Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2024, 12:27
Witalis napisał(a):Wyświetl post
Drozd, Ty pisałeś, że albo nic wielkiego się nie stało i krótko, albo stało się coś dużego i wtedy zabieg. Duda nie miał zabiegu itd.

Każdy się może pomylić, było łatwiej rozmawiać, gdybyś nie bronił każdego swojego mądrzenia się jak niepodległości i przyznał, że nie jesteś najmądrzejszy.
A gdzie ja pisze że jestem najmądrzejszy?

Jak pokazała rzeczywistość Duda po 8 tygodniach nie wrócił czyli to nie było tylko stłuczenie. To, że nie zrobiono zabiegu nie znaczy, że nie byłby lepszą opcją. Błaszczykowski też leczył ACL zachowawczo i wszyscy wiedzą co z tego wyszło. Dlaczego Duda dalej jest na liście kontuzjowanych też do końca nie wiadomo, czy to dalej historia nerki czy coś innego.

Łatwiej by się rozmawiało gdyby używać argumentów, a nie nieudolnych prób ośmieszania, kiedy argumentów nie ma. Bo potem rzeczywistość wyjaśnia kto miał rację i jest trudno...

azor napisał(a):Wyświetl post
Gościu, ale Ty krytykowałeś w drugą stronę

To bardzo Cię proszę, jeśli odpowiadasz mi, to nie odwołuj się do stada szyderców.

Zapytam raz jeszcze: czy Polsat zapłacił 1 mln złotych za transmisje dwumeczu z Lappi? Czy z pucharów mieliśmy 11/13/15 mln przychodów? To Twoje słowa.
Odpowiadam Tobie bo :

azor napisał(a):Wyświetl post
Z niecierpliwością czekam na diagnozę doktora Drozda
Sam się zapisałeś do stadka szyderców, więc teraz nie płacz...

W grudniu ma być raport to sobie poczytasz ile było przychodu. To co jest jasne już teraz to mecz z Lappi oglądało w TV 800 000 ludzi, a na mecze pucharowe na stadion przyszło 100 000 kibiców, mimo wakacji.

Kto miał rację? Ja czy stadko szyderców.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 01.11.2024 o godz. 12:42.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując