|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ostatni mecz Wisełki w domu wiec pewnie będzie komplet ;D
Ja już swój mam. A tak na marginesie jak wszystko pójdzie OK to po raz pierwszy pęknie 100 tyś kibiców na kolejkę!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
NA WISŁĘ MŁODZI WEJDĄ ZA PÓŁDARMO na Mecz z Zagłębiem L
http://naszsport.iq24.pl/default.asp...91280&nr_str=1 W konicu pomyśleli o portfelach młodziezy którym czasami brak kasy na mecz |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
taaa ale np. ja i tak kupiłem bilet na g bo fajnie, że taka zniżka jest no ale d to jest najbardziej piknikowy sektor i z nim jest problem żeby go zapełnić, a młodzież to raczej woli spiewać we młynie...
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
fajny filmik Wracamy do Gry
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jastrzębski nam sędziuje.Mam taką nadzieję, że Pan Jastrzębski weźmie ze sobą zegarek zapasowy
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
[QUOTE=Poul1983;1013082]Ostatni mecz Wisełki w domu wiec pewnie będzie komplet ;D
Ja już swój mam. A tak na marginesie jak wszystko pójdzie OK to po raz pierwszy pęknie 100 tyś kibiców na kolejkę!!!!!!!!!!!!![/QUOTE Nie ma szans, żeby przyszło więcej niż 100000 kibiców w tej kolejce, będzie ok 92000-95000max |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mecz trzeba oczywiscie wygrac i trzymac do zimy jak najmniejszą strate do lidera.
Zaglebie moze nie gra tej pilki co pare kolejek temu kiedy fajnie pykneli Amike w Poznaniu ale maja paru dobrych zawodnikow ,i do tego szybkich. Spodziewam sie ze beda sie murowac do utraty bramki i tu bedzie nam najtrudniej strzelic a jak sie uda to to juz poleci wszytscy na stadion ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
nie będę się wykłócał jakoś specjalnie, ale szzerze mówiąc - gorszy doping niż na D jest na przylegającym do młyna narożniku F, i NIE pisze tego dla sciemy. Idac na D pierwszy raz myślałem że będzie ciężko, okazało się że żywiołowy doping trwa tam caluteńki mecz. Poza tym ten narożnik cierpi bo: raz, że jest osamotniony (obok pusta trybuna) dwa - jest slabo widoczny (np w TV widac taka ciemnicę tam Poza tym ostatnio na Legii siedziałem obok starszego pana z wnukiem i okazało się że moja obawa co do dopingu znowu była bezzasadna. Dawał radę, razem z wnukiem. Jedynie nie skandowali przyspiewek w stylu 'dobij tą k*rwę' czy 'je*ac pzpn'. Poza tym doping wygląda tam dobrze chociaż brakuje kogos kto czasem zacznie rowno pryspiewke i wychodzi czasem mały delay :] pozdro! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no jeżeli tak jest to przepraszam
![]() bo mówię jak to wygląda z perspektywy g, zwłaszcza że tam tylko chyba na Legi był komplet i na Koronie na początku. Na f raz byłem i faktycznie jest słabo, ale to i tak wszystko się zmieni jak młyn wróci na swoje miejsce, a na d napewno się kiedyś pojawię więc dziekuje za zaproszenie ![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Buno i Sobol zagrożeni przed ciężkimi wyjazdami.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak patrzę na tabelę to mogę śmiało powiedzieć że gramy z nożem na karku. Jeśli nie wygramy tego meczu sytuacja może się mocno skomplikować a tak mamy szanse na bardzo dobre zakończenie tej rundy. PS. Ostatnio przed meczem z Legią śniło mi się że wygramy 4-0 i serio tak było. Po meczu sam nie mogłem uwierzyć. Wczoraj miałem sen że teraz wygramy 5-0.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
przedmeczowa konferencja prasowa:
http://kiks.tv/2010/11/maaskant-zbyt...w-stracilismy/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Korona przegrywa 0 -2 czyli prawdopodobnie zagramy w niedziele o wicelidera
Ten mecz muszą Wiślacyy wygrać jesli chcą na stale być w czolowce...![]() Groundhopper
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
hmm... to chyba nie wróży dobrze na dwa dni przed meczem!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Imho to jest jakis smierdzacy kit. Artykul wyssany z dupy dziennikarza.
Tekst o tym 4:0 jest skopiowany z komentarza C+ do zeszlotygodniowego meczu Wisła - Legia. Potem na naszym forum ktos to dementowal jako plotke. W wewnetrznej gierce w tygodniu przed meczem bylo 2:1 dla drugiego skladu. Przeglad Sportowy znany jest z tego, ze zmysla. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() Co w tym nieprawdopodobnego ? Bo to pierwszy raz nasze gwiazdki uwierzyły, że są genialne ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Nie wazne czy to zmyslony artykul czy faktycznie tak bylo. Jedno jest pewne, trzeba jutro wyjsc i siegnac po 3 punkty. Jesli Bunoza lub Sobol zarobia kartki to na Poloni moze byc ciezko, zwlaszcza bez Sobola wiec dobrze by bylo jakby tym razem Sobol nie dostal glupiej kartki, bo za walke to zawsze sie wybaczy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
śmieszny ten tekst a to:"- Motywowanie piłkarzy to moja praca, zawodnicy każdego dnia muszą się pokazywać z jak najlepszej strony. Wygraliśmy dwa bardzo ważne mecze (z Cracovią 1:0 i Legią 4:0 - przyp. red.), ale musimy pamiętać, że straciliśmy jesienią za dużo punktów. Na więcej nie możemy sobie pozwolić - stwierdził trener." to przecież jest jego wypowiedź z konferencji przed meczem a nie z treningu hahah.
nie ma to jak PS.... ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Następnym razem Maaskant powinien jednemu jebnąć dla przykładu.
Ucieszy mnie jutro nawet pół bramki, byle było za to 3 pkt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
3:0 i niech wracaja skad przyjechali.Jak walczymy o mistrza to takie mecze trzeba zdecydowanie wygrywac a nie siac niepotrzebnej paniki.
Jak tylko zagramy jedna dobra polowe to o wynik jestem spokojny. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Korona przewaliła i teraz nie pozostaje nam nic innego jak zrównać się z nimi punktami. Muszą wyjść skoncentrowani jak na Legię. Zobaczymy czy ostatni wynik nie był przypadkiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeżeli wśród piłkarzy jest taki błogostan jak wśród forumowiczów w temacie meczowym, to mocno obawiam się o jutrzejszy komplet punktów.
![]() Kluczem do uzyskania trzech punktów w tym meczu będzie właściwie do niego podejście. Zawodnicy muszą być przeświadczeni, że żeby wygrać z Zagłębiem to trzeba zagrać 200 % tego co w drugiej połowie z Legią. Tyle i aż tyle. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
hahaha tak to jest jak się nie umie czytać ze zrozumieniem...
Ktoś pisał wczoraj, że sprzedano 15000 biletów. Myślę, że będzie komplet. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jagiellonia deklasuje Cracovie. Legia, Lech szczęśliwie wygrywają. Lechia pokonuje 3;1 Widzew.
Czołówka wygrywa, jedynie Korona przegrywa, więc można skoczyć na 2 miejsce w tabeli. Wystarczy pokonać tylko przeciętne Zagłębie, które zastosuje obronę Częstochowy |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|