|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ja bym tylko prosił, by teraz nie głosić haseł, że Lecha na łatwości pykniemy, czy puchary już nasze
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Krótko: ten i poprzednie mecze pokazały, że PETAR BRLEK obecnie jest poziom wyżej od pozostałych zawodników.
Znakomity transfer, ciekawe, ile % z następnego transferu (oby kwota rozgrywała się w kilku mln euro) ma nasz klub. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
RE(Y)MONTADA !
Brawa za walke, brawo za zmiany. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Brawo za walkę i zwycięstwo, ale mimo wszystko z taką wesołą piłką Lech nas pyknie. Gra obronna dzisiaj momentami była koszmarna. Tak czy owak, najważniejsze, że są 3pkt!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
A to nie jest tak, że Petara kupił prywatny inwestor?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Brawo za grę do końca.
Kiedy (i jeżeli) Stilic wróci do swojej optymalnej formy, to "niestety" Mąka pierwszy ląduje na ławce. Brlek wygląda bardzo dobre, a Llonch motorycznie wciąga całą ligę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
I nie wykorzystał szansy. Bezbarwny i bez szybkości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Ja napiszę tak:
-pierwsza połowa to było dno, zagraliśmy tragicznie, nie możemy aż tak się cofać po golu -w drugiej mimo straconego gola zagraliśmy już dużo lepiej, mieliśmy kilka super okazji i udało się zdobyć 3 ptk Dziś już zobaczyliśmy pierwszy błysk Maestro po powrocie do Wisły Kraków. Przerwa na kadrę dobrze mu zrobi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mnie w tym meczu najbardziej podobał się moment kiedy dzięki dopingowi poczułem się jak parę lat temu. Znów chociaż przez chwilę razem i znów mimo 12 a nie 20 tys na pełnej k..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Piękny mecz, wspaniałe emocje na trybunach.
Ode mnie plus dla Lloncha, miał sporo świetnych odbiorów, jeśli się nie mylę to on odebrał piłkę przy pierwszej bramce, co umożliwiło nam przeprowadzenie kontry. Słabiej natomiast zagrał Mączyński, dużo niepotrzebnych strat. Czołowa ósemka wydaje się niemal pewna, mecz z Lechem zapowiada się pięknie. Liczę na 25 tys. ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Ktoś oglądał w telewizji i może potwierdzić? Z trybun wyglądało to tak, jakby przybył gwizdał byle co dla płocka a jak Brlek obrywał po głowie notorycznie to gwizdek milczał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Moim zdaniem Videmont w drugiej polowie calkiem niezle sie rozkrecil.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś dostał kartkę która wyklucza go z meczu z Lechem?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Z Videmont'a mogą być ludzie. Pamiętamy chyba początki Brlek'a?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Sytuację z faulem na Pawle po którym sam faulowany dostał kartkę i ktoś jeszcze z płocka możesz skomentować? Ja to widziałem jako ewidentne żółtko za faul taktyczny, wychodził na dobrą pozycję
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Łukasz ma szansę po dzisiejszym meczu na wyróżnienie za paradę kolejki i klops kolejki... nadal uważam, że to dobry bramkarz, ale ciągle co jakiś czas ma nieprzewidywalny odpał.
Subiektywnie rzecz biorąc, wydaje mi się, że Videmont nadal na 60% swoich możliwości. Kaliber Małeckiego to z pewnością nie jest. Ja tam słabszej dyspozycji Mąki nie widzę i nie spodziewam się go ujrzeć na ławce w najbliższym czasie. Cieszy systematyczny powrót do formy Stilica i gol Bartosza. Szczególnie w takich okolicznościach. Szkoda, że bramki traciliśmy po głupich błędach. Zarówno w Warszawie, jak i dziś. Dodatkowo te paskudne dośrodkowania Furmana siały niezły chaos pod naszą bramką. Trochę w stylu Kosowskiego te jego wrzutki... Ładnie to wygląda w tabeli. Może uda się Lechowi wyrwać pkt. W tym momencie jednak wydaje mi się, że to najmocniejsza ekipa w naszej lidze. No i czekam na Kolumbijczyków. Może być ciekawie. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to było z tą zmianą? najpierw schodzi Boguski i siada na ławce rezerwowych, a za chwilę widzę że to jednak Llonch zszedł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Zobaczył "9" na tablicy tylko że to dotyczyło zmiany Wisły Płock.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Boguski zobaczył 9 na tablicy i szybko zbiegł z boiska, a to się okazało była sygnalizowana zmiana Płocka (też 18 wchodziła za 9). Potem to wyjaśnili i zszedł Llonch.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeszcze Sadlok i Brlek
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Oj zdecydowanie. Pierwsza połowa słaba, ale nie ma przypadki ze jest pprakryczbie pierwszym zmiennikiem. Z każdą minutą lepiej a w drugiej połowie po stracie bramki wszystkie ataków jego strona.
Moim zdaniem będzie grajek. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ten Llonch to jest MEGA PILKARZ na nasza lige.
NIe dziwie sie Ramirezowi, ze go chcial za wszelka cene. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Oglądałem bramkę Stilicia i byłem niemal pewien że to totalny fuks... No ale potem sobie myśle że taka wrzuta na pałe bez patrzenia to zupełnie nie w stylu Stilicza... Gdyby tak wrzucił Mały albo RB9 to byłby fuks ale Stylicz...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |