|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a czemu ? sedzia to powietrze.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
O co chodzi z tym Chavezem?Jest gdzieś filmik?
A co do meczu - 3 mecz pod rząd bez straty gola, tego się nie spodziewałem a jakby mi ktoś powiedział przed Lechią że będziemy mieli 4 wygrane w 5 meczach to bym go wyśmiał ![]() Mecz pokazał to co wiemy, nadal nie potrafimy grac z zespołami które barykadują się na swojej połowie, tak więc 3 punkty tym bardziej cieszą Zapowiada się ciekawy mecz w Warszawie.Fajnie by było zwolnić Janasa ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
łot? od kiedy istnieje taki przepis?bo do dzisiaj takowego nie było
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
jak nie ma to sorry, się zagalopowałem
ja wiem że takie sytuacje są, tylko nie fair to wygląda jak zmienia diametralnie sytuację na boisku, czyli z akcji jednej drużyny robi się akcja drużyny przeciwnej ![]()
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jak ściągnąć plik: Zjeżdżamy na dół strony. Po prawej klikamy "Pobieranie plików" następnie przepisujemy kod. Czekamy parę sekund, i klikamy na Wolne pobieranie. Które nie jest takie wolne ![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Nie wiem czemu sie wkurzacie na dziennikazy C+, rola programu ktory prowadza jest analizowanie wydarzen w kazdej kolejce. Nie jest ich wina, ze Chavez nastapil na przeciwnika oni tylko to zrelacjonowali. Komisja ligi decyduje czy to sie kwalifikuje na kare czy nie. Inna sprawa jest, ze ta komisja stracila morlane prawo do ukarania kogolwiek po kompromitacji z Komorowskim.
Wydaje mi sie ze w tym sezonie zdobedziemy mistrza, jestesmy uparci i zaczynamy miec farta. W poprzednich sezonach zauwazylem, ze mistrz zawsze potrafi wydrzec punkty nawet kiedy nie idzie.
Ostatnio edytowane przez As : 21.11.2010 o godz. 22:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja mam pytanie, jak w telewizji wyglądała sytuacja, gdy Chavez został powalony ciosem karate? Czy zawodnik rywali przypadkowo tak wysoko podniósł nogę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
To niech analizują wszystkich a nie tylko tych, których sobie wybiorą. To że komisja decyduje nie ma znacznienia, C+ jest od tego żeby ich sprowokować do podjęcia decyzji w tym przypadku zawieszenia Chaveza. Wiadomo, gdyby nie było o tym słowa to by nic nie było, a tak będą o tym gadać gadać aż komisja (L)igi się ugnie.
Smokowski bredził o Chavezie? kiedyś był z nim wywiad, między wierszami było "sprawa spowodowana była tylko sympatią do Legii.." widzą co się dzieje, widzą że Chavez może przebić Arboledę a przed nami dwa trudne wyjazdy |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Tak dno wez ty sie ....a w leb .......nij z legia ze strzelil 2 bramki (1 z karnego) to jest dno irytujesz mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
tu jest filmik z konferencji prasowej: http://kiks.tv/2010/11/maaskant-bylismy-lepsza-druzyna/
no i z dopingiem: http://kiks.tv/2010/11/bez-komentarz...aglebie-lubin/ ![]()
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wedlug mnie Chavez dzis zagral dobry mecz . Napewno tez cieszy postawa Pawelka ,ktory z meczu na mecz jest coraz lepszy . Wynik juz nie taki wysoki jak z Legia ale wazne 3pkt . Reakcja na trybunach po strzeleniu gola bezcenna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Panowie, po Małeckim nie ma co jechać. Słowa, że można się na niego wkur*** za to, jak on pudłuje i się denerwuje są co najmniej żałosne.
Chłopak chce dobrze a się po nim jedzie. Nie mówię tu o tym, że czasem za długo trzyma piłkę, albo nie podaje, ale właśnie choćby o tym co powyżej. Bardzo dobrze, że wsparliśmy Małego i Piotrka Brożka. Szczególnie ten drugi- nie wiem jak tam dziś Draganowi wyszedł mecz, ogólnie do chłopa nic nie mam, ale jak to było powiedziane "lepszy Polak [...]". A treneiro Roberto wystawił Pietie na derby, na nie jego pozycji i co, po tym stwierdził, że słaby? Mam nadzieję, że nikomu w tym klubie nie przyjdzie do łba go sprzedawać! Mecz, coś tam co dojrzałam , słaby, bez jakiś okazji wielkich, ale najważniejsze, że ostatecznie wygrany. Doping poniósł naszych piłkarzy i o to chodzi. Nie zawsze będzie pięknie jak z Legią, ale chodzi o to, żeby wygrywać. Choćby w beznadziejnym stylu, po beznadziejnym meczu. Jeśli się chce być Mistrzem Polski to nie ma bata, punkty najważniejsze. To już nie te czasy. . . O Canal+ się nie będę wypowiadać, bo mnie wkurzają w tej Lidze+[Extra], że głowa mała, a nie chcę się denerwować. Zobaczymy jak o będzie z Maaskantem w studiu x) Do komisji (l)igi mam jeszcze gorszy stosunek, więc też sobie daruje, bo przeklinać nie chce, a bez tego się nie obejdzie. Za tydzień do Warszawy. Moje nadzieje na ten mecz: Gliwa w bramce i zwycięstwo! A Janas niech sobie siedzi tam jeszcze na trenerskim stołeczku. Bo jak nie on to pewnie przyjdzie Zieliński i będzie robił pewnie lepsze wyniki od pana Pawła.![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ludzie wyluzujcie, to w Lidze + Ekstra pokazano faul Komorowskiego i to w tej samej Lidze + Ekstra kiedy komisja uznała, że nic się nie stało, powiedzieli, że to skandal.
