|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() 1906 znaków na godzinę |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
o pan prezes widac zaszalał
ostatnia runda karnet na E22 135 zł za 4 mecze ligowe +1 mecz PP (Śląsk, Lechia, Legia, Zagłębie +Widzew w PP) mecz z Korona byl na bilet, wyszło 27.00zl za mecz teraz 320.00zl za karnet w tym 8 meczy ligowych +1PP Podbeskiedzie (3x55zl Lech,Cracovia, Jaga, 5x45zl Ruch,Widzew, Bełch, Górnik, Polonia W) łaskawie jest wliczony mecz z Podbeskidziem i mecz z Jagą jako Top heh tak ogolnie to szkoda ze jeszcze z Polonia nie wliczono jako Top by mozna łatwiej wytłumaczyc cene a to że dla stalych karnetowiczow nie ma zadznej znizki przy przedłużaniu karnetów to skandal w biały dzien ceny za wysokie i licze ze nie zejdzie wiecej niz 3-4 tysiace karnetow moze wtedy nasz zarzad sie czegos nauczy i wkoncu zacznie szanowac kibicow ![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
wlasnie zakupiłem i musze powiedzieć że w końcu pełen profesionalizm BRAWO !
no i te Panie w kasach mmmm ![]() ![]()
jakie załozenie mam - proste
WALCZYĆ I WYGRYWAĆ !!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jakaś kolejka jest czy idzie bez problemu?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Byłem godzinę temu i nie było żadnych kolejek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
16ego będą jeszcze na G karnety
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
a widziałeś gdzieś tam przypadkiem terminale płatnicze?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
wlasnie tez sie nad tym zastanawiałem i nie znam odpowiedzi na wszelki wypadek miałem gotowke przy sobie
kolejek narazie nie ma w ogole ja wyrabiałem karke kibica i kupowalem karnet i wszystko zajelo jakies 10 min razem w wypelnieniem formularza
Ostatnio edytowane przez g_o_l_d_i : 10.02.2011 o godz. 13:45.
![]()
jakie załozenie mam - proste
WALCZYĆ I WYGRYWAĆ !!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
o Levadii i Karabachu napisałem, ponieważ kilka osób tutaj płacze, że ceny są wysokie a Wisła przegrywa z takimi klubami - a więc jakie to ma znaczenie z kim przegrywa? nie wiedziałem co to jest, byłem dopiero w fazie planowania - pasuje Ci taka odpowiedź? czy coś innego napisać? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja uważam, że po otwarciu całego stadionu spokojnie możemy utrzymać frekwencje na poziom 20 tysięcy/mecz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
no tak, miałem karnet jesienią..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
ludzieee na 9 meczy koszt na jeden bilet (na młyn) wychodzi ok16zł(ulg.). ! mój staruszek ma na E13 vip... i placi chyba 385 / to na jeden mecz wynosi ok 44. tez to nie jest jakas spora kwota. Powód: ed
Ostatnio edytowane przez wilis : 10.02.2011 o godz. 14:46.
![]()
37 543 km za swoją drużyną...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
wisła kraków napisał(a):
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A co to znaczy w miarę możliwości technicznej
. Bo w tym klubie nie ma technicznej możliwości podpięcia jednego terminala płatniczego od kilku lat. I znów brak rzeczowej i wyczerpującej odpowiedzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
8 meczy ligowych po 40 zł bo przykładowo lubimy dopingowac na swoim stalym miejscu czyli stara 9, taka tradycja(czyli między innymi karnety od wielu) lat- to właśnie 320 zł i nie ma tu jakoś specjalnie zawyżonego standardu w stosunku do twoich 16 zł to jednak świadczy o małym skoku na kasę biorąc pod uwagę że jeszcze zostaną otwarte dwie następne trybuny to żadnego ukłonu w stronę stalych sympatyków klubu raczej brak . ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
przestańcie płakać ze drogo!!! Jak komuś nie pasuje to niech przestanie chodzić na mecze jak nie to przenieście się na sracowie tam jest taniej!!!
![]()
ania
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
fajne ceny zobaczcie sobie ile na legi kosztuja bilety a po ile u nas ja juz kupilem karnet i nawet ze znizki nie skorzystalem a moglem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Powiem tak Ceny na g są dobre.
A teraz zobaczcie ceny na sektory e,d,f powiedzcie mi jak można za plenic stadion z taki cenami Karnet dla ojca 300 dla dziecka 250 = 550 Dla nie których to połowa wypłaty ceny na takie sektor jak powinny być tańsze niż na G takie jest moje zdanie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
ps:.... mnie obchodzi jak mają w Warszawie, Poznaniu cz Sudanie
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 10.02.2011 o godz. 16:31.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ludzie naprawdę Was nie rozumiem. Karnety są w wyjątkowo przystępnych cenach i pewnie z biegiem lat będzie już tylko drożej. No ale my Polacy mamy taką mentalność, że zawsze będziemy narzekać że za drogo.
Ktoś się pytał, czy są może terminale do płacenia kartą. Niestety nie ma i jest to jak dla mnie duży minus i nieudogodnienie. Powiedziałem zresztą Pani w kasie (swoją drogą fajniutkie te dziewczyny ) żeby przekazali przełożonym, że dla wielu jest to problem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|||
Kto by tam pomyślał żeby zrobić tak jak na Legii, jakieś regulaminy, sprzedaż ratalna, jasne warunki, czarno na białym. Masz w miarę możliwości technicznej i się ciesz... Tutaj taki krótki wyciąg z regulaminu profesjonalnego klubu, przynajmniej od strony prawnej... legia.com napisał(a):
Jesteś prze kozak.![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
||||
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Rozumiem, że klub nie przewiduje cen na dawny młyn, czyli nie spodziewa sie szybkiego oddanie chociaz tej jednej, najwazniejszej trybuny. Osobiście na ta informacje czekałem najbardziej, może przy równej cenie z obecnym G udałby sie wyje*ac z młyna wszystkich ....usiów i pazernych dziadków...ale jak widze nie doczekałem sie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Sprawa terminali płatniczych, czy też niemożność w dalszym ciagu zakupu przez internet. To powinno być standardem od dawna, a tu ciągle nic. A na pytanie dalczego traktuje się mnie gorzej, niż nowego klienta, klub odpowiedział, że wcale nie gorzej, bo przecież są inne zniżki. Może spróbuję wejść przebrany za kobietę? ![]() ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Uważaj tylko, żeby Szanowny Pan Prezes na bramce nie chciał Cie zbyt ochoczo zweryfikować
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A tak w ogóle to jeżeli wam nie pasują ceny, bo za drogo to wybierzcie się na drugą stronę Błoń. Tam na pewno są tańsze. Wszak nie liczy się drużyna tylko cena. Jedna mała uwaga. Zasypujecie to forum jakimiś linkami z forum Legii jak to tam pięknie jest, systemy ratalne itp. Wylewacie tutaj swoje żale, że za drogo, że nie ma rat. A czy ktoś z was w ogóle pomyślał, żeby takie uwagi zgłaszać i wysyłać na adres mailowy Wisły lub pocztą |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
MatMario "słońce ty moje" nie chce być nie grzeczna ale wodzę ze to ty się tu czepiasz wszystkiego i wszystkich ( ze klub sie nie stara, ze brak terminali, ze nie czytamy bez zrozumieniem) . Forum to takie miejsce gdzie każdy możne powiedzieć co chce a ze odważnych w necie nie brakuje to się czepiają pierdołów. Proponuje zmienić klub ( Legła) możne tam będzie lepiej. Regulamin już poznałeś
![]() ![]()
ania
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|