|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A skąd ty wiesz jaki jest Skorża? Znasz go może? Oceniasz go na podstawie wywiadów czy konferencji, a co dzieje się w szatni to enigma, także takie oceny są bezpodstawne ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
i to będzie Mistrz Polski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Albo nasi kopacze nie maja jaj,albo trener,albo jedno i drugie. Cienko to widze w pucharach...3 pkt sa i basta,o meczu szkoda gadac i psuc sobie nerwy.
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ale zrozum człowieku, znowu tracimy bramki w końcówce i po rozluźnieniu się
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
no nie znam Skorży, ale jakoś po jego rozmowach w szatniach nie widac zbytnio efektow,
jak podchodza lekcewazaca do rywala tak dalej podchodza. ![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Może kiedyś przyjdzie taki czas że przewaga nawet jedno bramkowa nie spowoduje że nasi piłkarze przestaną olewać mecz może kiedys, tylko kiedy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Przepraszam, czy my właśnie nie dostaliśmy bramki od przeciwnika, który grał w 9? Którego grającego w tężę 9 nie potrafiliśmy dobić i wypunktować? Nie rób sobie jaj z pogrzebu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wygraliśmy i to cieszy, ale cóż z tego skoro styl jak na Lidera i Mistrza Polski zawstydza i to jest najbardziej deprymujące.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No i co w związku z tym? Za bardzo bawimy się przeciwnikiem. Taka wiślacka corrida.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Przed tym meczem wyśmiewałem się z młodzieżówki Niemiec ,że prowadząc 3:0 zremisowali mecz na MŚ U-17.Dzisiaj dostałem nauczkę patrząc na grę Wisły w ostatnich minutach...
"Nie śmiej się dziadku z czyjego wypadku..." Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez fran23 : 30.10.2009 o godz. 22:13.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mój idol Maćko Skorża w dzisiejszym meczu zawstydził wszystkich... nawet turbo dynamo mena haha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Konrad, ty jesteś jakiś upośledzony czy co ?!
Dla kogo wobec tego mają grać kopacze, co ?! Kto i po co ma przychodzić na mecze skoro ważne są tylko trzy zasrane punkty a nie gra pod kibiców i widowiskowość spotkania ?! Może lepiej zostać w domu przy piwku, w ciepełku zamiast chodzić na mecze, wydawać kasiorę, mokąć i marznąć, wydająć kasę na wyjazdy ? Coś ci się chyba udzielił klimacik naszych kopaczy ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Nie widziałeś rozpaczliwego wykopywania na uwolnienie jak było 2:3? Zagraliśmy w stylu San Marino.. eeeh chyba nawet gorzej... i mamy być happy? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
FAcet nie ma jaj i to widać po drużynie i po stylu w jakim rozgrywają spotkania !!! Nie znasz się na piłce to lepiej odpuść misat nabijać bezsensownie posty ! |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Maciej Skorża systematycznie niszczy tą drużynę, pora na zmiany! Z meczu na mecz gramy coraz gorzej, tracimy coraz więcej bramek! aż się boję pomyśleć co będzie za tydzień jak przyjedzie do nas silna Legia...
1-3? 3-4? Masakra.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Przecież Skorża mógł wejść na środek boiska, każdemu strzelić z liścia za to, że nie grają w drugiej połowie tego co zakładali w szatni... To wszytko leży w mentalności piłkarzy, potrafili grać jakoś przez pierwszą cześć drugiej połowy, a potem to już tak jak na podwórku, kopne tam może coś fajnego wpadnie. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie no wszystko wszystkim, ale tak się nie robi...Musi Skorża dobrze nimi wstrząsnąć i opier..lić !Mam nadzieje że to był jedno razowy wybryk ze strony naszych grajków.Powinniśmy spokojnie dążyć do strzelenia 4,5 a nawet 6 bramki a nie dać sobie od strzelić 2 gole w przewadze, nie rób my jaj panowie.Ale nie ma co też napierd..lać, bo 3 punkty są i to jest najważniejsze!Muszą się wkońcu nauczyć że jak strzelą 3 czy 4 gole to mają dalej zapierdalać i dążyć do strzelenia nastepnych bramek, bo historia już nie raz pokazywała że prowadząć 3:0 można zremisować, a nawet przegrać.Duży plus dla Kirma, że wkońcu chłopak strzelił.Brożek robi się naprawde królem asyst i chwała mu za to, ale gole też bym mógł strzelać
