Wyświetl pojedynczy post
palladynTS
Banita

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2010, 11:47
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Janse sie przyda bo Cikos jest słabiutki i Maaskant to widzi.
Sprowadzenie Bonetto chyba będzie niestety związane ze sprzedażą Diaza.Licze że to będzie taki rutynowany obrońca jak Celeber albo Stolarczyk którzy też przychodzili do Wisły po 30-ce.

Brakuje mi tu troche wartościowych graczy ofensywnych (bramkostrzelny napastnik,playmaker) no ale cóż tacy sporo kosztują.

Bardzo mnie zastanawiają wypociny niektorych forumowiczów.
Po czym wnosisz ze Maaskant juz potrafil ocenic umiejetnosci stricte pilkarskie Cikosa?Tm bardziej stwierdzasz ze Cikos jest slaby.Na jakiej podstawie?Znalazles sobie "nowego" Bunoze? Pewnie tak.Nagle Bunoza jest ok,a Cikos jest be.
A ja wole widziec szklanke do polowy pelna.Jeden z bardzo nielicznych pilkarzy Wisly ktorzy przejawiali do tej pory jakakolwiek chec do gry i ambicje to wlasnie ten,tak krytykowany przez ciebie piłkarz.
Red kartka?
Moment,moment.Glowacki nie dostawal?czerwien byla konsekwencja nierobstwa reszty obibokow na boisku.Takze proponuje wstrzymac sie z ostateczna ocena,bo wedug niektorych na tym forum Bunoza to drewno,a jak zycie pokazalo w ostatnim spotkaniu byl jednym z najlepszych wislakow na boisku.

ps.sory za brak polskich znakow ,ale mam defekt klawiatury.
Odpowiedz cytując