Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2010, 16:31
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tarot, pasjans czy może fusy?

Ja nie mam "wglądu w przyszłość", dlatego opieram się na obecnym stanie rzeczy. Na tym może zakończmy, bo nie chciałbym Cię zachęcać do dalszego oddalania się od rzeczywistości.
A jakaz ona jest drogi wolfy ta twoja rzeczywistosc? Taka ze do Wisly sprowadzaja tylko szrot, a jedynie dobrzy pilkarze to Villa, Fabregas, Iniesta, Rooney? Zamiast *******ic bez sensu wolfy i Markus od ilus lat o czyms o czym nie macie tak naprawde pojecia to moze wreszcie KONKRETNE przyklady podacie tego jak powinna wedlug was wygladac Polityka Transferowa?

Tak wiem, powiecie ze juz pisaliscie nie raz o tym. Nie nie pisaliscie, bo jakos nikt do tej pory nie wie co mieliscie na mysli. Moze sami nie wiecie?

A teraz moj punkt widzenia. Wiemy doskonale czego nam potrzeba. Scauting, baza szkoleniowa nie tylko pod postacia bazy treningowej ale rowniez trenerow. Dzialu Marketingowego, dyrektora sportowego z prawdziwego zdarzenia. Wisla to wdraza, ale powoli. Przyjdzie tez nowy trener z zagranicy z bardzo znanym nazwiskiem.

Dlatego uwazam ze bedzie dobrze.

Dla mnie koniec tematu. Wiecej nie bede odpisywal.
Odpowiedz cytując