Marszałek napisał(a):

Wychodzi na to ,ze skrzętnie skrywany przed światem geniusz z Brazylii, mający wzmocnić nasz zespół,będzie co najwyżej postrachem Odry, Bytomia lub innej Jagiellonii.O ile dobrze pójdzie. Doprawdy nie wiem jak się do tego odnieść,aby nie napisać złośliwości pod adresem Bednarza i Skorży, skoro już ten ostatni narzeka na Beto, że nie jest gotowy do gry w pierwszej jedenastce. Ja się pytam panowie to po co go ściągaliście, skoro nie jest to zawodnik na teraz? Średnio to wygląda.
Wiemy wszyscy ,że Bednarz pracuje w trudnych warunkach, przy naprawdę znikomych środkach finansowych mających do dyspozycji, ale ****a na co było sprowadzać faceta, który w niczym, praktycznie, nie różni się od takiego Dudu. Mają bardzo zbliżone walory. Skoro nie ma pieniędzy to należy oszczędzać, a to co zrobił Bednarz ze Skorża na oszczędzanie nie wygląda. Jednym słowem, puścili zawodnika do gry od zaraz, aby na jego miejsce, po jakimś czasie, sprowadzić niemal takiego kopacza. Z tą małą różnicą, ze Dudu strzela bramki na Węgrzech a Beto w tym czasie pałętał się po jakiś w pół amatorskich ligach, sprawdzając czy nie rozleci się po bardzo ciężkiej kontuzji. Jak go sprowadzili to sądziłem, że facet jest o klasę lepszy od takiego Dudu, jest w gazie, ma szybkość. A tymczasem on zaprzecza wszystkim moim oczekiwaniom. Więc pytam się, po co było go sprowadzać, jeszcze do tego robiąc taką szopkę przy tym, skoro podobny zawodnik był w Wiśle, dodatkowo gotowy do gry, bez żadnej poważnej kontuzji w przeszłości? Pytam się jeszcze raz po co?Jak dla mnie Bednarz ze Skorżą na dzień dzisiejszy skompromitowali się sprowadzając Beto. Takiego chłopa to można z III ligi włoskiej wyciągnąć, pełno tam takich biega.
Wiem, że są to niezbyt popularne słowa tym bardziej ,ze liga jeszcze nie ruszyła. No ale pewne rzeczy już widać. Każdy w duchu chce,aby Beto był super wzmocnieniem, ale bądźcie szczerzy,z ręką na sercu po tym co widzieliście i czytaliście, uważacie, że facet nam się do czegoś przyda?On jest od Clebera wolniejszy, diabeł wie czy nie od Cantoro. Średnio to widzę.
|
pewnie chodzi ci o te pojedynki 1na1

ciekawe jakby Brożka z Cleberem wystawić czy by powalczył
Beto po 1 ma zaległości treningowe po 2 jest od Clebera większy
Po 3 to nie wiem czy coś z niego będzie, ale zastawiać się umie, co pokazuje w każdym meczu. Zobaczymy. Ja bym mu dał conajmniej z 1 rok czasu. Przy takiej rekomendacji(grał w podstawowym składzie repry U...) też byś dał mu szasnsę...