Mogło być lepiej, ale źle też nie jest.Teraz pełna mobilizacja na Legie i niech pokażą wkońcu to na co ich stać, a stać ich na dużo więcej! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ty jestes masakra. Jak bysmy wygrakli 0-4 to bys plakal ze Skorza nie daje pograc zmiennikom. A tak weszedl Gargula i Boguski i gra siadla to byla cena jaka zaplacilismy za zgranie zespolu
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No i teraz w kolejnych meczach zmian nie będzie
![]() Skorża wpuścił 3 zawodników i zrobiło się nieciekawie. Czy Skorża nie ma jaj ? Nie wiem, ale zauważyłem pewną analogię: Skorża jest identyko co Janas. Zmiany w 80 minutach, kiedy wynik jest przynajmniej 2-0, 3-0. Czemu nie stawia na młodzież ? Tego nie wiem, boi sięzaryzykować z Burligą. Jestem pewien, że Burliga nawet na środku obrony jest lepszy niz Mariusz Jop. Raz zaryzykował z Kowalskim i sie oplacilo, pozniej znow bal dupe |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ludzie, więcej optymizmu! Wygraliśmy kolejny mecz, mamy komfortową sytuację w tabeli, a tu sam płacz i lament... W zadach wam się poprzewracało
Niektórzy to chyba by woleli być na miejscu Lecha... Nasz problem polega na tym, że prowadząc zaczynamy lekceważyć rywala. Ale nie martwcie się, za tydzień nikt Legii nie zlekceważy i będzie Jazda Jazda Jazda na 1906% ![]()
Ostatnio edytowane przez emailowiec : 30.10.2009 o godz. 22:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jak dla mnie to trzeba pamietac o tym, ze przy stanie 3:0 Skorża zaczal zmieniac ustawienie i skład, a to wprowadzilo sporo zamieszania. Nie da sie jednak ukryc, ze lekkomyslnosc wislakow jest zatrważająca. Powinni wsunac im jeszcze 2 bramki i tyle, a tu Brożek zaczyna kazda piłke grać piętą itd...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Mnie to jakoś nie rusza... Po to pracowali na gole, że nawet bramka w końcówce nie zabierze im trzech punktów... Dla mnie widowiskowość (bo znam bardziej widowiskowe dyscypliny, które są najzwyczajniej są nudne) nie jest tak ważna, jak emocje które piłce towarzyszą. A ja mecz przeżywam w kontekście wygranego meczu, nie stylu gry...Żeby było logicznie musi być 6-3 dla nas, bo i goli strzelamy więcej... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ogólnie dobry mecz w wykonaniu Wisły bo Korona nie istniała.
Bolą natomiast dwie stracone bramki. Z deka mnie irytowała ta nonszalancja i granie w dziada z Koroną. Z palcem w dupie byśmy dołozyli jeszcze z 5 bramek ale jak wyżej - nonszalancja i z lekka gra pod publiczkę. To nie Korona strzeliła dwie bramki tylko nasi piłkarze. Ta Korona wyglądała jak małe dzieci nie wiedzące po co się tu znależli.. wystarczyło troszkę chcieć. Ale kij tam, ważne 3 pkt, tym bardziej z ekipą która nam nie podchodzi (ich stadion). Remis brałem w ciemno a tu taka niespodzianka. + Paweł Brożek, Cebanu i kibice Wisły. Oby paru z Kielc zaliczyło k.o.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 30.10.2009 o godz. 22:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mimo braku jaj dwa mistrzostwa kraju a trzecie jest bardzo realne. Wescie ludzie skonczcie .........
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Pierwsze pytanie jakie mi się nasuwa to-Czemu Skorża zmienił Diaza w 60 min
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
A że jaj nie ma to czeka nas mistrzostwo z górą 10 punktmai przewagi... Taki już nasz zasrany los... Ech...Gdyby dostał kartkę pauzował by z Legia... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pewnie Skorża zmienił Diaza po to zeby nie zalapal zoltej kartki i mogl zagrac z Legia.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
autentycznie pod koniec miałem stracha, że powtórzy się mecz z Arką sprzed chyba dwu lat: prowadziliśmy 2-0 i na remisie 2-2 się skończyło. Wtedy to przynajmniej oni w 11 grali
.No nic, za jakiś czas zapomnimy, te 3 oczka zostaną. Ale dobra pała w plecy nie zawadziłaby, przynajmniej niektórym. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wygrywamy mecz za meczem mole nie efektownie ale efektywnie i to sie liczy a nie zadowolenie komentatorow w tv. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W tym właśnie jest problem, że facet zgubił gdzieś koncepcję i taktykę. Ponadto w trudnych sytuacjach nie potrafi odpowiednio "wstrząsnąć" naszymi "galacticos". Tu potrzeba takiego treneiro, który bez skrupułów poraf,i co bardziej leniwych kopaczy ścisąnąć za pewną część ciała ![]() Tytuły Panowie do czegoś w końcu zobowiązują, czyż nie tak ?! Z rozpędu mój drogi, z rozpędu...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.10.2009 o godz. 20:24.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|