Mareq napisał(a):

To źle czułeś , bo wyraźnie napisałem , że może tak być . Jest to jedna z opcji i przedstawiłem też opcję alternatywną , więc nie wybieraj sobie pojedyńczych fragmentów potrzebnych pod Twoją interpretację , bo to nie ma żadnego sensu
|
Sensu, to nie ma w ogóle cała Twoja wypowiedź, począwszy od fragmentu nakładającego obowiązek informowania przez europosłów PiS-u pozostałych naszych reprezentantów jak należy głosować.
Chyba, że lenistwo bądź wtórny analfabetyzm przedstawicieli Twojej partii traktujesz jako okoliczność usprawiedliwiającą
Ja mam generalnie luźny stosunek do jednych, jak i do drugich, ale ewidentnie przeginasz już przysłowiową pałę szukając na siłę winy PiS-u. Kiedy dają ciała, to dają, ale robienie z nich politycznego "czarnego luda" już dawno przekroczyło granice śmieszności.
No chyba, że Ci w sms-ie tak kazali pisać, wtedy zwracam honor. Nie dopuszczam możliwości, żebyś mógł sprzeciwić się poleceniu Partii kierując się własnym rozumem i sumieniem, więc jesteś wtedy rozgrzeszony