Wyświetl pojedynczy post
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2010, 19:15
Tasio1906 napisał(a):Wyświetl post
Hmmm... Mamy 21 czerwca... Równo tydzień temu piłkarze i trenerzy spotkali się po urlopach... Czyli wypadałoby, aby w klubie pojawili się jacyś nowi zawodnicy... Narazie jedynym transferem do klubu jest bramkarz Jovanić (zaprezentowany oficjalnie 13 czerwca)... 14 czerwca na oficjalnej stronie pojawiły się informacje o nieprzedłużaniu umów z Marcinem Juszczykiem, Mariuszem Jopem, Konradem Gołosiem oraz Issa Ba. A także o zakończeniu wypożyczeń Pablo Alvarez'a oraz Georgi'a Hristov'a. W tym samym czasie pojawia się informacja o powrocie z wypożyczenia do Piasta Gliwice Mateusza Kowalskiego.To można zapisać na plus jeśli chodzi o politykę transferową... Ale przychodzi 15 czerwiec i klub informujeo odejściu Arkadiusza Głowackiego... Jednego z najlepszych obrońców Ekstraklasy... Żywej legendy Wisły... Kapitana i serca drużyny... Pogodziłbym się z tym gdyby w ten sam dzień zaprezentowano jego następce, a tu minął prawie tydzień a o nowym stoperze nie słychać...
Powiem tylko tak Lech jest tak samo aktywny narzie jak my.Wiem wiem zaraz zaczniecie co nas Lech obchodzi (to fakt) zobacz na Legie .Ja daje tylko przykład i proponuje troche wiary i spokoju.
Odpowiedz cytując