Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2025, 21:02
azor napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, ze wolfy jest Twoim wzorem do naśladowania, ale naprawdę można sklecić wypowiedź bez osobistych wycieczek.

Julian jest innym typem piłkarza, Carbo też - Duda jako łącznik pomiędzy nimi wyglądał całkiem dobrze. Jak już przywołujesz zmarnowana sytuację, to nie wiem czy zauważyłeś, ale Duda zapierdałał sprintem chcąc to naprawić. I tak - Ty sprowadziłeś rozmowę o Dudzie do pojedynczych akcji, co jest absurdalne.
Tak tak Duda jest innym typem piłkarza stworzonym do uwielbiania, kiedy wszyscy biegają on dostojnie kroczy.

W dupie mam jego naprawianie. Gdyby zachował się jak każdy normalny piłkarz i po zagraniu nie odlatywał ch... wie gdzie myślami to mógłby bramkę strzelić. Ale on jest artystą miewa swoje chwile zapomnienia. No i do czego mam sprowadzać ocenę piłkarza jak nie do pojedynczych akcji? Duda przeplata dobre zachowania, takimi które są dyskwalifikujące, bo wynikają z nastawienia i koncentracji, a nie umiejętności. A jak komuś głowa nie dojeżdża to do cyrku bo swoim olewactwem marnuje wysiłek całej reszty.

emjot napisał(a):Wyświetl post
Duda Dudą nie czepiałbym się go za dziś
ale to co robi w obronie Krzyżan to jest kryminał
dwie bramki wpadły po centrze z jego strony, z typowych akcji, gdy Krzyżanowski nie doskakuje do rywala, kryje na radar i błąkał się nie wiadomo gdzie i po co...
Nie doskakuje bo jak doskoczy to go każdy wkręci w ziemię. To nie jest obrońca chyba tylko Jop tego nie rozumie. To samo jest z Sukiennickim wystawianie ich we dwóch na jednej stronie to jest samobójstwo.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 04.08.2025 o godz. 21:08.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując