Wyświetl pojedynczy post
pchelcok
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2009, 22:58
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Mam wrażenie, że zepsuł mi się 'twardy dysk' w odtwarzaczu MP3 Creative'a, ponieważ kiedy go załączam to na chwilę się zaświeca i po chwili gaśnie, a gdy wpinam w wejście USB, to teoretycznie widzi go jako DYSK WYMIENNY, ale gdy chcę wejść w podgląd plików to pokazuje: "Dysk jest niedostępny. Nie można wykonać żądania z powodu błędu urządzenia We/Wy."

Wie ktoś jak można by temu zaradzić? :(
miałem kiedyś problem z mp3 Cretive MoVo coś podobnego jak Ty mówisz, ściągałem różne programy do formatowania mp3 i specjalne do Creativa nie pomogło mi to, lecz udało mi się sformatować poprzez polecenie: START->Uruchom->chkdsk h: /F (gdzie h to jest dysk wymienny)
mi to pomogło i mp3 śmigala później cały czas tym poleceniem "wkrzesiłem" dwie mp3 i jednego pendriva więc coś w tym jest, możesz spróbować, albo poszukaj w google tych programów do Creativa

-S- napisał(a):Wyświetl post
Szukam dobrego antywirusa, ktoś coś poleca. Najlepiej, aby polecający przekonał się o użyteczności antywirusa na własnej skórze.
ja używam Avast'a i nie narzekam, a jestem wymagający co do sprawności komputera
Jestem kibicem, będę kibicem,
nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem.
Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni.
Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin...

...

ACAB
Odpowiedz cytując