lucekj napisał(a):

|
sory (jak to się potocznie mówi) "Mieciu"
|
i mówi to lucek. ale chciałeś obrazić czy zdyskredytować? nie można po prostu zacytować?
lucekj napisał(a):

|
ale chyba fantazja Cię poniosła z tym Bunoza. Większego ogóra na oczy nie widziałem, Jacek Matyja czy Jop to profeska przy nim,
|
Wyszedł w debiucie, za sobą miał bramkarza debiutanta, grał w parze z Kowalskim, obok nowych partnerów. Mógł się spalić. Uche to mój kuzyn chciał po pierwszym meczu na własny koszt odesłać do Hiszpanii. A zwrot "gdzie moje 2 mln marek" i kogo sie tyczył lucek zna? no, to Mieciu daj mu jeszcze szansę. Jak po sezonie się okaże że ogórek, sam będę gardłował na forum.
lucekj napisał(a):

|
też nie wiem na jakim fakcie opierasz zastąpienie Sobola Wilkiem, chyba na takim samym, jak wystawienie Pajlicia zamiast kogokolwiek w przypadku Kasperczaka :]
|
na fakcie kopania się po czołach Wisły Kraków. I jej gry ofensywnej polegającej na podaniach do najbliższego albo dzidy. Sobolewski powoli zaczyna jechać na nazwisku, niestety częste, ponieważ ma status gwiazdy. Czy coś poza walecznością jest w stanie nam zaoferować przy rozegraniu piłki? O fakcie wieku i potrzebie ogrywania zastępcy nie wspomnę. Sobol do 40 będzie "ostoją" Wisły? Boże broń
lucekj napisał(a):

|
w czym Kowalski jest gorszy od Bunozy?
|
nie wiem, za mało materialu do porównań
lucekj napisał(a):

|
mam nadzieję, że powyższy skład nie przewija się w myślach naszego trenera gdyż wpierd... i mega kompromitacja murowana.
|
w pierwszym meczu za to nie było kompromitacji.
Zasugerowany skład przeze mnie daje duże ryzyko wpierdo*u. Ale daje też szansę narodzenia się nowego w miarę rozumiejącego się kolektywu, który nauczy się ze sobą grać i w rundzie wiosennej będzie rządził. Postaw zamiast Bunozy Chaveza a zamiast Boguskiego Riosa i może załapiesz o czym mówię. Niestety, ale ta drużyna musi się od nowa uczyć grać.
A resztę przepraszam za Bunozę, uciekły mi kartki. Zamiast niego Kowalski. Może w końcu mu siądzie gol po rogu, coś jest tego blisko ale nie wpada