Tak samo jest w przypadku Chaveza, oni to pokazali ten faul, mieli wątpliwości czy zrobił to celowo czy nie, a i tak komisja to rozstrzygnie, więc wyluzujcie. Bo śmieszne się to robi. |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zgadzam sie z kolegą w 100% bo oglądałem L+ jak była ta akcja z Komorowskim. Przetańcie narzekać na C+ bo lige robi bardzo dobrze. Mam ogromną nadzieje że w kolejnych sezonach nie dowie sie do tego polsat lun n bo wtedy to będzie dramat.
![]()
Jazda Jazda Jazda - Biała Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
cieszyc może postawa obrony w dzisiejszym meczu, widac że sie chłopaki co raz lepiej rozumieją.Jeśli chodzi o ofensywe to już jest znacznie gorzej, brakowało sytuacji bramkowych, wygranych pojkedynków jeden na jeden a to zaraz stwarza przewage.Na lige obecny skład powinien starczyc na bycie w czołowce ale na puchary to może byc za mało...
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zgadzam sie z kolegą w 100% bo oglądałem L+ jak była ta akcja z Komorowskim. Przetańcie narzekać na C+ bo lige robi bardzo dobrze. Mam ogromną nadzieje że w kolejnych sezonach nie dowie sie do tego polsat lun n bo wtedy to będzie dramat.
edit. sory coś mi sie pojeb... poprzednio z cytowaniem. nie o to mi chodziło ![]()
Jazda Jazda Jazda - Biała Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też widzę gołym okiem zachowanie towarzystwa C+, szkoda bo kiedyś komentarz był naprawdę profesjonalny.
Jak można powiedzieć że obrona zagrała słabo. Jak dla mnie Bunoza i Chavez razem jeden z najlepszych meczów w sezonie. Martwi mnie tylko to że Chavez w każdym meczu popełnia 2-3 kiksy nie trafiając w piłkę, oby robił to przy braku pressingu. Podobały mi się wyjścia i wyprzedzenia Buznozy, robiły wrażenie. Osobiście postawiłbym na Riosa za Żurawskiego i Pietie za Małeckigo, bo wprowadzani zawodnicy nie dają drużynie tyle ile powinni. Kirm od początku się wyróżniał. Środek nie zagrał tak źle. Paweł ewidentnie miał dziś dzień. ![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Takie pytanie mam! Powie mi ktoś co to za nuta leciała tuż przed hymnem na wejściu. Wyglądało mi na jakiś chórek w stylu Gregorian a leciało mniej więcej tak: tu tu tu tu tu tu - takie spokojne XD. Będe bardzo wdzięczny za pomoc. Brawo Wisła, Brawo Kirm -
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Vangelis - Conquests of Paradise
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez nh79 : 21.11.2010 o godz. 23:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mecz cieniutki ,jakbym siedzial i ogladal go w tv to bym usnał,ale naszczecie bycie na R22 i doping zapewnily mi dobra zabawe cale 90 minut
![]() oborna coraz lepiej,Chavez widac ze robi postepy i sie aklimatyzuje,Cikos i Bunoza tez jakby zrobili krok do przodu w stosunku np do ich gry w sierpniu. Reszta formacjii zagala cienutko ,ale szuka bylo wygrac ,choc gdyby nie obronca Zaglebia ktory ta pilke pownien wybic a w nia nie trafia i mamy 3pkt wice lidera naprawde sie nie spodziewalem,za duzo jak na jakosc gry ale i ta musi przyjsc po zimie ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jedyny pozytyw to ze znowu potrafimy wciskac szmaty przy słabej grze tak jak to było jeszcze pare lat temu gdy mistrzostwa produkowaliśmy taśmowo za Skorży tego nie było jak nie szło to nie szło a jeszcze głupio coś nam wpadało za kołnierz
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Podsumowując ten mecz posiłkował bym sie jednym z forumowiczów. który napisał mn. tak: Ucieszy mnie jutro chociażby pół bramki i 3 punkty (pozdrowienia dla Autora) Przepraszam że niedokładnie.
Najważniejsze żeby dotrzymać do rundy jakos grając. W okienku 3 transfery ( Pan Stan pewnie już cos ma) i pierwsze 4 kolejki bedą dla jagi zabójcze ( GKS , Lechia, lech , Wisła) podczas gdy my: Ruch Widzew Polonia B i jaga ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przestańcie gadać o Riosie, jak nie widzieliście na oczy, jak się ostatnio prezentuje... W derbach MESY zagrał na mizernym poziomie (na tle nastolatków). Nie wychodziły mu dryblingi, nie trafił z głowy z 4 metrów do "pustej" bramki. Podawał do przeciwników itp. W poprzednich meczach nie wyglądało to lepiej...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
1 - 0 ![]() Bramka http://www.fileserve.com/file/p2uhnXD 1 Połowa part 1 - http://www.fileserve.com/file/MvVHrQm part 2 - http://www.fileserve.com/file/jqWHzQV 2 Połowa part 1 - http://www.fileserve.com/file/rk7Jky3 part 2 - http://www.fileserve.com/file/dyySteW Jak ściągnąć plik: Zjeżdżamy na dół strony. Po prawej klikamy "Pobieranie plików" następnie przepisujemy kod. Czekamy parę sekund, i klikamy na Wolne pobieranie. Które nie jest takie wolne ![]()
Ostatnio edytowane przez nero : 22.11.2010 o godz. 10:19.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tu jest relacja z meczu: http://kiks.tv/2010/11/wisla-wraca-d...o-mistrzostwo/
![]()
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|

|