janko04 napisał(a):

zamilcz..... może i bedizemy dostawać w LM baty, ale nabierzemy doświadczenia...
Tutaj większość straciła resztki rozsądku. Amica gra piach, Legia gra brzydko mimo zdobywania tych punktów. Stracą punkty na pewno. Nam tylko pozostaje walka do końca. A MY KIBICE MUSIMY NASZ KLUB WSPIERAC, a nie ze połowa tutaj już nas skreśliła. Chory naród.
|
Człowieku Ty chyba nie wiesz o co w piłce chodzi!! Wszyscy grają piach, Lech, Legia, aż ich się nie da oglądać, tylko szkoda, że po tym weekendzie będziemy znów na 3 miejscu w tabeli.
Jak już mówiłem na ostatnim sprawdzianie z fizyki prezentowałem się najlepiej pod względem wyglądu, ale nie dało to efektu w postaci oceny - dostałem 1. Mam nadzieje, że zrozumiesz tą metaforę...
Nikt tutaj nie mówi, że mamy się odwrócić od klubu i go nie wspierać, tylko tutaj chodzi o to, że ani Ty ani nikt inny nie może być pewien, że drużyna A czy B straci punkty, tak samo jak nie można być pewnym, że wygra wszystko do końca.
Mówisz, że chory naród, a niestety taki mały szczegół, że Ty też do niego należysz=sam jesteś chory