karnym może być gorzej. Szkoda Kirma. Akcję na karnego zrobił, nie udało się wykończyć.

Bardzo podobała mi się gra Garguły. Nie zagrał lepiej od Meliksona, ale i tak był to dobry poziom. Szkoda, że po jego strzale piłka nie przekroczyła linii bramkowej bo byłaby to piękna bramka i dałaby mu więcej pewności siebie. Widać, że Maaskant nie żartuje i Łukasz jest w formie. Brakuje mu regularnej gry tylko, a to największy problem. Może na ligę zamiast Nuneza może pograć. Ryzykowne ustawienie, ale ultraofensywne.

Mam nadzieję, że z Lameyem nic poważnego się nie stało.

Oba karne jak dla mnie zasłużone. Sędzia popełniał błędy w tym meczu, ale po równo.

Nie wie ktoś co z Boguskim? Tydzień temu w meczu MESY strzelił gola, więc chyba nie chodzi o jakiś uraz?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów